Bende bebekken yaptir derim cnm dr unuz uygun bulursa.

Selam kızlar, görümce abla kahvemsi bitmiş halde evine geldi. Kendimi hemen dusa attım.
Ayaklarım zonkluyor, kafamda o tel tokalar zibilyon tane çıkar çıkar bitmedi.
Çok şükür atlattık bugünü,
ayakkabım açıldı salona girince, eşim gidip tamir ettirdi.
Salondan çıkınca ayakkabı paramparça haldeydi.
Kendi nisan ayakkabimdi, bir daha hiç giymemiştim. Görünürde iyiydi ama çürümüş sanırım. Neyse ki bugünü atlattı :)
Kiyafetim, saçım, makyajım çok beğenildi. Epey eğlendim. Çok kalabalık değildi ama güzel geçti.

Hayirli ugurlu olsun canimm

E Esila09 bizde nisanda erkeğe takı takılmaz.
Eğer erkek tarafiysak birinci derece aile büyükleri geline takar. Erkeğe kurdele bile asmayiz.
Kız tarafiysak gelinin ceyizine destek olsun diye ufak tefek takı yaparız.
Çalışma arkadaşlarimizin nisaninda 100 er TL takıyoruz işyerinde.
Ama bu çocuğun paraya ihtiyacı var sen onun için destek olmak istiyorsun. Gönlünden nasıl geliyorsa onu yap.

Ya bu nisanda taki isi yeni turedi bana is yerim cok destek olmustu bende kiyamiyorum ztn davetli degiliz bir acigini kapar evine bsy alir

Canim biz ne desekte sen panik yapacaksin senin dogan bu annesin ama olabildigince rahat ol pozitif olki oglun panigini hisseder oda rahat olsun hem kucukken olmasi en iyisi Allah kolaylik versin
aminn canım benım ınsAllah kolay olur bıraz aglak bı oglum var teyzesi cok aglayacak dıye de ayrı stres oluyorum
Bende bebekken yaptir derim cnm dr unuz uygun bulursa.
bakalım yarın doktor ne dıcek canım cocuk doktorumuz önerdi yaptırmamızı,yarın gıdecegımız sunneti yapacak dr.
hatta bu dr baska hastanede cocuk dr u ben etık olması ıcın kendı calıstıgım hastanede yaptırdım torunuma ama sizin gidecegınız dr a götürürdüm burda olmasaydım dedı

Ay kahvemsim hayırlı olsun ve de geçmiş olsun tatlim
Yakin aile törenleri çok yorucu oluyor.
Ayakkabi resmen nazar çıkarmış, halletmissiniz sevindim.

Degisim yada iade edebilecegim varsa edicem bakalim

Benim oğlum büyümüş kızlar.
Sabah iş çıkışı sinif öğretmeni ile görüşmek için okuluna gittim, toplantiya katılamamıştım.
Çıkmadan oğlumu da göreyim dedim ama ben ayrilirken onun yanından sarilamadim:))
Daha düne kadar tepemden inmeyen kızan büyümüş de utanırmış ya :)) slap slap öpemedim de tâbi o öyle çekince:))
Ya daha dune kadar ben yikadim her yerini, totosunu da dahil

Ay sesli guldum sen cok yasa

Gün aymiyor kizlar yaa
Uykum yok ama garip bir uyusukluk hali..
Rutin kendi kendime yapabilecegim bir isimi aldim takiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…