sünnet muayenemizi olduk kızlar doktoru cok sevdım ama tabiki stresım gecmedi persembe oglen olacak ınsAllah bakalım Allahtan hayırlısı
sünnet ucreti 1250tl miş
Canım benim oğluş da bebekken sünnet olmuştu. Boyle daha kolay oluyor psikolojik anlamda da kastrasyon korkusu yaşamıyor. Fiziksel olarak da cabuk iyileşiyor

Kizlar is arkadasima nisan hediyesinden vazgectim
Garip bir muhabbet dondu ve fazla dusunceli olmusum gibi geldi
Bizim baskana sadece soylemis cagirmamis
Ayip olur dedik bencede ama nisanlim istemiyor dedi.
Sen ikna et ablacim baskan kibar bi adam seninde nisanin dedim
Kiz dugunde gelsin demis
Bu cocuk cok saf cikti ya
Boyle kaba birine altin fln alasim gelmedi bi anda kacti dugune artik

Bu evlilik baştan yaş, demedi deme.

Gunaydin kizlar
Daha ise gitmedim bir is kilitlediler maddi manevi yorgunluk
Bende brz uyudum benimkide can ne yapayim
Oglen is yerinde olurum

Oy kıyamam şekerim. Ben sırf bu durum olabilir diye ayrıntılı usgye kadar isim düşünmemiştim, alışveriş de yapmamıştım. Böyle üzülme duruma alışınca bu sefer oğluma haksızlık ettim diye kendini kötü hissedersin. Sağlıklı olsun farketmez hiç kız erkek, inşallah ilerde bir kız kardeşi olur.

ayy sekerim sen de benim gibi kızcısın bana ılk erkek dedıgınde doktor ıcım bı burkulduydu hep kız kız dıyodum ya snra alıstım hemen tabi, basladım karnımla konusmaya oglum ozur dılerım ben seni cok sevıyorum cok bekledım sakın seni istemedıgımı dusunme diye hamılelik psıkolojısı cok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…