Yada kismetse olur diyecegim hic kasmadan cuma fln gidecegim

Turtisim oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice senelereee

Esila çıkmadık candan umut kesilmezmiş diye. Boşuna dememişler
Kısmet herşeyin hayırlısı olsun inş.
Sen beld. Sekretermisin
Eski meslekdaşmışız seninle
Aman benim başkan fenaydı
İşten ayrıldım 3 yıl adamın sesi kulağımdan gitmedi rüyalarımda kabus gibiydi
Beld. İşleri zor herkes tilki çakal kim kimi yerse. Hayır herkes işine bakmaz milletle uğraşır. O psikolojiyi atlatabilmem işime mal oldu evde çıkan tatsızlıkları hiç saymıyorum.

Bugün evdeyim eşim 3 te gidevek işe o saatten sonra ne iş yapsam acaba diye düşünüyorum

Kk kapatmak da birikim cnm senin adina da sevindim.
Iki ay önce bende komple kapattim çok şükür yokluğunu hissetmedim.

Ay sen ozel kalemdemiydin
Ozel kalem olmasa da onun kadar yakin bir yerdeyim
Az cok bilgili oldugumu dusunuyorum diger yerleri gordukce biz sıkı calisiyoruz
Eski baskan cok fenaydi ama alismistik anlatilmaz yasanir wcye gitmeden eve giderdim bu gelenleri gorunce biz kurt olmusuz ya
Buda tam tersi onada alistik
Her ikiside film gibi
Biz bir arada ayni anda basladik birlikte ogrendik ama su an aramizda suphe girdi buda beni rahatsiz ediyor herkes kacmak istiyor kimse acik degil
Yarin gitsem cok iyi olacak ama aklima hic fikir gelmiyor rapor nerden alcam ne dicem Dua ediyorum Allahim bir kapi ac dogru adimlar attir diye

Memurmusun canım kadrolumu.
Evet bir zamanlar özel kalemdim.
Psikolojimi bozdum eve kapattım kendimi
Gerçekten diğer birim arkadaşlarım çok rahattı ama ben diken üstündeydim her zaman başkan seminere gitsin diye dualar ederdim.seminer davetiyesi gördüm mü sevinirdim şaka gibi.
Hakkında hayırlısı olsun
Rabbim çok çok yardım etsin
Kasma kendini iş olacağına varır

Evet canim kadroluyum
Yaa ztn hanginizin duasi kabul oldu bilmiyorum bu telefon cok ilginc
Belki olmayacak ama yine de bana umut verdi
Seni cok iyi anliyorum bizimde ozel kalemler zorlanirdi ah ne maceralar atlattik bazen anlamazlardi iceri birini sokar dolayli yoldan istedigini ogrenirdik
Höt dedimi yer gok inlerdi ama deli bizim deliydi be özledik cok sesliydi de cok merhametli vicdanliydi cok sey ogrendim Allah bin kere razi olsun
Bu gelenler pek iyi niyetli mesai de calisiyorlar ne bayram ne programda yoklar cok rahatlar Adamcagiz kendi kendine gelip gidiyor
Ay seni cok iyi anliyorum yaa uzuldum ama

E Esila09 tam da düşündüklerinin üzerine istanbuldan gelen davet bir işaret bence, mutlaka değerlendir

Kara kara dusunuyorum ne zmn nasil gitsem diye
Isin layigi yarin ama
Aksam hastayim dicem carsambami aciklicam of
Olumsuz da olabilir bsy diyemem

Geçmiş oldun canım ya korse giy sert zemine yat rabbim şifa versin

Kara kara dusunuyorum ne zmn nasil gitsem diye
Isin layigi yarin ama
Aksam hastayim dicem carsambami aciklicam of
Olumsuz da olabilir bsy diyemem
pek etik değil ama; şu an senin hayatın için önemli bir görüşme bu diye hissediyorum
kimseye birşey deme sabah git görüş, öğlenden sonra işin bitince git bir hastaneden rapor al
görüşmenin seyrine göre çarşamba günü anlatırsın

Istanbula bu aksamdan gitsem yrn sabah gorussem kosa kosa geri gelsem
Mesaiden once rapor almaliyim
Bende en dogrusu bu diyorum ama
Mesaiye yetisemezsem sorun olur rapor alamam gorusme iyi gecerse anlatirim kotu gecerse sıkıntı buyuk

Yarin sabah ise gelir gibi gelicem aile hekimine kacarim ordan dogru istanbula ordan gorusur duruma gore donerim en mantiklisi ve inandiricisi o olur

Su an tasinirsam buzluktakiler ziyan olacak diye dertleniyorum
2 3 saatlik mesafede isen birşey olmaz.
Buzlu buzlu gazete kağıdına sarıp yanına büyük ped şişe buz koyucaksın etrafına
İnş. Olurda tek sıkıntı buzluk olsun
Ben kv deden 3.5 saatte geliyorum çözülmüyor bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…