Evet haklisin sadece yuk gorevini tamamladi ve yeni amaclari olmali ztn bindalliya uzuluyordum daha sevindim bile ama gelinlik oylece duruyor yuk yer kapliyor ama niye icim buruluyor beni esim rahatlatirsa rahatlatir

İyi aksamlar kızlar
Haftasonu geldi dinlenme zamanı biraz olsa uyusam iyi olacak. Her gün 5 45 de kalkiyorum.
Babamı kanserden kaybedeli uç ay oldu. Simdi de annemin kanseri nuksetti. Rabbim şifa versin ne diyelim.
Rabbim şifasını versin annene, başınızdan eksik etmesin

Akşam yemeği sonrası temizlik fasli başladı.
İki makina çamaşır attım, süpürge açtım. Toz alıp sildim. WC yi cifledim. Nevresimleri değiştirdim.
Pazar günü nişan var malum. Yarın herşeyi halletmek gerek.
Kahvaltı sonrası yemek yaparım. Pazara gidilecek.
Kişisel bakım ve kufor işlerim var.
Yarın da kosusturmacali gecer

İyi aksamlar kızlar
Haftasonu geldi dinlenme zamanı biraz olsa uyusam iyi olacak. Her gün 5 45 de kalkiyorum.
Babamı kanserden kaybedeli uç ay oldu. Simdi de annemin kanseri nuksetti. Rabbim şifa versin ne diyelim.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Moralini yüksek tutman gerek canım

Rabbim şifasını versin annene, başınızdan eksik etmesin
Sagol canım karin içi lenflerinde imiş. Doktorundan da yakin zaman için randevu alamıyor ekimin yedisine kadar kapalı randevu alamadık. Mr vermişler sonucu bir ay sonra çıkacak sonra başka bir tetkik istenecek o da bir ay sonraya verilir. Olmadi buradan bir doktor ayarlayacagim. İnsan hayatı nu kadar ucuz maalesef.

Allah tamamına erdirsin inşallah.

İyi aksamlar kızlar
cok uzuldum canım Rabbım sıfa versın ya daha acın cok taze

canım fakulte yada arastırma hastanesıyse mr ı ucretli cekılerek sırayı one cekebılıyorsun

Selamlar kızlar.
Kumbarama 75 tl atarak güne başladım enerji olsun.
Asmalarım geldi ev halkı sarma tutturdu.
Eşimin 3 te işe gittiği günleri hiç sevmiyorum ev kalk gidelim diyor
Bereketli olsun canım:)

Bende kumbarama 2,5 tl attim.
Hergun en az 1 tl atma karari aldim :)

Yemekleri yaptım, evi topladım, mutfağı supurdum.
Maske yaptım. Bir makina çamaşır attım.
Kahve keyfinden sonra utuye başlarım.
Geçen hafta ütü yapmistim ama yarın için eşim gömlek almış. Onu yaparken üç besparcayi da aradan çıkartır sonra pazara giderim.

Bereketli olsun kızlar kumbaralar
Ben hergün atamıyorum atarken toplu atmaya çalılıyorum en az 10 tl atarım haftada 2 sefer.
Biz kumbara ile birikim yapıyoruz bu konuda çok kararlı ilerledik bankaya tümlüyoruz altın hesabına koyuyoruz oğlum adına.
Komşularla kahve gününe girdik 50 tl kalabalık değiliz 150 tl toplanacak ama çabuk dönecek o paralarda kumbaraya olur. İlk sırada bende ekimde alıcam.

Kuyruktan bende yakaladım sizi :)
Yılbaşında birlikte açalım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…