B Bademsekerlerim canım geçmiş olsun kiyamam kuzuya.
Hiç moral bozmak yok onun en büyük destekçisi sensin
Sağol turta
Bugün daha iyiyim aşıcaz inş. Bu durumu.

Sorma canım ya evlat bambaşka
Tüm gece ağladım ama bugün biraz daha motiveyim inş. Düzelecek geçecek.

Günaydın kızlar

Bu arada bende kapama tedavisi aldim uzagi goremiyordum uzun sure gozlukle astim simdi iyiyim mesafem uzadi cok uzagi goremem ama gozlugu biraktim

Esila benim kafa gidik bu aralar anlamamış olmamı olağan karşıla. Adamı niye şikayet etmişler peki. Nasıl müfettişmiş şikayeti yedi ve gitti tuhaf.

Kapama ile ilgili olumlu yanlarını çok duymuş ve okumuşken yengem arayıp o hastanelerin yaptığı kapama bir işe yaramıyor klinikler var oraya git demesi ile yıkıldım. Bir araştırdım ki öyle böyle paralar değil.

Esila kaç yaşındaydın tedavi gördüğünde. İnş. Oğlumada fayda eder

6 canim
Sen yazinca hatirladim kapama tedavisi, birden uzagi gorememe
Okulda sinifi tahtayi goremiyordum
Simdi hepsi geride kaldi
Sayilari takip eden cizgiler ile boyama yaptirmisti doktorum cok iyiydi

gunaydın kızlar oğlusum bugun 3 aşı bırden oldu agladı bi sürü içim sızladı valla bugun ates nöbetindeyız bakalm ınsAllah bı sıkıntı olmaz cok stres oldum.
bide korse aldım daha dogrusu annem hedıye aldı ben sectım 160tl ten marka, 3 kancalı oluyo ya onlardan ben en darına gırebıldm zorda olsa aslında en genısten en dara gtmem gerekıyodu bi alt bedeni sıparıs ettım haftaya pzarda nıkahı var arkadasımın ınsAllah yetısır yaa eger korse olursa evdekılerden gıymeyı dusunuyorum olmazsa mecbur yenı bıse almam gerekecek boşa masraf

Aynen canım çabuk geçti,
Bende oğlanı okula gönderdim biraz yatarim misafirler de uyuyor:))
Nasil gidiyor hazirliklar?
Bugün izin alıp evde keyif yapmaya niyetim vardı ama işler var.
Dün bir ara avmye çıkıp corap aldım, takıları arkadaşım getirdi. Herşey çok pahalı Nişan'da kullanırım. Daha kuaföre gidilecek. Herşey para ve çok pahalı. Allah'tan ayakkabım ve çantam var

Taki işi de masraf iyi olmuş bulabilmen.
Ayakkabı ve çanta da öyle.
Erkekler ne rahat ayni takim elbise ayakkabı da giyse kimse garipsemiyor ahh biz kadınlar

Taki işi de masraf iyi olmuş bulabilmen.
Ayakkabı ve çanta da öyle.
Erkekler ne rahat ayni takim elbise ayakkabı da giyse kimse garipsemiyor ahh biz kadınlar
aynen öyle, aynı takım elbiseyi yıllarca giyseler kimse anlamıyor, ama biz bir abiyeyi ikinci düğünde giyemiyoruz. hep para tuzağı bunlar :)))
abiye kıyafete uygun takılar çok pahalı, bilezik ve küpe kullanacaktım. beğendiklerim imitasyonlar bile 50-60 TL den aşağı değil. Allahtan arkadaşımdan gelenler uyumlu.

Kızlar bende aranıza katılayım dedim, benim de eşim hiç para biriktiremez eşime ne kadar para verirsen o kadar harcar para beni dürtüyor der, ben kendi çabalarımla biriktirmeye çalışıyorum, şimdiye kadar hep banka hesabımda biriktirdim ama şimdiden sonra altın olarak biriktireceğim Allah kısmet ederse ve çalıştığım sürece

6 canim
Sen yazinca hatirladim kapama tedavisi, birden uzagi gorememe
Okulda sinifi tahtayi goremiyordum
Simdi hepsi geride kaldi
Sayilari takip eden cizgiler ile boyama yaptirmisti doktorum cok iyiydi
Evet boyama etki ediyormul bende yaptırıcam

Selam kızlar.
Soğuklar başladı hadi hayırlısı.
Kıyafetleri çıkarıcam daha

Hoşgeldiniz,
Genelde erkeklerin çoğu böyle.
Biraz kendinizi tanitir mısıniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…