- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.101
İyi yanından bak, kardeşlerin cocuklarin kuculenler senin bebise de olacak :)Selamm kizlarr
Tatile gittik geldikk yazamadim guzel gecti
Ama bugun hayatimin sokunu yasadim
Bizim bebegimiz erkekmis kizlar
Ben şok
Hayırlı olsun canım:)Selamm kizlarr
Ben şok
Aynen artik herseylerini onlardan alirimİyi yanından bak, kardeşlerin cocuklarin kuculenler senin bebise de olacak :)
Sagol canimHayırlı olsun canım:)
Bir sürü de kız bebek kıyafeti almıştın ☺
yaaa sekerimSelamm kizlarr
Ben şok
Sekerimin çok sevindim canım, hayırlısı ile gelsin..Selamm kizlarr
Ben şok
Ya ne kadar sevaba girdin sen cnmbenim.O kdr ferahladimki yeri bosalinca
Bosa kendimize yukler ediniyoruz
Hem gupur bulamayacagini anlayinca karar vermistim hic suphem kalmadi
Cok iyi niyetli biri insallah cok mutlu olur
Çok güzel bir tören olsun inşallah cnmBugün pek birşey yapmadım ama zaman su gibi geçti.
Pazar, market alışverişini yaptık, bakım işlerimi hallettim. Kuaföre gitmedim manikür parasını kumbaraya attım.
Yarın sabah erkenden anneme ordanda kuaföre sonra nişan. Rabbim hayirlsiyla güzel bir gün gecirmemize yardım eder umarım.
Ya ne kadar sevaba girdin sen cnmbenim.
Çok güzel bir tören olsun inşallah cnm
gunaydın kahvemsicim detayları beklıyoruz sendenGünaydın kızlar
Kahvemsi yollarda.
Gorumce olup gelicem :)
Muhteşem görümce olacak benim kahvemsimGünaydın kızlar
Kahvemsi yollarda.
Gorumce olup gelicem :)
Gece hava soğuk canım mecbur bebek var.kızlar dogalgazı actık dun aksam oğlus usudu sıftahı yaptık bu kıs faturalarda yanındayım turtıskaramelli_turta
Tekrardan hayırlı olsun şekerim bana da öyle olmuştu ben kıyafet almamıştım ama sen aldın baya birşeyler sakla belki 2. Bebiş kız olurSelamm kizlarr
Ben şok
Bilemedim ki cnm sen ne dusundun taki olarak?Bir haftasonunu daha geride biraktik
Insallah hepimiz icin hayirli guzel bir hafta olur
Kizlar biz ise araba ile gidip geliyoruz
2 erkek birde ben
Cok temiz cocuklar 2side benden kucuk biri evleniyor.
Her nazimi cekiyorlar eve fln birakiyor ben yoksam bitmeyen kargolarimi getiriyor rahatsiz etmiyorlar
Haftasonu nisani, 2 ay sonra dugunu var.
Ne yapsam taki ne uygun olur aklimda birseyler var ama sizinde fikrinizi sorayim
Bu arada insan olarak cok bana uymuyor, evliligide sorunlu basladi ve bence dogru davranmiyor ailesi ile sorun yasiyor ama anne hakli. Isteme soz gunu kiz tarafi 80 kisi cagirmis ve kadinlari bahceye erkekleri eve almis. Annesi hic eve girmemis bahcede taburede agirlamislar. Kiz isteme aninda cagirmamislar. Bunun anormal oldugunu soyledik ama ona normal geldi annesini sildi. Evle alakasini kesti. Is yerinden aliyordu almayi birakti. Kiz parmaginda oyuncak etti. Annesine bir bagiriyor ben uzuluyorum. Dogal olarak maddi olarak tek basina, hem kiziyorum hem uzuluyorum cok cahil cok..
Bilemedim ki cnm sen ne dusundun taki olarak?
Nişanda da taki merasimi olacak mi?
karamelli_turta turtişşş beni sakinlestırmene ıhtıyacım var oglusu sunnet ıcın ilk muayeneye götürecegız yarın ınsAllah herkes tavsıye edıyor dönmeden küçükken yaptırın dıye ama ne bılım yüregım pır pır daha cok kucuk. cok tavsıye edılen bı cerrah var ona yaptırıcaz ınsAllah biberondan süt içerken yapıyor sunnetını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?