- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.841
Alya nerelerdesin gittin gelmedin,Kızlar merhaba yeni gelenler olmuş hoş geldiniz.bu ay eğitim vardı hoş sonrası sınav ek iş yapabilirim uzlaştırma eğitimi aldım biraz pahalıbebiş için ateş ölçer ıslak mendil aldım arkadaşım kolik,reflü için biberon almış ama plastik geri yolluycam benim içime sinmedi.haftaya 2li teste gidiyoruz bebişim büyüdü.inş hep güzel gecer artık göbegim var.aldıklarım ve ödediklerim hariç 4000tlm var.gecen ay ters köşe oldum altında zarardayım keşke bekleseymişim.onun haricinde 1 gram parası birikti mesaiyede kalıyorum 1 gramda ordan alırım kahve gününe girdik 100tl oda haziranda bende dığum parası vs tam altın alırım.hala ev alamadık o işi hızlandırmak gerek.vakıfbank 0.79a sadece anlaşmalı projeleri mi gönderiyor
Kolay gelsin canımSelam kızlar patlıcan közlerken yazayım dedim
Yapmam artık diyorum yapıyorum
Alınanlar ziyan olmasın diye yapıyorum eşim almış dün patlıcan bu hafta karnıyarık yapıcam iyi de ne varfı o kadar çok almanın.
8 9 tanede közleyip koyayım dedim.
Babamda yeşil domates toplamış onları verdi anneme kurdum dün artanları aldım 2 kavanoz çıkar. Hiç de yemedim bilmiyorum tadını güzel olur inş.
14 tl kumbarama attım. Birikeni oğlanın hesabına yatırıcam.
Seneye anaokulu ay gördükçe bir korkar oldum masraflar
Çok çocuklulara Rabbim çok çok yardım etsin.
İyiyim canım bizim eğitim var 2 haftadır birde akşam mesaiyeye kalıyorum.2 kişi izinli 2 kişi yerine bakıyoruz çok yoğun geçiyor son hafta inş düzelcek.siz neler yapıyosunuz kızlar özledim valla buralarıAlya nerelerdesin gittin gelmedin,
Nasılsın iyimisin?
seni düşünemedim zaten ben olsam çoktan bitmiştimYaparken farketmedim ama çok yorulmuşum, her yerim ağrıyor şu an
çok iyi para valla ne demek fena para değilayy canlarım benim yaıyıkı varsınız cok tsk ederım su kredimiz bi bitse hayırlısıyla pesınata katkısı olur 2260 yatırıyoruz fena para degıl valla.ocağa kadar kartı bitirip subatta da kredi bıterse ınsAllah yaa ay bak sımdı ben de heyecanlandım
Geçen sene başımıza geldi :))K kahvemsi mutluluk sanırım bu sefer bende çarşaf ve yastık kılıfı götürücem tatile nedense içim hiç rahat etmiyor okuya okuya sana benzedim galiba
ama hani bu otellerde günlük gelip çarşaf falan değiştirme olayı varya bizimkileri alıp gitmesin temizleyenler o zaman ne yaparım kız
Geçen sene başımıza geldi :))
Otellerde genelde beyaz kullanılıyor, annemde beyaz takım getirmiş. Temizleyenler alıp gitmiş sonra anneme yerine yeni takım vermişlerdi.
Beyaz götürme yani digerlerini almazlar zaten :)
psikolojik deli aynı benEvdeki tuuuuum temizlik islerimi bitirdim.
Mutfak camını da sildim, beyaz camasirlari yıkadım. Mutfak dolapları esimde artık ne zaman yaparsa.
Sadece ütü var ama hiiiiç elim gitmiyor.
Temiz evi seviyorum, her yer mis gibi kimyasal kokuyor :)
Annem gidip AVM denen yeni takim alıp yikattip kalan zamanda onu kullandı, ben nereden bileceğim yeni olduğunu posetleyip getirmişler dedi :)ayy zaten beyaz nevresim takımım yok Allahtan
annende işini biliyomuş he
Iyiyiz canım aynen devam:)İyiyim canım bizim eğitim var 2 haftadır birde akşam mesaiyeye kalıyorum.2 kişi izinli 2 kişi yerine bakıyoruz çok yoğun geçiyor son hafta inş düzelcek.siz neler yapıyosunuz kızlar özledim valla buraları
Diggg mi sekerim, ne demek fena para değil, üzerine biraz daha ekle ev kredisi ödenir aylık :)çok iyi para valla ne demek fena para değil
Yok artikK kahvemsi mutluluk sanırım bu sefer bende çarşaf ve yastık kılıfı götürücem tatile nedense içim hiç rahat etmiyor okuya okuya sana benzedim galiba
ama hani bu otellerde günlük gelip çarşaf falan değiştirme olayı varya bizimkileri alıp gitmesin temizleyenler o zaman ne yaparım kız
Ya kahvemsim bitirdin işleri maşallah :)Evdeki tuuuuum temizlik islerimi bitirdim.
Mutfak camını da sildim, beyaz camasirlari yıkadım. Mutfak dolapları esimde artık ne zaman yaparsa.
Sadece ütü var ama hiiiiç elim gitmiyor.
Temiz evi seviyorum, her yer mis gibi kimyasal kokuyor :)
ayy kıyamam bende paketlisini verdiler sandımmAnnem gidip AVM denen yeni takim alıp yikattip kalan zamanda onu kullandı, ben nereden bileceğim yeni olduğunu posetleyip getirmişler dedi :)
zenginlik böylee bişi heralde turtişim 2600e fena para diiiilll didi yaaaIyiyiz canım aynen devam:)
Diggg mi sekerim, ne demek fena para değil, üzerine biraz daha ekle ev kredisi ödenir aylık :)
Yok artik
Ama neden olmasın.
Odadan çıkarken çarşafların üzerine not yaz, bunlar bizim değiştirmeyinevden getirdik herhalde yaniiisi
Ya kahvemsim bitirdin işleri maşallah :)
Uykucum her türlü zengin,inaniyoruz ve destekliyoruz onu.ayy kıyamam bende paketlisini verdiler sandımm
zenginlik böylee bişi heralde turtişim 2600e fena para diiiilll didi yaaakronikuykucu
Onlar anlamaz sekerim:))
inşallah canımm inşallahUykucum her türlü zengin,inaniyoruz ve destekliyoruz onu.
Ev için sikistiracagiz artik onu
Bir arkadaşla sohbetettik geçen,inşallah canımm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?