bizim de maaşa son 12 :) ben hafta bazında hesaplıyorum genelde hafta içi çok harcıyoruz hafta sonu isteğe bağlı nasılsa evden çıkmazsak harcama da yok. son 2 hafta :)
bugün kartıma yemek yüklettim haftaya kadar yemek masrafım olmaz inşallah. işe de artık arabayla gelip gidiyorum yol parası da nakit olmayacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun maaşlarımız yetişemiyor zamlara..

Aminn hepimizin yardımcısı olsun inş.
Dün migrosa gittik indirimki ürünlerden alışveriş yapalım diye indirimli haliyle hayli bindirimli oldu
Sadece indirimliler düşünün birkaç parça kırtasiye ped 3 top a4 kağıdı oniki tane çocuk için meyveli süt 3 kruvasan birer kg soğan patates 224 TL idi sanirim

Aynı şekilde dün Migros’tan peynir yumurta kızıma oyun hamuru ve sulu boya aldım bir kilo da şeftali 115 tl tuttu kilolarca bir şeyler alsak ne olacaktı acaba bilmiyorum

Istanbula gidecegimi ve rapor alacagimi isyerine soyledim körü körüne birsey yapmak istemedim
Kafam cok karisik
Gercekten istiyormuyum istanbulda mutlu olurmuyum bilmiyorum
Basima sacma sapan bir is sardim su an kendime kizma modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…