- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.041
Rabbim gönlüne göre versin.Hoş bulduk , ben çalışan biriyim bir taraftan da ev almaya çalışan her şeyi idare etmeye çabalayan ve yıllarca çocuk peşinde koşu olmuyorsa bunda da bir hayır vardır deyip ev almaya karar veren biriyim :)
Tamda suan sen gibiyim cnm..Hoş bulduk , ben çalışan biriyim bir taraftan da ev almaya çalışan her şeyi idare etmeye çabalayan ve yıllarca çocuk peşinde koşu olmuyorsa bunda da bir hayır vardır deyip ev almaya karar veren biriyim :)
Herşeyin vardir bir vakti zamani, hayri.Tamda suan sen gibiyim cnm..
Cocuk icin ugrasip durdum ozel hastanelere gidip geldim abartmiyorum tedavilere 10000 yakin harcamışızdır..ve 2 ay oncesinde ev alma girisimde bulunduk rabbimde nasip etti..baktik cocuk olmuyo bari evimiz olsun..bu arada devlet hastanesinde tedaviye baslamaya devam etmeye karar verdim..bide böyle deniyelim
Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim, ben 3 yıl tedavi oldum özellerde ve tüp bebek tedavisi hiç abartmıyorum bir ev parası harcamışızdır özellerde biliyorsunuz her tahlil ücretli , ev konusunda darısı bizim başımıza , umarım devlet hastanesindeki serüveninizde kucağınız dolu olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTamda suan sen gibiyim cnm..
Cocuk icin ugrasip durdum ozel hastanelere gidip geldim abartmiyorum tedavilere 10000 yakin harcamışızdır..ve 2 ay oncesinde ev alma girisimde bulunduk rabbimde nasip etti..baktik cocuk olmuyo bari evimiz olsun..bu arada devlet hastanesinde tedaviye baslamaya devam etmeye karar verdim..bide böyle deniyelim
Evet kesinlikle vakti zamani var herseyin hic dusunmedigimiz anda ev almaya niyetlendik..Herşeyin vardir bir vakti zamani, hayri.
Hayirli olsun eviniz ne kadara aldiniz?
Güle güle oturun:)Evet kesinlikle vakti zamani var herseyin hic dusunmedigimiz anda ev almaya niyetlendik..
istanbul tuzladan 325 bin aldik 2arti1
Ben tekirdağin ilçesinden aldım.evinizi nereden aldınız şehir ve semt ben de bakıyorum da
Allah razi olsun tesekkur ederim..rabbim tum isteyenlere ev almayi nasip etsin..kirada oturmak cok kotu gozup acip kapayincaya kadar ay sonu geliyo..rabbim yardimcimiz olsun..kesinlikle ozeller oyle ki ben asilama tup bebek yaptirmadim dusun..isteyen herkesin kucagida dolsunHayırlı olsun sizin adınıza sevindim, ben 3 yıl tedavi oldum özellerde ve tüp bebek tedavisi hiç abartmıyorum bir ev parası harcamışızdır özellerde biliyorsunuz her tahlil ücretli , ev konusunda darısı bizim başımıza , umarım devlet hastanesindeki serüveninizde kucağınız dolu olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Güle güle oturun:)
Krediye başvurdunuz mu,aylik ödeme ne kadar?
4 Ay önce faizler yuksekken aldik bizde.
10 yillik krediile ayda 2600 tl ödüyorum.
Tesekkur ederim,
Sizinde hayirli olsun yeni eviniz..
Krediye basvurmadik tamamen tesadüf afis ilaninda gorduk aradik konustuk anlaştık..
Muteahhit aracılığıyla olunca senetle alindi..
100 bin peşinat 3000 aylik ödemesi bide ara ödemeler olucak onun zamanini bize birakti saolsun..yani 6 7 sene gibi bi surede insallah borcu bitirmis oluruz
Insallah rahatça olur..Tesekkur ederim,
Hayirlisi olsun, ev sahibi olmuşsunuz.
Umarımsıkışmadan rahat rahat öderiz.
Bende banka borcunu uzatmak istemiyorum, ara ödemelerle kisaltmayi düşünüyorum.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla içinde oturun darısı da bana olsun :)Rabbim gönlüne göre versin.
Umarım evini de alirsin.
Bende yeni aldim evimi, 4 ay oldu artik aylik birikim miktarimiz ev kredisine gidiyor:)
cok mutsuz bugun teyzesi yaa aglayıp durdu zar zor uyudu sallıyorum devamlı bide supurge sesi actım atesını kontrol edıyorum sık sık.memede hıc aglamaz masAllah,memede bıle agladı kuzum yaa. doktor 38olmadan ılac vermeyın dedı cnım ama ck asırı agrısı olursa duruma gre verrmkronikuykucu canım kiyamam beybiye.
Bol bol emzir sakinlessin, ben o aşıdan sonra ağrı kesici vermiştim önlem amaclı.
Ben yıllarca soz elbisemden düğünde kullandığım aksesuarlara kadar sakladım.Kizlar cok sevdigim biri var annemin arkadasi
Evleniyor.
Annem aradi, birsey soracagim hemen de cevap verme gelinligini bir baskasi giysin istermiydin dedi bir dusuneyim dedim
Esim ben istedim diye istedigim bindalliyi ayri almisti 2 saat giydim dolapta eskiyor bindalliyi veririm sevinirim sonrasinda ister verir ister vermez temiz
Isterim ama bi yanimda buruldu ama kendime yuk etmek istemiyorum vermeye ikna olmak istiyorum
Bi dusun hemen cevap verme esinede sor dedi
Ne yapsamki
Durumlari normal kotu degil ama 6bin fiyat vermisler cok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?