kolay gelsin canım
benimde kardeşimin bebeği sünnet oldu dün sabah bide peygamber sünnetli doğmuştu onu düzelttiler sıkıntı olmuş dün gece hastanede kaldılar bu gecede kalıyolarmış operasyon olduğu yer şişmiş ödem olmuş kanamış canım yavrum
bizde yarın gece tatile yola gidiyoruz
arabaları yok bizimkiyle hallediyolardı işlerini
şimdi biz gidicez hiç iyi olmadı inşallah yarın çıkarlarda iyi olur yavrum ya

Bir arkadaşla sohbetettik geçen,
4 yil borcu kalmış ayda 900 tl.
O da borç mu ya.
Tabi 6 yil önceki o dokuzyuz, bugünkü dokuzyuz değil orasi ayrı.
ne güzel ama insan imreniyor dimi
sabrın sonu selamet valla o zamanlar sıkılmışlardır öderken belki ama şimdi baya rahat ödüyolardır.

Sağol canım, ben de takintiliyim maalesef temizlik konusunda. Bazen kendim bile yok artık diyorum ama engel olamıyorum.

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyilesir inşallah.
benim oğlum da peygamber sünnetli doğdu 1 yaşında operasyon geçirdi çok üzülmüştüm.

Geçmiş olsun, gözünüz aydin

ne güzel ama insan imreniyor dimi
sabrın sonu selamet valla o zamanlar sıkılmışlardır öderken belki ama şimdi baya rahat ödüyolardır.
Şu an eşi issizmis.
Miktar sizi zorlamaz artik dedim de öyle dedi tek maasiz ama diye,hakli.
Kızlar üç yıl sonra bizim odedigimiz paralar da çerez gibi gelir bu enflasyonla karamelli_turta sekerim00
Âmin canım benim, ev kredisiyle yatipkalkiyorum galiba resmen abarttım
Hayatimda girdiğim en büyük borç ne yapayim bende haklıyım.

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyilesir inşallah.
benim oğlum da peygamber sünnetli doğdu 1 yaşında operasyon geçirdi çok üzülmüştüm.
inşallah canım ya kardeşimde baya kötü oldu Allahtan eşi var yanında olmadığını düşünemiyorum aklıma geliyoda

7 yil önce belki asgari ücret 700 du cnm kimbilir.
Ne güzel sonlara yaklaşıyorsun artik :)

haklı evet Allah yardımcısı olsun canım

çokta düşünme yaa borç yiğidin kamçısıdır :)

Ya süpersin kahvemsim, sanki benim işler bitmiş gibi oldu :))

7 yil önce belki asgari ücret 700 du cnm kimbilir.
Ne güzel sonlara yaklaşıyorsun artik :)
Tabi eşim 800 tl maaş alıyordu.
Benim maaşla geçiniyorduk sonra işten ayrıldım o zaman eşim 1700 alıyordu ayrıldığımda. İnşallah anneciğimin evini de bitirirm 7 yıl olduğuna bakma borcu az inş. Ödenir gider. Rabbim hepimize ödeyip bitirmeyi nasip etsin. Evi olmayana da tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…