hedefi büyük tuttum dimi...olsun ...ocak ayı itibariyle kendi çapimda birikim yapıyordum.. tesadüf sonucu bu siteyle karşılaştım
Hiç bir şey tesadüf değildir hemşirecim her şey evrenin çekim yasasından ibarettir birikim düşünüyoruz ki bu topik e geldik birbirimizle karşılaştık ve birbirimizden öğreneceğimiz deneyimler var

hedefi büyük tuttum dimi...olsun ...ocak ayı itibariyle kendi çapimda birikim yapıyordum.. tesadüf sonucu bu siteyle karşılaştım
Hadi bakalım kızlar:)
Büyük beklentilerim var sizden

Hizli başlayıp çabuk vazgeçmek yok ama :)
Istikrarli olacağız
Para kazanmadığım içün biriktirmesi de kolay olacaktır diye düşünüyorum zira benim herifin eli değmese de sever birikimli şeyleri.
Bugün mesela hesabımda 3 bin 200 vardı acil bi ihtiyaç yoksa altın alıyorum oki dedi hemen altına yatırdım. 200 TL de bana kalsın dedim.
AVM de gezerken alıp geçeceğim şeyleri mesela bebelere kıyafet vs aman du bi bakalım dedim erteledim almadım
Kendimi yavaş yavaş hazırlıyorum bu birikim mevzusuna aslında

Ben yeğenime kumbara almıştım...doğum gününde...teyze bende sana kumbara alicam dediydi...babasına aldırmış...aralık 20 gibi verdi bana...kuralımız vardı...Kumbara 2 ay sonra açılacak...neyse ...ben gizliden gizliye yeğenimin kumbarasina attım...kantine giderdim..tost yerine simit..falan filan...2 ay bitti...ben 3 kg vermişim yeğenim teyzoş hadi açalım...senin kumbara benim dedi...benimki de benim...benim kumbaramda 450 milyon...yeğence 280...O vakit kantine çok para verdigimi hissettim...O zamandan beri birikim aşkım başladı

Bizim evde kantin yok şimdilik o harcama kalemi olmadığından tasarruf sağlayamayacağım
Zalım teyze kızı neden geçtin yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…