Yatak odasını da hallettim çok şükür,
Dolap içlerine kadar girdim, çekmeceleri döktüm.
Kullanmadigimiz ne varsa ayikladim.
Biraz sonbaharlik kıyafet çıkardım.
Sadece mutfakta detaylı temizlik kaldı, dolap icleri, camlar falan. Onu da yarın eşimle halledeceğiz.
Bir de benim kabusum ütü var

Aylik 2.600 ödüyoruz uykucu.
Ben ikisini karsilastirdim biraz da kendimce araştırdım, aydan/yildan düşürmek bana daha mantıklı geldi.
Sen düşünüyor musun yakinda cnm hazir faizler düştü
canım bizim baktıgımız evlere göre pesınatımız az bi dugun altınlarım var ıste bıde arabamız arabanın kredisi subatta bıtıyo ınsAllah esım arabayı satıp altınlarla bırlestırelım dıyo ama arabasızda nası olur kucuk bebekle bılmıyorum,evlerde bızım butcemızı cok asıyor en azından bı arac kredısı bıtsın dedık o yuzden beklıyoruz ama nıyetımız yenı yılda ev nasıpse

Ay çok heyecanlandimm ne güzel inş.
Bana sorarsan arabayi sat peşinatı olabildiğince yüksek olsun.
Evet araba da ihtiyaç ama ev daha önemli.

Ay çok heyecanlandimm ne güzel inş.
Bana sorarsan arabayi sat peşinatı olabildiğince yüksek olsun.
Evet araba da ihtiyaç ama ev daha önemli.
canım cocugu anneme bırakacagız sabahları aksam alcaz zor olur dıye dusunuyorum esımde daha ucuz bıse alırız dıyor bakıcaz artık
sagol canım benım ya kendın için gibi sevınıyosun bana da Allah razı olsun

Tabiki altin

iyi akşamlar kızlar ben üç beş kuruş kenara atayım derken borclandik 4 çocuk okul lise sondakine dershane kıldıkları bebek derken _2 bin ne yapacağız hiç bilmiyorum kış geldi kapıya doğalgaz başlar allah büyük diyoruz sadece

4 çocuk mu Allah bağışlasın ama çok zor olsa gerek
Her açıdan

Kızlar merhaba yeni gelenler olmuş hoş geldiniz.bu ay eğitim vardı hoş sonrası sınav ek iş yapabilirim uzlaştırma eğitimi aldım biraz pahalıbebiş için ateş ölçer ıslak mendil aldım arkadaşım kolik,reflü için biberon almış ama plastik geri yolluycam benim içime sinmedi.haftaya 2li teste gidiyoruz bebişim büyüdü.inş hep güzel gecer artık göbegim var.aldıklarım ve ödediklerim hariç 4000tlm var.gecen ay ters köşe oldum altında zarardayım keşke bekleseymişim.onun haricinde 1 gram parası birikti mesaiyede kalıyorum 1 gramda ordan alırım kahve gününe girdik 100tl oda haziranda bende dığum parası vs tam altın alırım.hala ev alamadık o işi hızlandırmak gerek.vakıfbank 0.79a sadece anlaşmalı projeleri mi gönderiyor

ay ben okurken yoruldum
41 kere maşallah tütütütü

Selamın aleyküm hayırlı sabahlar. Maşallah subhanAllah size okurken oyke mutlu oluyorum. İnşallah bende sizin gibi basaririm.ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum eşim tutumcudur kendine harcamaz ama ailesine para verir borcta odedimigimizde . Elden avutca kalmıyor ben ne yapmam gerekiyor nasıl basaracagim bu birikimi lütfen yardım edebilirmisiniz bana

kronikuykucu hadi sıra sende,şimdi hepimiz senin için guclerimizi birleştiriyoruz.
En hayırlı zamanda ev sahibi olursun dilerim
kronikuykucu bebişim rabbim en kısa zamanda sanada hayırlısıyla bi ev nasip etsin inşallah
ayy canlarım benim ya ıyıkı varsınız cok tsk ederım su kredimiz bi bitse hayırlısıyla pesınata katkısı olur 2260 yatırıyoruz fena para degıl valla.ocağa kadar kartı bitirip subatta da kredi bıterse ınsAllah yaa ay bak sımdı ben de heyecanlandım

Selam kızlar patlıcan közlerken yazayım dedim
Yapmam artık diyorum yapıyorum
Alınanlar ziyan olmasın diye yapıyorum eşim almış dün patlıcan bu hafta karnıyarık yapıcam iyi de ne varfı o kadar çok almanın.
8 9 tanede közleyip koyayım dedim.
Babamda yeşil domates toplamış onları verdi anneme kurdum dün artanları aldım 2 kavanoz çıkar. Hiç de yemedim bilmiyorum tadını güzel olur inş.
14 tl kumbarama attım. Birikeni oğlanın hesabına yatırıcam.
Seneye anaokulu ay gördükçe bir korkar oldum masraflar
Çok çocuklulara Rabbim çok çok yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…