Alya nerelerdesin gittin gelmedin,
Nasılsın iyimisin?

Kolay gelsin canım

Alya nerelerdesin gittin gelmedin,
Nasılsın iyimisin?
İyiyim canım bizim eğitim var 2 haftadır birde akşam mesaiyeye kalıyorum.2 kişi izinli 2 kişi yerine bakıyoruz çok yoğun geçiyor son hafta inş düzelcek.siz neler yapıyosunuz kızlar özledim valla buraları

çok iyi para valla ne demek fena para değil

Geçen sene başımıza geldi :))
Otellerde genelde beyaz kullanılıyor, annemde beyaz takım getirmiş. Temizleyenler alıp gitmiş sonra anneme yerine yeni takım vermişlerdi.
Beyaz götürme yani digerlerini almazlar zaten :)

ayy zaten beyaz nevresim takımım yok Allahtan
annende işini biliyomuş he

psikolojik deli aynı ben

Iyiyiz canım aynen devam:)

çok iyi para valla ne demek fena para değil
Diggg mi sekerim, ne demek fena para değil, üzerine biraz daha ekle ev kredisi ödenir aylık :)
Yok artik
Ama neden olmasın.
Odadan çıkarken çarşafların üzerine not yaz, bunlar bizim değiştirmeyin evden getirdik herhalde yaniiisi
Ya kahvemsim bitirdin işleri maşallah :)

Annem gidip AVM denen yeni takim alıp yikattip kalan zamanda onu kullandı, ben nereden bileceğim yeni olduğunu posetleyip getirmişler dedi :)
ayy kıyamam bende paketlisini verdiler sandımm

zenginlik böylee bişi heralde turtişim 2600e fena para diiiilll didi yaaa kronikuykucu

Kahvemsi eline koluna sağlık temiz evi bende seviyorum üstelik takıntılıyımda
Dün annem bingonun yer silme deterjanından aldı bana da pembe gül kokulu mu çok beğendim kokusunu.
Fasulye ayıkladım baktım o da çok hadi dedim 2 kavanozda konserve yapayım.
Haftaya da arkadaşım gelecekti erişte yapıcaz
Gelir mi gelmez mi bilmem ben oğlana kadar yapıcam domatesli yaparım.
Ay çok sıkıldım dışarı çıksam masraf evde dursam sıkıntı

Avans hesaba geçmiş,
Faturalar ödenir,
Alışveriş yapilacak markete çıkmam gerek kızlar hemde yalnız
Listemi kontrol edip,çıkarim.

eşim görümceme gitti dün, yapilacak işler varmış kıramadı e ablasi tâbi yapsin bence de zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…