- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.241
Aşk olsunYaa kahvemsi bugun sana imtihan oldum
Belin nasil oldu
Aşk olsun
İlaçlarla idare etmeye çalışıyorum
Bunu daha önce de soylemislerdi bana sanırımBir ara aktardan biberiye yagi al olurmu
Cok iyi geliyor agrilara aninda fayda ediyor
Bunu daha önce de soylemislerdi bana sanırım
Yarın mutlaka bakarım, teşekkür ederim
Bunu daha önce de soylemislerdi bana sanırım
Canım güvendiğin yerse tadını biliyorsan al.Bu teyze 50 TL demiş, o zaman normal dimi.
Gerçi etrafımda alabilecegim başka yer yok, iki senedir alıyorum gerçekten lezzeti yerinde
3 kg sipariş vereyim o zaman
Valla tarhana çok zor ilk başta yaparken kv sormuştum bana öyle bir anlattiki hiç güzel olmadı ama internetten araştırma yapa ede 6 senedir kendim yapıyorum çokta güzel oluyor aslında o kadar verene kadar kendin yapabilirsin az yap dene biraz meşakkatli ama kendi yaptığin değer derimCanım güvendiğin yerse tadını biliyorsan al.
Arkadaşım aldı hiç yiyemedi
Paketi kokladım dehşet kokuyordu
Çöp oldu.
Tarhana çok meşakkatli iş eder o para
Bende 2 arkadaşıma yarımşar kilo verdim emeğimden. Her yıl veriyorum tadımlık yarım elma gönül alma hesabı
Yaki al eczenden faydası oluyorBunu daha önce de soylemislerdi bana sanırım
Bende 4 yıldır yapıyorum. Hiç almadım alan arkadaşlardan biliyorum.annemede veririm eskiden o yapardı yaşlandı yapamıyor ben yapıo veriyorum 2 kilo kadar biraz dağıtıyorumValla tarhana çok zor ilk başta yaparken kv sormuştum bana öyle bir anlattiki hiç güzel olmadı ama internetten araştırma yapa ede 6 senedir kendim yapıyorum çokta güzel oluyor aslında o kadar verene kadar kendin yapabilirsin az yap dene biraz meşakkatli ama kendi yaptığin değer derim
Keşke benim çocuklarım da sevse.Bende 4 yıldır yapıyorum. Hiç almadım alan arkadaşlardan biliyorum.annemede veririm eskiden o yapardı yaşlandı yapamıyor ben yapıo veriyorum 2 kilo kadar biraz dağıtıyorum
3 kiloda kendime ayırıyorum.oğlum çok sever her hafta pişer mutlaka
Değişik değişik yapıyorumKeşke benim çocuklarım da sevse.
Çok faydali çünkü.
Ben birkez canli şahit oldum yapilirken çok meşakatli ve bir yere yaymak lazim kuruturken tüm ev kokuyor :)))Tarhana benim en sevdiğim çorba, becerebilir miyim bilmiyorumki.
Malzemesi çok ve yorucu bir de olmazsa o kadar emek çöp olur.
Bu sefer de alayım seneye olmadı biraz denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?