- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.021
Bereketli olsun canımGünaydın hanımlar
karamelli_turta canım 2.5 gram altın aldım bu ay için ve ektra da 150 TL kenara ayırmaya çalışacağım taksitlere bakayım da kredi kartım için de bir yaklaşık bir şeyler düşüneceğim bu ay mutfak dahil 4.5 harcamışım
Sağol turtaB Bademsekerlerim canım geçmiş olsun kiyamam kuzuya.
Hiç moral bozmak yok onun en büyük destekçisi sensin
Sorma canım ya evlat bambaşkaC9k üzüldüm ama kendini bu kadar harap etmemeye çalış.
Biliyorum evladın ayağına taş değse anne olarak bizim canımız yerinden çıkıyor gibi bir acı hissediyoruz...
Ama Her şeyin çözümü var merak etme şuan için takip altında kalmanız ve aniden çıkan bu durumu kontrol altında tutmanız olumlu olmuş...
Esila kaç yaşındaydın tedavi gördüğünde. İnş. Oğlumada fayda ederBu arada bende kapama tedavisi aldim uzagi goremiyordum uzun sure gozlukle astim simdi iyiyim mesafem uzadi cok uzagi goremem ama gozlugu biraktim
Esila kaç yaşındaydın tedavi gördüğünde. İnş. Oğlumada fayda eder
Aynen canım çabuk geçti,Günaydın kızlar.
Çok şükür bugün haftanin son iş günü, su gibi geçti sanki bu hafta.
Bugün izin alıp evde keyif yapmaya niyetim vardı ama işler var.Aynen canım çabuk geçti,
Bende oğlanı okula gönderdim biraz yatarim misafirler de uyuyor:))
Nasil gidiyor hazirliklar?
Taki işi de masraf iyi olmuş bulabilmen.Bugün izin alıp evde keyif yapmaya niyetim vardı ama işler var.
Dün bir ara avmye çıkıp corap aldım, takıları arkadaşım getirdi. Herşey çok pahalı Nişan'da kullanırım. Daha kuaföre gidilecek. Herşey para ve çok pahalı. Allah'tan ayakkabım ve çantam var
aynen öyle, aynı takım elbiseyi yıllarca giyseler kimse anlamıyor, ama biz bir abiyeyi ikinci düğünde giyemiyoruz. hep para tuzağı bunlar :)))Taki işi de masraf iyi olmuş bulabilmen.
Ayakkabı ve çanta da öyle.
Erkekler ne rahat ayni takim elbise ayakkabı da giyse kimse garipsemiyor ahh biz kadınlar
Evet boyama etki ediyormul bende yaptırıcam6 canim
Sen yazinca hatirladim kapama tedavisi, birden uzagi gorememe
Okulda sinifi tahtayi goremiyordum
Simdi hepsi geride kaldi
Sayilari takip eden cizgiler ile boyama yaptirmisti doktorum cok iyiydi
Hoşgeldiniz,Kızlar bende aranıza katılayım dedim, benim de eşim hiç para biriktiremez eşime ne kadar para verirsen o kadar harcar para beni dürtüyor der, ben kendi çabalarımla biriktirmeye çalışıyorum, şimdiye kadar hep banka hesabımda biriktirdim ama şimdiden sonra altın olarak biriktireceğim Allah kısmet ederse ve çalıştığım sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?