- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.861
Altın uçmuş durumda ne yapacağız bu durumda düşermi acaba yoksa yükselmeye devam edermi
Anneye mi nazlanıyor mızmız köfte o kadar sıcakki ben bile mızmızlanıyorum o küçücük can napsınıcıyorum rezene,kimyon devamlı degıl ama. bizimkide oyle durmak yok hıcbi iki saat keyıflı anı var sabah ılk uyanınca onda bıle mızmız köfte
Gecen yıldan konservelerim var ek olarak yirmi kilo domates ve altı kg kapya biber aldim. Yarısı konserve oldu bile...Karınca gibi çalışıyoruz :)
Hem zamandan, hem paradan hem de ne pişirsem diye düşünmeyecegimiz için stresten tasarruf :)))
Kolay gelsin canım:)Gecen yıldan konservelerim var ek olarak yirmi kilo domates ve altı kg kapya biber aldim. Yarısı konserve oldu bile...
Bu donemde ağustos böceği olursak vay halimize
ya canım bıde pımpırıklenıyoruz ruzgar oluyor dıye tek bı yer acıyoruz halıyle ev sıcak oluyor alıssın dıyorum ama az acıncada hapsırıyo zaten gazlı napcagımızı sasrdk vallaAnneye mi nazlanıyor mızmız köfte o kadar sıcakki ben bile mızmızlanıyorum o küçücük can napsın
Kolay gelsin turtisim.Kolay gelsin canım:)
Bende patlıcan almıştım az aldim ama olsun deneyeceğim yarısı karniyariklik, yarisini da firinda birkac kapya ile kozleyip salatalik koyacağım
Sağol canımKolay gelsin turtisim.
Altın çok yüksek olduğu için bugün birikimini yuzseksenbes dolar alarak yaptım canim
Kolay gelsin canım.Pazara ugradim eve geldim 2 poset biber dogradim 1 kilo barbunyayi ayiklayip attim
Yarin aksama baska planlarim var
Ben sıkı takipteyim o sayfayi canım:)Selam kızlar.
Bugün dışarda işlerim vardı
Onları hallettim
Elimi hiç birşeye süremedim
Domatesim var epeyce onları soyup menemenlik yapıcam dondurucuya da koyucam. Pazar vardı gidemedim kırmızı biber alacaktım fiyatı düşsün diye bekliyorum kilosu 4 tl.
Altın kasıp kavuruyor
Eyvahlar olsun
Bizim yörenin bir facebook sayfası var hava haberleri veriyor.
Turtiş sen belki biliyorsundur sayfayı aynı yerdeyiz biz senle hatırlarsan.
Kış erken gelecek sel hiç bitmeyecek kar çok yağacak diyor kış belli ki çetin geçecek.
D.gaz alacak başını gidecek neye nasıl yetişeceğiz bakalım.
Devlet çok da ilgili değil ki insan çok şey öğrenmek istiyor hamile ikenKızlar bizde altınları bozdurmuştukya tekrar internet hesabından aldım bir kısmını gecen hafta birazınıda düşünce alcam durdukça geriliycek.bugün bebişimi gördüm bu sefer kalp atışını dinledik.kanama alanı küçülmüş ilaca devam.minik kuş haftasına göre daha çok gelişmiş demekki beslenmemiz iyi.ben devlette devam ederim diyodum bugün ödümü patlattı.doktorun asistanı vardı ultrasyonu gördü kalp atışı izlenmemiş dedi.doktor gördüm dinletmiycm sadece dedi dedim neyse ultrason alt kattaymış resmen kalbim agzımdan çıkıcaktı onun sesini duyuncaya kadar.özele devam edicem araştırıp artık bütçeyi ona göre oluşturalım onun saglığı herseyden önemli
Afiyet olsun canım. Bir de domates koz patlıcan ve kırmizi biberin olduğu bir sos var kahvaltılık çok güzel oluyor zaman bulursam ondan da yapsam çok güzel olur. Ekmeğe sürünce enfes oluyor.Kolay gelsin canım:)
Bende patlıcan almıştım az aldim ama olsun deneyeceğim yarısı karniyariklik, yarisini da firinda birkac kapya ile kozleyip salatalik koyacağım
Hepimizin bereketli olur inş. canım.Sağol canım
Bereketli olsun birikimin.
Kolay gelsin canım.
Ben patlicanlari hallettim yarin da kopyaları kozleyip koyacağım. Dolma için kullanıyorum ben yeşil dolma biberden daha lezzetli.
Bende çok sevindim şehir hastanesi kuruldu bayagı uzak merkezdeki hastaneye herkes gitmeye başladı.3 kişi doktorun odasındaydıkDevlet çok da ilgili değil ki insan çok şey öğrenmek istiyor hamile iken
Herseyin yolunda olmasina çok sevindim..
Perşembe bakıcam tekrarBen sıkı takipteyim o sayfayi canım:)
Hiç de sevmem kış mevsimini ama
Afiyetle tüketin cnm yaptiklarini.
Kirmizi kapya Biber 4 tl idi bu hafta pazarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?