- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.520
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.641
tamam canım gule gule kullan almadıysan görünce söylim dedimcanım ben anne yanı beşiği aldım
Kullanmadımhiç kullanmadım canım sen kullandınmı
teşekkür ederim canım bende indirimde yakaladım kaçırmadan alıyım dedim :)tamam canım gule gule kullan almadıysan görünce söylim dedim
Gardops ve dolap ayrı uygulamalar, ben dolap kullanıyorumK kahvemsi mutluluk canım gardrops da indirdim kargo bedava diyor ( alt üst sınır yoksa eğer)
Şimdi foto çekip yükleyim
Evet canım biliyorumGardops ve dolap ayrı uygulamalar, ben dolap kullanıyorum
Tamam ben de bakıyorum gardropsa şimdi :)Evet canım biliyorum
Tamam ben de bakıyorum gardropsa şimdi :)
benimkide bekliyor valla bendemi satsamcanım gardrops 100 TL üzeri satışlardan %5 komisyon kesiyormuş hahhah kargosu bedava ama komisyonu var
İki bir şey yükledim bakalım çektikçe yüklerim daha sırada gelinliğin var akşam herüfe sorayım da arıza çıkarmazsa gelinliği de satayım 5 yıldır baza altını bekliyor
Ehuheh yok benimkini temizlettiydik de 5 yıldır bekliyor bi daha isterbenimkide bekliyor valla bendemi satsam
ama daha kuru temizlemesi bile yapılmadı pesss
Dolap da komisyon kesiyor, şu anki satışta %20 komisyon kesiyor, kargoyu alıcı ödeyecek.canım gardrops 100 TL üzeri satışlardan %5 komisyon kesiyormuş hahhah kargosu bedava ama komisyonu var
İki bir şey yükledim bakalım çektikçe yüklerim daha sırada gelinliğin var akşam herüfe sorayım da arıza çıkarmazsa gelinliği de satayım 5 yıldır baza altını bekliyor
Dolap da komisyon kesiyor, şu anki satışta %20 komisyon kesiyor, kargoyu alıcı ödeyecek.
üçe beşe bakmadan elden çıkarmak niyetim, gardropsa da yükleyeceğim akşam aynı şeyleri, nerden satılırsa, letgo'ya da koydum ama orada pek talep yok
Ben hep 10,15,20 o civarda fiyat koydum, satılmazsa elden çıkaracağım şeylerEvet canım oranın komisyonu daha beter ve kargosu da varmış üstelik
Yükle bakalım canım kullanıcı adı verirsen eklerin seni bi kaç bişi koydum şimdilik çocukların kıyafetlerini de koyacağım. Giysi kutusuna atmak için ayırdıklarım var az giyilmiş ama küçülmüş mesela onları da 10 tl falan satiim dedim
hahaha şimdi evde ne satsam diye geziyorumBen hep 10,15,20 o civarda fiyat koydum, satılmazsa elden çıkaracağım şeyler
peluş kürküm var ona 70 TL yazdım en pahalısı :)
ben de işyerindeki ayakkabı ve ceketlerime baktım, onlardan da eleme yapacağım :)))hahaha şimdi evde ne satsam diye geziyorum
Hahaha kafayı yidik hayırlısıylaben de işyerindeki ayakkabı ve ceketlerime baktım, onlardan da eleme yapacağım :)))
benimkide 5 yıldır bekliyor hiç yıkanmadıEhuheh yok benimkini temizlettiydik de 5 yıldır bekliyor bi daha ister
Senin yorumlarına kopuyorum sekerimmakineye atsam ne olur gelinliği ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?