Aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

Bugün yenice işlerim bitti desem...
Oku l çok yoğundu orada Yoruldum. Ama oğlusun öğretmeni istediğimiz öğretmen olduğu bugün belli oldu ona çok sevindim hayırlısı.
Okul dönüşü oglusa eşofman ayakkabı okul kıyafeti ve kırtasiye malzemelerini aldık. Evde yemek faslından sonra bir de seneye yaza kısmetse giyeceği kıyafetler almaya avm ye gittik. Uç t-shirt iki de sort aldım. Kızım da kendine indirimden iki kot pantolon aldı. Eve geldik ikinci posta camasir yıkanıyor mutfak toplanacak. Okula goturecegim evrakları ve malzemekerimi hazırladım. Oğlusun odasını topladım. Simdi namaz ve teşbih vakti.
En güzel zaman sessiz sakiiinnn

hosgeldınız arkadaslar valla dilek nurse görünce bnde dılek bolu sandım hatta o da bekar ve bıldıgım kadarıyla karabüklüydü boludaydı ortak yönünüz çokmuş selam olsun ona da özlemıstık yahu
ıyıkı geldınız
Lusi hosgeldınızz

gunaydın kızlar oglusla tek olmak cok daha zormus arada anneme verıp dınlenıyodum dun bıde basım tuttu hala agrıyo

Gunaydin
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Dun mufettis gelmedi
Ben brz gevsemeye ve yeme duzenini bozmaya basladim
Hemen halim degisti hamur gibiyim uykudan gozum acilmiyor
Trendyoldan aldiklarimi yikamak icin bebek deterjani ve roll on aldim
Bir tane pijama begendim ama bitsin diye bekliyorum
Esimin alt esofmani yoktu onun aldim
Kis hazirligindan cokkk yoruldum
Bsy yapmicam artik yeter
Dun adanadan siparisler geldi salca nar eksisi pul biber bakliyat fln almistim her zmnki gibi guzel

Adanalı mısın canım ?

Nasıl canım kargo işleri falan nasıl oluyor ?
Çocukların yepizyeni kıyafetleri var eskeza bizim de ben de mi girsem o işe
Valla ben haftasonu temizlik yaparken aklıma geldi, uygulamayı indirip yükledim.
Epey birşey koyudum, abiye elbise, bindallı, bot, sandalet.
Yüksek fiyat yazmadım zaten gözden çıkardığım parçalar
İstersen uygulmayi indirip incele, kargoyu istersen sen oduyorsun istemezsen alıcı ödemeli ilan koyuyorsun.
Ben sandalet sattım. 12 TL :)

Du bakiim bi ya ben de çıkarırım eldekileri bi dünya oyuncak vs de var üçe beşe satılsa bile kar kardır ya

Du bakiim bi ya ben de çıkarırım eldekileri bi dünya oyuncak vs de var üçe beşe satılsa bile kar kardır ya
Kullanmadigimiz şeyler sonuçta demekten birşey kaybetmeyiz.
Ne gelirse artik. Ben genelde cüzi rakamlar yazdım.
Akşam dolabima el atip birkaç parça daha yüklemeyi düşünüyorum. İlk yuklediklerim ayakkabı ve abiye genelde.
Çocuk ürünleri çok talep görüyor takip ettiğim kadarıyla, şansını dene
Bir de, ihtiyaci olan biri çok uyguna alacak orası da çok güzel bence.

Tutumlu anne varmış benim telefonda tee ne zaman indirdim kim bilir
Geçenlerde bi dünya ayakkabı vs attıydım yav uçtu gitti paracıklarım gittiiii gittiii gittiii
Dün de bebelerin kıyafetlerini ayıkladıydım onları yükleyim bari tutumlu anne popüler değilse dolap da yüklerim gelinlik bile satiim ya bindallı da durup duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…