- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.861
kolay gelsin canımAvans hesaba geçmiş,
Faturalar ödenir,
Alışveriş yapilacak markete çıkmam gerek kızlar hemde yalnız
Listemi kontrol edip,çıkarim.
eşim görümceme gitti dün, yapilacak işler varmış kıramadı e ablasi tâbi yapsin bence de zaten.
ne güzel ama insan imreniyor dimiBir arkadaşla sohbetettik geçen,
4 yil borcu kalmış ayda 900 tl.
O da borç mu ya.
Tabi 6 yil önceki o dokuzyuz, bugünkü dokuzyuz değil orasi ayrı.
Sağol canım, ben de takintiliyim maalesef temizlik konusunda. Bazen kendim bile yok artık diyorum ama engel olamıyorum.Kahvemsi eline koluna sağlık temiz evi bende seviyorum üstelik takıntılıyımda
Dün annem bingonun yer silme deterjanından aldı bana da pembe gül kokulu mu çok beğendim kokusunu.
Fasulye ayıkladım baktım o da çok hadi dedim 2 kavanozda konserve yapayım.
Haftaya da arkadaşım gelecekti erişte yapıcaz
Gelir mi gelmez mi bilmem ben oğlana kadar yapıcam domatesli yaparım.
Ay çok sıkıldım dışarı çıksam masraf evde dursam sıkıntı
Çok geçmiş olsun, bir an önce iyilesir inşallah.kolay gelsin canım
benimde kardeşimin bebeği sünnet oldu dün sabah bide peygamber sünnetli doğmuştu onu düzelttiler sıkıntı olmuş dün gece hastanede kaldılar bu gecede kalıyolarmış operasyon olduğu yer şişmiş ödem olmuş kanamış canım yavrum
bizde yarın gece tatile yola gidiyoruz
arabaları yok bizimkiyle hallediyolardı işlerini
şimdi biz gidicez hiç iyi olmadı inşallah yarın çıkarlarda iyi olur yavrum ya
Geçmiş olsun, gözünüz aydinkolay gelsin canım
benimde kardeşimin bebeği sünnet oldu dün sabah bide peygamber sünnetli doğmuştu onu düzelttiler sıkıntı olmuş dün gece hastanede kaldılar bu gecede kalıyolarmış operasyon olduğu yer şişmiş ödem olmuş kanamış canım yavrum
bizde yarın gece tatile yola gidiyoruz
arabaları yok bizimkiyle hallediyolardı işlerini
şimdi biz gidicez hiç iyi olmadı inşallah yarın çıkarlarda iyi olur yavrum ya
Şu an eşi issizmis.ne güzel ama insan imreniyor dimi
sabrın sonu selamet valla o zamanlar sıkılmışlardır öderken belki ama şimdi baya rahat ödüyolardır.
Âmin canım benim, ev kredisiyle yatipkalkiyorum galiba resmen abarttımKızlar üç yıl sonra bizim odedigimiz paralar da çerez gibi gelir bu enflasyonlakaramelli_turta sekerim00
benim 6 ayda gelen zamlarla pekte çerez olmıcak gibiKızlar üç yıl sonra bizim odedigimiz paralar da çerez gibi gelir bu enflasyonlakaramelli_turta sekerim00
inşallah canım ya kardeşimde baya kötü oldu Allahtan eşi var yanında olmadığını düşünemiyorum aklıma geliyodaÇok geçmiş olsun, bir an önce iyilesir inşallah.
benim oğlum da peygamber sünnetli doğdu 1 yaşında operasyon geçirdi çok üzülmüştüm.
7 yil önce belki asgari ücret 700 du cnm kimbilir.Kızlar ödediğimiz krediler şuan yüksek geliyor ama ben 7 yıl önce çektiğimde 720 tl dehşetti ki kiralar o zaman 250 300 tl di ben 300 e çok iyi bir siteden çıktım lükstü yani düşünün. Şuan ben 720 kredi ödüyorum kiralar 1250 tl. Ev her türlü kazandırıyor
Şu an eşi issizmis.
Miktar sizi zorlamaz artik dedim de öyle dedi tek maasiz ama diye,hakli.
Âmin canım benim, ev kredisiyle yatipkalkiyorum galiba resmen abarttım
Hayatimda girdiğim en büyük borç ne yapayim bende haklıyım.
Ben operasyonu kabul ettikten sonra pişman olmuştuminşallah canım ya kardeşimde baya kötü oldu Allahtan eşi var yanında olmadığını düşünemiyorum aklıma geliyoda
Senin ödeme hep yükselecekti dimi cnm.benim 6 ayda gelen zamlarla pekte çerez olmıcak gibi
toki kampanya yaptı ama şu an bizi kapsamıyor bi dahakine nasipse bakalım
2012 Ocak 701, temmuzda 740 TL imiş :))7 yil önce belki asgari ücret 700 du cnm kimbilir.
Ne güzel sonlara yaklaşıyorsun artik :)
Ya süpersin kahvemsim, sanki benim işler bitmiş gibi oldu :))Şuraya utusunu de birimiz bir kahvemsi bırakıyorum. Maşallah diyin :))
Bütün evi temizledim gözüme görünmedi de ütü olayı mahvetti resmen beni.
Bir ay daha yapmam sanırım :))
Biraz hava serinlesin de market pazar işini de halledeyim, yarın bana kalsin
Günümüz asgarî ücretin üzerinde ödüyoruz şu an üçümüz de,sağlık olsun.2012 Ocak 701, temmuzda 740 TL imiş :))
Tabi eşim 800 tl maaş alıyordu.7 yil önce belki asgari ücret 700 du cnm kimbilir.
Ne güzel sonlara yaklaşıyorsun artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?