- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.821
Aylik 2.600 ödüyoruz uykucu.
Ben ikisini karsilastirdim biraz da kendimce araştırdım, aydan/yildan düşürmek bana daha mantıklı geldi.
Sen düşünüyor musun yakinda cnm hazir faizler düştü
inşallah allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım
bebek yoksa çalışabilirsin diyecektim bende
[/QUOTE eşim çalıştrmaz ki hem bebek düşünmeye başladım bende napım
canım bizim baktıgımız evlere göre pesınatımız az bi dugun altınlarım var ıste bıde arabamız arabanın kredisi subatta bıtıyo ınsAllah esım arabayı satıp altınlarla bırlestırelım dıyo ama arabasızda nası olur kucuk bebekle bılmıyorum,evlerde bızım butcemızı cok asıyor en azından bı arac kredısı bıtsın dedık o yuzden beklıyoruz ama nıyetımız yenı yılda ev nasıpseAylik 2.600 ödüyoruz uykucu.
Ben ikisini karsilastirdim biraz da kendimce araştırdım, aydan/yildan düşürmek bana daha mantıklı geldi.
Sen düşünüyor musun yakinda cnm hazir faizler düştü
Ay çok heyecanlandimm ne güzel inş.canım bizim baktıgımız evlere göre pesınatımız az bi dugun altınlarım var ıste bıde arabamız arabanın kredisi subatta bıtıyo ınsAllah esım arabayı satıp altınlarla bırlestırelım dıyo ama arabasızda nası olur kucuk bebekle bılmıyorum,evlerde bızım butcemızı cok asıyor en azından bı arac kredısı bıtsın dedık o yuzden beklıyoruz ama nıyetımız yenı yılda ev nasıpse
canım cocugu anneme bırakacagız sabahları aksam alcaz zor olur dıye dusunuyorum esımde daha ucuz bıse alırız dıyor bakıcaz artıkAy çok heyecanlandimm ne güzel inş.
Bana sorarsan arabayi sat peşinatı olabildiğince yüksek olsun.
Evet araba da ihtiyaç ama ev daha önemli.
Tabiki altinMrb..ben dilek...hemsireyim...33 yaşındayım..uzun süre değisik illerde görev aldim..şuan karabükteyim..birikim yapmak istiyorum..kumbara olsun...bankada olsun...ilerde ev yada araba almak için
Ama birikim konusunda kararsizim...altın..Dolar..euro..sterlin...
Sizce hangisini tercih etmeliyim
4 çocuk muiyi akşamlar kızlar ben üç beş kuruş kenara atayım derken borclandik 4 çocuk okul lise sondakine dershane kıldıkları bebek derken _2 bin ne yapacağız hiç bilmiyorum kış geldi kapıya doğalgaz başlar allah büyük diyoruz sadece
Benim ev keyfisi evde temizlik keyfisi oldu bugün :)
Küçük oda, salon ve yatak odasının camlarını sildim.
Salonu kirkladim, halısını yikatmistim onu serdim, mobilyaları sildim.
Banyoyu komple cifledim. Tavandan yerlere kadar.
Kordidor ve mutfağın yerelerini fircalayip halılarını serdim. Portmantoyu düzenledim.
Nevresimleri degistiridim.
Yazlık kilimleri yıkadım, iki makina çamaşır attım.
Yatak odasina girisecegim şimdi. Orada işim çok.
Kişa hazırlık temizliği böylece başladı.
Mutfak dolaplarini da eşime sildirirsem süper olacak.
İki büyük kavanoz biberli domates sosu yaptım kış için :)
kronikuykucu hadi sıra sende,şimdi hepimiz senin için guclerimizi birleştiriyoruz.
En hayırlı zamanda ev sahibi olursun dilerim
ayy canlarım benim ya
Yaparken farketmedim ama çok yorulmuşum, her yerim ağrıyor şu anay ben okurken yoruldum
41 kere maşallah tütütütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?