- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.181
Canım emin ol çoğu kadının derdidir tepkisizlik. Benim eşimde tek başına asla bişey yapmaz çorabını bile bana söylüyor.Her planı ben yaparım üstüne laf işitiyorum umursamıyorum ona kalsa şükredip oturalım.Düşük oldu doktora gitmeye ikna edemedim.Artık büyük kavgalar ettik anladımki ben bunu istiyorum demek gerekiyormuş.Sürekli söyleyince değişiyor gibi bunu yaparken sert demiyorum.Zaten keçi gibi desem aska alttan almaz.Çocuk en güzel varlık bence ikinizinde karar alıp sorumluluğunu paylaşmanız gerek.Çok zor tek başına çocukBi cinnet herseyi cozer diyorum
Canım emin ol çoğu kadının derdidir tepkisizlik. Benim eşimde tek başına asla bişey yapmaz çorabını bile bana söylüyor.Her planı ben yaparım üstüne laf işitiyorum umursamıyorum ona kalsa şükredip oturalım.Düşük oldu doktora gitmeye ikna edemedim.Artık büyük kavgalar ettik anladımki ben bunu istiyorum demek gerekiyormuş.Sürekli söyleyince değişiyor gibi bunu yaparken sert demiyorum.Zaten keçi gibi desem aska alttan almaz.Çocuk en güzel varlık bence ikinizinde karar alıp sorumluluğunu paylaşmanız gerek.Çok zor tek başına çocuk
Cnm erkek her zmn öyle çoğu zamani herşeyi sen halledince belli biz zaman sonra bıkkınlık geliyor insan karşı taraftan da bekliyor bence çocuk olayını esin duzelmeden halletme oda sana kalacak heryeere ben gidiyorum ben yapıyorum bıkkınlık geliyor iki cocukla o kadar yorgunumkiBizim bu konuda cok derin ve uzun bir sinav varmis
Asarmiyiz bilmiyorum artik hic bir sey dusunmek istemiyorum
Cnm erkek her zmn öyle çoğu zamani herşeyi sen halledince belli biz zaman sonra bıkkınlık geliyor insan karşı taraftan da bekliyor bence çocuk olayını esin duzelmeden halletme oda sana kalacak heryeere ben gidiyorum ben yapıyorum bıkkınlık geliyor iki cocukla o kadar yorgunumki
Bana 1 gr simdilikBu arada yeni ay,yeni birikimler
Eylül listemiz hazir.
esilacım ben de turta gibi sasırdım canım okuyunca Rabbim feraha cıkarsn canım sana söyleyebılecegım sey lutfen fevri kararlar verme evet hayatından hayallerinden çalmamalısın ama ayrılığı düzelmeyi denedikten sonra sonra düşün bence canımKizlar bana dua edermisiniz
Yakin zamanda radikal degisiklikler yapicam
Esime bakisim da degismeye basladi
Aklimda ayrilik fikri canlanmaya basladi
Ama ne kdr istedigime yada dogru mu yanlismi olacagina karar vermem gerekiyor
Cok sıkıldım ve daraldim onceligim bu hayati degistirmek ne kaybedecegimi kazanacagimi bilmiyorum
esilacım ben de turta gibi sasırdım canım okuyunca Rabbim feraha cıkarsn canım sana söyleyebılecegım sey lutfen fevri kararlar verme evet hayatından hayallerinden çalmamalısın ama ayrılığı düzelmeyi denedikten sonra sonra düşün bence canım
ben de arkadaslara katılıyorum cok kısı duyuyorum terapıste gıttıkten sonra sorunlarını halleden çiftler.
evlat edinmek yada kıbrısa gitmek sana size nası ıyı gelır ya yürekten ınanıyorum çok ıyı bi anne olursun Allah büyük bakarsın konustuklarımız yakın zamanda olur
yok cnım okudum msjlarını sunu kastettım sonucta suan ayrılık fikri aklına geldıgıne göre sorun var yani illa huydan degıl ıletısım sorunu da olabilir benım kuzenımde esın ayrıldı mesela kuzenım derken buyuk teyze dıyorum teyzemın esi de ıyıydi hastı ama asırı rahat gamsızdı teyzeme göre asosyaldi baksan bı sorunları yok ama ıste ıletısım sorunu cnım bnım ondan oyle dedımCanimm ztn bir sorun yok yani tum msjlarimi okudunmu adamin huyuna bisey dersem carpilirim ama gelde bu sorunu coz
yok cnım okudum msjlarını sunu kastettım sonucta suan ayrılık fikri aklına geldıgıne göre sorun var yani illa huydan degıl ıletısım sorunu da olabilir benım kuzenımde esın ayrıldı mesela kuzenım derken buyuk teyze dıyorum teyzemın esi de ıyıydi hastı ama asırı rahat gamsızdı teyzeme göre asosyaldi baksan bı sorunları yok ama ıste ıletısım sorunu cnım bnım ondan oyle dedım
hadı hayırlısı olsun canım esin ıstanbuldamıYa su an cok ilginc bir gelisme oldu
Beni İstanbuldan bir belediye aradi
Ne olumlu ne olumsuz bir cevap veriyor
Istanbula cagirdi.
Ay cok garip oldum
Hadi kizlar beni gazlayin
Yarin atlayip gideyim bir goruseyim
Evethadı hayırlısı olsun canım esin ıstanbuldamı
ay cnım ya hadı hayırlısı bnce gorus bı gitte kurumla
ay cnım ya hadı hayırlısı bnce gorus bı gitte kurumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?