- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.481
İyiyim kahvemsim şükür. Sen biraz rahatladın sanırım takip ettim ama yazamamistim.canım nasılsın, yeni yerinde hayat nasıl gidiyor
alışabildin mi
Evet canım, çok şükür bu günümüze.İyiyim kahvemsim şükür. Sen biraz rahatladın sanırım takip ettim ama yazamamistim.
Zaman gerek ama iletişim güzel okul güzel. Okul açıldığında daha iyi anlayacağım. Umarım idareciler de iyidir.
Ayyyy çok heyecanlı, ödül seni epey gaza getirecek.K kahvemsi mutluluk yaa ne oldu bılsen sen gecen sene mi ne esınle ıddıaya girmiştin ya dünde biz girdik5 ocağa kadar kredi kartlarını vs sıfırlıcam dedim yapamazsın dedi 500liraya ıddıaya girdik harclıklarımızdan bide önceki birikimden bozup ödemek yok dedi tamam dedim bakalım bindik bi alamete
Canım çok sevindim.Çok şükür bu hafta bitti.
Bugün annemle konuştuk, etegimizdeki taşları döktük :)
Karşılıklı rahatsız oldugumuz konuları dile getirdik.
Yarın birlikte elbise bakmaya gidiyoruz :))))
Babam ucumuzun elbisesi için anneme para vermiş, istemiyorum dedim. Babam aradı bu sefer, iyi tamam bakalım dedim.
Şimdi de eşimle mangala gidiyoruz.
Biraz açık hava iyi gelecektir :)
tesekkur ederim kızlarAyyyy çok heyecanlı, ödül seni epey gaza getirecek.
Hadi kronikcim tamamen destek yanındayız :)
Çok şükür bu hafta bitti.
Bugün annemle konuştuk, etegimizdeki taşları döktük :)
Karşılıklı rahatsız oldugumuz konuları dile getirdik.
Yarın birlikte elbise bakmaya gidiyoruz :))))
Babam ucumuzun elbisesi için anneme para vermiş, istemiyorum dedim. Babam aradı bu sefer, iyi tamam bakalım dedim.
Şimdi de eşimle mangala gidiyoruz.
Biraz açık hava iyi gelecektir :)
Evet bankadan oluyor.24 ayar grammıilk defa duydum.
2 sene birikime giricem ev peşinatı için. Bebeğimde geliyor burası sayesinde hem kumbarada para birktirmeye başladım ☺
Elinde nakit tuttukça değer kaubediyor. Uzun vadedr alınacaksa elinde tutma harcanır gider.Elimde geçen ayın zulası 500 TL var
Önümüzdeki ayı bekleyip öyle mi altın yapsam yoksa şimdi mi girsem bilemedim
Çok yüksek şuan
Gözünüz aydin, Rabbim ödeme kolaylığı versin.Evet bankadan oluyor.
Bereketli olsun. Hayallerinize en kısa zamanda ulaşın inş.
Elinde nakit tuttukça değer kaubediyor. Uzun vadedr alınacaksa elinde tutma harcanır gider.
Kızlar geldim bugün tüm işlemleti hallettik. Tapuyu aldık.
Borcuda yaptık.
Rabbim ödeme kolaylığı versin inş.
Yüzümüz kara çıkmasın.
Çok yoruldum.
Eşimde p.tesi günü pazardan son alacaklarını al kışlık işini bitirelim dedi.
Reçel istiyorum ama ne reçeli bilemiyorum.
Erikten meyve suyu yapıcam.reçel ne olur yaptınız mı sizler
Amin canım.Gözünüz aydin, Rabbim ödeme kolaylığı versin.
Zaman su gibi geçiyor, bak biz 17. Taksidi ödedik bu ay.
Bu sene vişne reçeli yaptım sadece.
En çok onu seviyoruz, ama tüm meyvelerden reçel yapıyorlar bu ara incir pazarda çok satılıyor recellik olarak.
İyi olmama sevindim canım.Evet canım, çok şükür bu günümüze.
Yeni bir ortam, yeni ev, yeni insanlar
Çok heyecanlı bence
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
İyi olmama sevindim canım.
Evet heyecan dorukta hayırlısı olsun inş
Sağol kahvemsim
Yepyeni bir çevre yeni öğrenciler:)İyiyim kahvemsim şükür. Sen biraz rahatladın sanırım takip ettim ama yazamamistim.
Zaman gerek ama iletişim güzel okul güzel. Okul açıldığında daha iyi anlayacağım. Umarım idareciler de iyidir.
Sen yaparsın uykucu:)))K kahvemsi mutluluk yaa ne oldu bılsen sen gecen sene mi ne esınle ıddıaya girmiştin ya dünde biz girdik5 ocağa kadar kredi kartlarını vs sıfırlıcam dedim yapamazsın dedi 500liraya ıddıaya girdik harclıklarımızdan bide önceki birikimden bozup ödemek yok dedi tamam dedim bakalım bindik bi alamete
Çok sevindim, hayirli olsun canımEvet bankadan oluyor.
Bereketli olsun. Hayallerinize en kısa zamanda ulaşın inş.
Elinde nakit tuttukça değer kaubediyor. Uzun vadedr alınacaksa elinde tutma harcanır gider.
Kızlar geldim bugün tüm işlemleti hallettik. Tapuyu aldık.
Borcuda yaptık.
Rabbim ödeme kolaylığı versin inş.
Yüzümüz kara çıkmasın.
Çok yoruldum.
Eşimde p.tesi günü pazardan son alacaklarını al kışlık işini bitirelim dedi.
Reçel istiyorum ama ne reçeli bilemiyorum.
Erikten meyve suyu yapıcam.reçel ne olur yaptınız mı sizler
Kahvemsim ne ara geçti o kadar zaman, çarçabuk geçsin sıkışmadan zorlanmadan ödeyelim inşGözünüz aydin, Rabbim ödeme kolaylığı versin.
Zaman su gibi geçiyor, bak biz 17. Taksidi ödedik bu ay.
Bu sene vişne reçeli yaptım sadece.
En çok onu seviyoruz, ama tüm meyvelerden reçel yapıyorlar bu ara incir pazarda çok satılıyor recellik olarak.
Umutsuz hayat olmaz, ac biraz planlarini canım:)karamelli_turta Amin turtisim, zaman nasıl geçti hiç anlamadim.
Eskiler günler geçmez de ömür bitermiş der ya tam o durumdayız bence :))
İnşallah hayirlisiyla bir an evvel bitiririz ev borcunu.
Kafamda deli planlar var, eşimin sağlık ve iş durumu netlesip düğünü de atlatirsak sigorta günüm dolduğu gün ev borcu da bitsin istiyorum.
Çok bilinmeyenli bir denklem gibi oldu ama hayatta en olmaz dediğim seyleri bile yaşadığım için umutluyum.
2024 nisan hedefim :)
Zamanla detaya girecegim canım, biraz düzen kurulsun daUmutsuz hayat olmaz, ac biraz planlarini canım:)
Güzel plânlar var,hissediyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?