Selam kızlar. Güne kötü başladım
Oğlum uyandı görmüyorum diyip duruyor
Aldım hemen dr ye götürdüm
Hipermetrop dedi
Baya ileri dedi
Bir anda oldu sanki hiç bir şikayeti ypktu sabah kalkıp görmüyorum diyor gösterdiğime cevap vermiyor. Dr çok iç kararttı. Optikteki bayan biraz daha ılımlıydı
Gözlük verdi dr umarum küçülür numarası.
Sabahtır ağlıyorum kemiklerim sızlıyor
O cevap veremedikçe ben ağladım
Rabbim beterinden sakınsın Evlatlarımızı korusun. Anneciğim göxlerim iyi görmüyor olabilir ama ben seni yine de herşryden korurum diyor kuzum

ayy kıyamam kuzuya çok düşünceli
çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canımmmm ama göz doktoru çok önemli. Eşimin de başka bir sorunu oldu. Dünya göz hastanesinde hemen kortizonlu damla vermişlerdi eşime. Kudret göz de de hemen ameliyat dediler. Sonra bir doktor bulduk çok da memnun kaldık Prof dr Mehmet Orhan. Biraz pahalı ama hem ameliyattan kurtardı hem de göz damlaları ve gözlük seçimi konusunda bizi bilinçlendirdi. Ameliyattan da kurtardı. 2 sene üst üste kontrole gittik genetik olup olmadığını da öğrendik.

ayy kıyamam kuzuya çok düşünceli
çok geçmiş olsun
Sağol canım.

Sağol alya. Bulunduğum yerin iyi drlarından. Bugün kime sorduysam o dr un adını verdi

Gecmis olsun ya kiyamam ona
Bizde isler degisti
Mufettis sikayet edilirmi ya nolur bana bi soyleyin
Yoruldum
Cok hemde

oy kuzum bnım ya gecmıs olsun cnım baska bı doktora daha gıdın nolur kuzenım yanlıs gözlük numarası yüzünden devamlı kullanmak zorunda kaldı hıc canını sıkma her sey hallolur Allah baska dert vermesın

Geçmiş olsun canım, vardır elbet çözümü tıp çok ilerledi,

Gecmis olsun ya kiyamam ona
Bizde isler degisti
Mufettis sikayet edilirmi ya nolur bana bi soyleyin
Yoruldum
Cok hemde
Sağol esila içişleri bakanlığına yaz
İnş. Canım ay ya çocuklar çok kıymetli birşey olmasın onlara.
Devlete de götürmeyi düşündüm
Ama şuan kabul etmez damlada sıkıntı çıkardı
Bugün kime dediysem dr için iyi dedi.
2 kerede ölçüm yapıldı yalnışlık olmasın diye
Sonra damlalı ölçüm yapıldı yine.
Gözlüğünüde seçti ama okulda sıkıntı olur mu bilmem. Çocuklar çok acımasız gönlünü kırarlar mı gözlüğüne alışır mı kapama tedavisi işe yarar mı sorular sorular
Ah nasılda kızıyorum kendime

Kıyafetin fotoğraflarini çek öyle git al cnm aksesuar ları.

Kıyafetin fotoğraflarini çek öyle git al cnm aksesuar ları.
Telde var foto :)
Sallantili bir küpe ve bilezik almam lazım, birkaç arkadaşıma da sordum uygun birşey var mı diye.
Kızlardan gelirse süper olacak takılar da coooook pahalı

C9k üzüldüm ama kendini bu kadar harap etmemeye çalış.
Biliyorum evladın ayağına taş değse anne olarak bizim canımız yerinden çıkıyor gibi bir acı hissediyoruz...
Ama Her şeyin çözümü var merak etme şuan için takip altında kalmanız ve aniden çıkan bu durumu kontrol altında tutmanız olumlu olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…