- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.121
Bende bebekken yaptir derim cnm dr unuz uygun bulursa.karamelli_turta turtişşş beni sakinlestırmene ıhtıyacım var oglusu sunnet ıcın ilk muayeneye götürecegız yarın ınsAllah herkes tavsıye edıyor dönmeden küçükken yaptırın dıye ama ne bılım yüregım pır pır daha cok kucuk. cok tavsıye edılen bı cerrah var ona yaptırıcaz ınsAllah biberondan süt içerken yapıyor sunnetını
Selam kızlar, görümce abla kahvemsi bitmiş halde evine geldi. Kendimi hemen dusa attım.
Ayaklarım zonkluyor, kafamda o tel tokalar zibilyon tane çıkar çıkar bitmedi.
Çok şükür atlattık bugünü,
ayakkabım açıldı salona girince, eşim gidip tamir ettirdi.
Salondan çıkınca ayakkabı paramparça haldeydi.
Kendi nisan ayakkabimdi, bir daha hiç giymemiştim. Görünürde iyiydi ama çürümüş sanırım. Neyse ki bugünü atlattı :)
Kiyafetim, saçım, makyajım çok beğenildi. Epey eğlendim. Çok kalabalık değildi ama güzel geçti.
Sağol canimm, insallahHayirli ugurlu olsun canimm
E Esila09 bizde nisanda erkeğe takı takılmaz.
Eğer erkek tarafiysak birinci derece aile büyükleri geline takar. Erkeğe kurdele bile asmayiz.
Kız tarafiysak gelinin ceyizine destek olsun diye ufak tefek takı yaparız.
Çalışma arkadaşlarimizin nisaninda 100 er TL takıyoruz işyerinde.
Ama bu çocuğun paraya ihtiyacı var sen onun için destek olmak istiyorsun. Gönlünden nasıl geliyorsa onu yap.
aminn canım benım ınsAllah kolay olur bıraz aglak bı oglum var teyzesi cok aglayacak dıye de ayrı stres oluyorumCanim biz ne desekte sen panik yapacaksin senin dogan bu annesin ama olabildigince rahat ol pozitif olki oglun panigini hisseder oda rahat olsun hem kucukken olmasi en iyisi Allah kolaylik versin
bakalım yarın doktor ne dıcek canım cocuk doktorumuz önerdi yaptırmamızı,yarın gıdecegımız sunneti yapacak dr.Bende bebekken yaptir derim cnm dr unuz uygun bulursa.
Ay kahvemsim hayırlı olsun ve de geçmiş olsun tatlimSelam kızlar, görümce abla kahvemsi bitmiş halde evine geldi. Kendimi hemen dusa attım.
Ayaklarım zonkluyor, kafamda o tel tokalar zibilyon tane çıkar çıkar bitmedi.
Çok şükür atlattık bugünü,
ayakkabım açıldı salona girince, eşim gidip tamir ettirdi.
Salondan çıkınca ayakkabı paramparça haldeydi.
Kendi nisan ayakkabimdi, bir daha hiç giymemiştim. Görünürde iyiydi ama çürümüş sanırım. Neyse ki bugünü atlattı :)
Kiyafetim, saçım, makyajım çok beğenildi. Epey eğlendim. Çok kalabalık değildi ama güzel geçti.
Degisim yada iade edebilecegim varsa edicem bakalimTekrardan hayırlı olsun şekerim bana da öyle olmuştu ben kıyafet almamıştım ama sen aldın baya birşeyler sakla belki 2. Bebiş kız olur
Kızlar dışarı bir çıktık 240 tl gitti birşey ypk ortada.80 tl pantalon aldım.lcw den aldım seviyorum oranın pantalonunu benim cildim çok kaşıntı tutuyor külotlu çorap falan hiç giyemem.hemen kızarırım o yüzden başka yerden almıyorum.
Kv de gelcekmiş tavuk aldım baget migrostan hiç yemiyorduk ama bu aralar 2. Oldu oğlanda seviyor organiği bulsam alsam ama satmıyor tanıdığım köylüler.
Peynir yumurta oğluma dergi başka hiçbir şey yok.
Her yerler kapanmış avmde de.
Sağol canım, öyle gercektenAy kahvemsim hayırlı olsun ve de geçmiş olsun tatlim
Yakin aile törenleri çok yorucu oluyor.
Ayakkabi resmen nazar çıkarmış, halletmissiniz sevindim.
Benim oğlum büyümüş kızlar.
Sabah iş çıkışı sinif öğretmeni ile görüşmek için okuluna gittim, toplantiya katılamamıştım.
Çıkmadan oğlumu da göreyim dedim ama ben ayrilirken onun yanından sarilamadim:))
Daha düne kadar tepemden inmeyen kızan büyümüş de utanırmış ya :)) slap slap öpemedim de tâbi o öyle çekince:))
Ya daha dune kadar ben yikadim her yerini, totosunu da dahil
sağol canımhayırlı olsun K kahvemsi mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?