Bi cinnet herseyi cozer diyorum
Canım emin ol çoğu kadının derdidir tepkisizlik. Benim eşimde tek başına asla bişey yapmaz çorabını bile bana söylüyor.Her planı ben yaparım üstüne laf işitiyorum umursamıyorum ona kalsa şükredip oturalım.Düşük oldu doktora gitmeye ikna edemedim.Artık büyük kavgalar ettik anladımki ben bunu istiyorum demek gerekiyormuş.Sürekli söyleyince değişiyor gibi bunu yaparken sert demiyorum.Zaten keçi gibi desem aska alttan almaz.Çocuk en güzel varlık bence ikinizinde karar alıp sorumluluğunu paylaşmanız gerek.Çok zor tek başına çocuk

Bizim bu konuda cok derin ve uzun bir sinav varmis
Asarmiyiz bilmiyorum artik hic bir sey dusunmek istemiyorum

Bizim bu konuda cok derin ve uzun bir sinav varmis
Asarmiyiz bilmiyorum artik hic bir sey dusunmek istemiyorum
Cnm erkek her zmn öyle çoğu zamani herşeyi sen halledince belli biz zaman sonra bıkkınlık geliyor insan karşı taraftan da bekliyor bence çocuk olayını esin duzelmeden halletme oda sana kalacak heryeere ben gidiyorum ben yapıyorum bıkkınlık geliyor iki cocukla o kadar yorgunumki

Isin ilginc yani kendine karsi boyle
Bana karsi aileme ve ailesine karsi evine ve isine karsi boyle degilki
Sadece ayri kalmak ve kendine karsi karar almak sorun
Simdi anlatmaya kalksam olmaz anlatmasam tam anlatamiyorum
Evde 3 yildir 1 kere balkon yikatmadi cam sildirmedi mutfakta birlikteyiz temizlikte oyle guzelde yapar hastaysam cok iyi bakar ailemi sever sayar tabiki ona keyif yapacagi alanlar birakiyorum oda bana birakir ama bunu kullanmayiz boyle anlatinca da ne var diyeceksin ama yasarken ah iste

esilacım ben de turta gibi sasırdım canım okuyunca Rabbim feraha cıkarsn canım sana söyleyebılecegım sey lutfen fevri kararlar verme evet hayatından hayallerinden çalmamalısın ama ayrılığı düzelmeyi denedikten sonra sonra düşün bence canım
ben de arkadaslara katılıyorum cok kısı duyuyorum terapıste gıttıkten sonra sorunlarını halleden çiftler.
evlat edinmek yada kıbrısa gitmek sana size nası ıyı gelır ya yürekten ınanıyorum çok ıyı bi anne olursun Allah büyük bakarsın konustuklarımız yakın zamanda olur

Canimm ztn bir sorun yok yani tum msjlarimi okudunmu adamin huyuna bisey dersem carpilirim ama gelde bu sorunu coz

Ayyyy kizlar belim tutuldu, geceyi zor sabah ettim.
Servis alacak şirkete uğrayıp hastaneye giderim.
Otursam bir dert kalksam ayrı dert.
Bugun de önemli işlerim var, iğneyle falan günü atlatsam yarın oburgun evde dinlenirim

Canimm ztn bir sorun yok yani tum msjlarimi okudunmu adamin huyuna bisey dersem carpilirim ama gelde bu sorunu coz
yok cnım okudum msjlarını sunu kastettım sonucta suan ayrılık fikri aklına geldıgıne göre sorun var yani illa huydan degıl ıletısım sorunu da olabilir benım kuzenımde esın ayrıldı mesela kuzenım derken buyuk teyze dıyorum teyzemın esi de ıyıydi hastı ama asırı rahat gamsızdı teyzeme göre asosyaldi baksan bı sorunları yok ama ıste ıletısım sorunu cnım bnım ondan oyle dedım

Ya su an cok ilginc bir gelisme oldu
Beni İstanbuldan bir belediye aradi
Ne olumlu ne olumsuz bir cevap veriyor
Istanbula cagirdi.
Ay cok garip oldum
Hadi kizlar beni gazlayin
Yarin atlayip gideyim bir goruseyim

ay cnım ya hadı hayırlısı bnce gorus bı gitte kurumla

Kafam cok karisik
Bugun toplanti var toplantidan once baskanla gorussem ama once mudure soylemeliyim etraf kurt dolu agzimi acamiyorum
Baskani ikna etmesi var o verir diye dusunuyorum
Adamcagizi mecliste ayri parcalicaklar
Bir personelde kalan kismi parcalicak bana ne kalir
Hic soylemeden gitsem rapor lazim
Mudur 2 gun uzum kesecekti izin aldi.
Carsamba mufettis geliyor persembe de cumada olabilir
O arada bir bosluk lazim poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…