- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.601
Sağol canım inşallah birbirimize faydamız dokunur zenginleşiriz eeehuehheHoşgeldiniz aramiza
Buralardayım zaten diyet gruplarındayım kilo verirken para da biriktireyim fena mı olur dedimdiBurada takil cnm neler neler öğrendik birbirimizden :)
Buralardayım zaten diyet gruplarındayım kilo verirken para da biriktireyim fena mı olur dedimdi
İkimiz de bugün geldik farkımız sanırım sen bekar ve mayışlısın ben evli bebeli ve mayışsızmantıklı
Rabbim sağlık huzur versin...çok da birikimim senin birikimini dövmez gibime geliyoİkimiz de bugün geldik farkımız sanırım sen bekar ve mayışlısın ben evli bebeli ve mayışsız
Senin birikimin benimkini döver gibi geliyor
Ev didin araba didin hedef büyük senin sankim döver döver feci döverRabbim sağlık huzur versin...çok da birikimim senin birikimini dövmez gibime geliyo
Ev didin araba didin hedef büyük senin sankim döver döver feci döver
Hiç bir şey tesadüf değildir hemşirecim her şey evrenin çekim yasasından ibarettir birikim düşünüyoruz ki bu topik e geldik birbirimizle karşılaştık ve birbirimizden öğreneceğimiz deneyimler varhedefi büyük tuttum dimi...olsun ...ocak ayı itibariyle kendi çapimda birikim yapıyordum.. tesadüf sonucu bu siteyle karşılaştım
hedefi büyük tuttum dimi...olsun ...ocak ayı itibariyle kendi çapimda birikim yapıyordum.. tesadüf sonucu bu siteyle karşılaştım
Hadi bakalım kızlar:)Hiç bir şey tesadüf değildir hemşirecim her şey evrenin çekim yasasından ibarettir birikim düşünüyoruz ki bu topik e geldik birbirimizle karşılaştık ve birbirimizden öğreneceğimiz deneyimler var
Yehhuuu turtadan da geçer onay aldığımıza göre yarın cüzdandaki tüm paraları anahtarının nerde olduğunu dahi bilmediğim yıllardır yüzüne bakmadığım kumbaraya atayımHadi bakalım kızlar:)
Büyük beklentilerim var sizden
Gaza geldim ayHadi bakalım kızlar:)
Büyük beklentilerim var sizden
Hizli başlayıp çabuk vazgeçmek yok ama :)Yehhuuu turtadan da geçer onay aldığımıza göre yarın cüzdandaki tüm paraları anahtarının nerde olduğunu dahi bilmediğim yıllardır yüzüne bakmadığım kumbaraya atayım
Ha ha ...bencede...kantinde diyet ürünleri alma...alacağın miktarı...doğru....kumbarayaYehhuuu turtadan da geçer onay aldığımıza göre yarın cüzdandaki tüm paraları anahtarının nerde olduğunu dahi bilmediğim yıllardır yüzüne bakmadığım kumbaraya atayım
Para kazanmadığım içün biriktirmesi de kolay olacaktır diye düşünüyorum zira benim herifin eli değmese de sever birikimli şeyleri.Hizli başlayıp çabuk vazgeçmek yok ama :)
Istikrarli olacağız
Para kazanmadığım içün biriktirmesi de kolay olacaktır diye düşünüyorum zira benim herifin eli değmese de sever birikimli şeyleri.
Bugün mesela hesabımda 3 bin 200 vardı acil bi ihtiyaç yoksa altın alıyorum oki dedi hemen altına yatırdım. 200 TL de bana kalsın dedim.
AVM de gezerken alıp geçeceğim şeyleri mesela bebelere kıyafet vs aman du bi bakalım dedim erteledim almadım
Kendimi yavaş yavaş hazırlıyorum bu birikim mevzusuna aslında
Bizim evde kantin yok şimdilik o harcama kalemi olmadığından tasarruf sağlayamayacağımBen yeğenime kumbara almıştım...doğum gününde...teyze bende sana kumbara alicam dediydi...babasına aldırmış...aralık 20 gibi verdi bana...kuralımız vardı...Kumbara 2 ay sonra açılacak...neyse ...ben gizliden gizliye yeğenimin kumbarasina attım...kantine giderdim..tost yerine simit..falan filan...2 ay bitti...ben 3 kg vermişimyeğenim teyzoş hadi açalım...senin kumbara benim dedi...benimki de benim...benim kumbaramda 450 milyon...yeğence 280...O vakit kantine çok para verdigimi hissettim...O zamandan beri birikim aşkım başladı
Benim kumbaramin içindekilerini de aldı amaBizim evde kantin yok şimdilik o harcama kalemi olmadığından tasarruf sağlayamayacağım
Zalım teyze kızı neden geçtin yazık
İyi yapmış yeğenini tuttumBenim kumbaramin içindekilerini de aldı ama
Ha ha...ikinci yeğende yolda ....onun içinde kumbara yaparİyi yapmış yeğenini tuttum
Gökten para gelse yeerabbi şükür diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?