- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.581
Dilek Bolu musun acabaMrb..ben dilek...hemsireyim...33 yaşındayım..uzun süre değisik illerde görev aldim..şuan karabükteyim..birikim yapmak istiyorum..kumbara olsun...bankada olsun...ilerde ev yada araba almak için
Ama birikim konusunda kararsizim...altın..Dolar..euro..sterlin...
Sizce hangisini tercih etmeliyim
Üzüldüm şimdi ...keşke ben de tanisaydim o bahsettiğiniz kişiyi..maalesef tanımıyorumDilek Bolu musun acaba
Eski bir.uyemiz vardı burada.cok sohbet ederdik
Anladım, bir an o mu acaba diye sevindim.Üzüldüm şimdi ...keşke ben de tanisaydim o bahsettiğiniz kişiyi..maalesef tanımıyorum
Ben altinciyim, ytd :)Sizden fikir istiyorum
12 milyar 850 milyon birikimim var...şuan Vadeli de...ben altın..Dolar.. euro..sterlin ...paket yapmak istiyorum...Sizce yatırımı nasil yapmalıyım
Istemek başarmaktır bana göre:)Mrb..ben dilek...hemsireyim...33 yaşındayım..uzun süre değisik illerde görev aldim..şuan karabükteyim..birikim yapmak istiyorum..kumbara olsun...bankada olsun...ilerde ev yada araba almak için
Dolara ben pek güvenemiyorum,Sizden fikir istiyorum
12 milyar 850 milyon birikimim var...şuan Vadeli de...ben altın..Dolar.. euro..sterlin ...paket yapmak istiyorum...Sizce yatırımı nasil yapmalıyım
Haftalık kumbara 40-50 TL...
BES birikim 200 TL...
aylık 750 TL altın.dolar.euro.sterlin parası..
.250 TL Gün parası olarak
Güzel para,Kızlar merhaba yakında elime 12 bin lir akadar para geçecek
Isbankasinda zamanında eşim hesabımın varlığını biliyor ama icindekilerden haberi yok diye altınlarımın yarısını satmistim.
Kuveytte geçtim.
Haberi yok bundan.
Şimdi bu parayi nasıl değerlendirsem
Yine bankaya mı atsam
Yoksa fiziki olarak cumhuriyet veya altın bilezik mı alsam.
Bileşik alırsam varlığından haberi olur ve benim evde hırsızlardan koruma üzerine tereddütlerim oluyor..
Bu paranın 1900 u oğlumla benim ortak ona bazen harçlık veriyorlar onlarda var. Ama büyük çoğunluğu benim acaba bilezik olsun istiyorum kolumda 1900 'ün üzerine veya oğlum için ayırdığım
Payın üzerine eşimden destek isteyip fiziki altın mı alsam
Kuveyttede güvenilir mi kullanan var mı
Bende çalışmıyorum.Ben de biriktirmek istiyorum. Ama çalışmıyorum nasıl yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz püf noktası var mı ?
Katılmak isterim aranıza
Merhaba hoşgeldiniz.Mrb kadınlar kulübünün güzel birikimci hatunlarıbeni de araniza kabul eder misiniz?
Evli misinMrb..ben dilek...hemsireyim...33 yaşındayım..uzun süre değisik illerde görev aldim..şuan karabükteyim..birikim yapmak istiyorum..kumbara olsun...bankada olsun...ilerde ev yada araba almak için
Gözünüz aydın.Bende çalışmıyorum.
Bugüne kadar kumbara ve gün parasın ile birikim yaptım. Hoşgeldiniz
Merhaba hoşgeldiniz.
Selam kızlar.
Ay ölüyorum yorgunluktan
Evi sil süpür camları koltukları sil derken tutuldum. Eşim emlak bildirimi yaptı.şükür ilk krediyide yatırdık.
Pazara gittik o ne pahallılık
Dudağım uçukladı
1 kilo biber aldım dolmalık dondurucuya koyucam.
Bu hafta pişirmeye taze fasulye aldım
Kahvaltılık sos yapıcam 2 kilo domates 4 kilo biber aldım
Erik elma karpuz kavun balık 60 tl verdim.
Allahtan kış haxırlığımı yaptım
Kıl biberler acı biberler 7 8 tl. Geçen hafta 1.5 tl den almıştım oysa ki. İnş. Yine bulabilirim uyguna 2 kavanoz turşu koca kış ne desin
Bekarken para biriktirmek daha kolay :)bekarım..karşıma evleneceğim biri çıkmadı.. çıkanlar çıkar amaclı.. yani..mantık evliliği yapmak isteyen..
Hoşgeldiniz aramizaSelamlar hanımlar iyi akşamlar
Kedi ben Ankaradayım iki çocuğum var küçükler şuan çalışmıyorum evdeyim.
Neler yapabilirim hiç deneyimin yok desem yeridir. Bazen kumbaraya üç beş atardımortalıktaki bozuklukları dolunca bakardık 200 250 TL falan olurdu maksimum onu da öyle ıvır zıvıra harcardık.
Öyle elime büyük paralar geçmez ama minik minik de olsa kenarda köşede bişiler biriksin isterim. Altın hesabım var düğün altınlarını öyle değerlendirmiştik gerektikçe kullandık.
Daha bilinçli olmak istiyorum çocuklar büyüyecek ihtiyaçlar artacak giderler değişecek biraz huy olarak da tutumlu olmak istiyorum
Burada takil cnm neler neler öğrendik birbirimizden :)Selamlar hanımlar iyi akşamlar
Kedi ben Ankaradayım iki çocuğum var küçükler şuan çalışmıyorum evdeyim.
Neler yapabilirim hiç deneyimin yok desem yeridir. Bazen kumbaraya üç beş atardımortalıktaki bozuklukları dolunca bakardık 200 250 TL falan olurdu maksimum onu da öyle ıvır zıvıra harcardık.
Öyle elime büyük paralar geçmez ama minik minik de olsa kenarda köşede bişiler biriksin isterim. Altın hesabım var düğün altınlarını öyle değerlendirmiştik gerektikçe kullandık.
Daha bilinçli olmak istiyorum çocuklar büyüyecek ihtiyaçlar artacak giderler değişecek biraz huy olarak da tutumlu olmak istiyorum
Ailenin yanindasin o zaman.bekarım..karşıma evleneceğim biri çıkmadı.. çıkanlar çıkar amaclı.. yani..mantık evliliği yapmak isteyen..
Maalesef..ailem düzcedeAilenin yanindasin o zaman.
Cidden doğru...Bekarken para biriktirmek daha kolay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?