ah canım ben zaten şimdiden kendimi o yüzden suçluda hissediyorum
ama oğlumla hiç bi ilgisi yok bunun
benim en çok korktuğum şeydi bu cinsiyet değişikliği
ama başıma geleceğini hiç düşünmemiştim
rabbim çok şükür nasip etti cinsiyet hiç farketmez tabiki
ama eşimle kız bebiş sahibi olmayı o kadar istiyordukki
hayal işte gerçek oldu derken :)

Ya kiyamam canım benim.
Hamilelik psikolojisi bambaşka.
Dr un önceki aylarda yanlış tahmin yapmış seninle alakasi yok lütfen kendini kötü hissetme.
Evlat bu kiz da aynı erkek de.
Nasil tatli nasil güzel oluyorlar..

Ben kucugumde 3. Ayda drum erkek demişti bir sonraki ay birde başka dra gitmistim kiza benziyor sanki demişti ,
Bir kahkaha attım o gün,
Yok canim dedim o zaman erkek olduğunu öğrendik biz dikkatli bakin demiştim:))
Evet erkekmis demişti.
Drlar da emin olmadan tahmin yapıyorlar galiba.

evet bana 3 doktor kız demişti canım
nasip artık hayırlısı sağlıklı doğsunda yavrum
başka bişey istemiyorum

ya baştan beri erkek deselerdi bu kadar etkilenmezdim ama hep kız dediler ondan böyle oldum canım

Kizlar canim bir misafir agirlamak istiyorki sormayin
Uzun zaman oldu evime kimse gelip gitmedi yaa cok uzuluyorum
Hadi toplanip gelin

Dün aynı şeyi eşime söyledim,
birilerini ağırlayalım evimize bereket gelsin dedim.
Sen hiç yorulmuyor musun diyor :))

Evet yaa bereket kesinlikle
Evime gecseydim asure yapicaktim ama kismet
Yinede seytan yilma haftasonu yap diyor ilk defa boyle guzel birsey diyor
Ay sonunda belki esimin akrabalari cagiririm izin alabiliriz.
En guzelide gece toparlanip misafir gittikten sonra kalan yiyeceklerde bir posta daha kafana gore porsiyonlayip yemek mis mis

Ay seni çok anlıyorum.
Bana kız dedi dr dedim erkek
Sen benden daha mı iyi bilcen görüyorum dedi
E dedim bende görüyorum sen hiç ultrasonda böyle yakışıklı kız gördün mü basbayağı erkek dedim dr güldü görüşcez senle dedi. Sonra kız istiyordu eşim o kızım diyor göbeğime ben oğlum. Sonra erkek dedi dr erkek çok istiyorfum ama eşim kız istiyor diye burulmuştum. Tek aldığım ayakkabıydı pembe onu iade ederken baya bozulmuştum. Ben erkek isterken o duyguyu yaşadım sen kızcısın çok daha yoğun yaşamışsındır. Kızı da erkeği de bir Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin kız çocuk anneye arkadaş kabul ama iyi yere düşerse evlenince kötüye düşerse daha kötü. Hem erkekler anneci evlenince de iyi kaynana olunca sıkıntı yok mutlu olsunlar hep evlatlarımız Rabbim yardımcıları olsun..

Ohh ancak oturdum. Oğlum gece ateşlendi
Bugün uykusuz geçirdim.

Kumbaraya 3 tl attım.
Zikirmatik aldım misvak aldım 7.5 onlara verdim. Misvak oğluma aldım güzel fırçalayamıyor dişlerini sarardı hergün fırçalatıyorum ama bebe macunu etkili değil pek sanırım.

Babam bahçeden turşuluk domates kelek acur getirmiş kur kur bitmedi şükür pek bereketliymiş bu yılı bol turşuyla geçiricem belli ki. Toprak ne güzel şey bir ekiyorsun bin alıyorsun

Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin.
Bende kumbaraya tekrar başladım azda olsa atıyorum :)

Cok iyi geldi yazdiklarin
Gercekten hayirli ve saglikli olsun kiz erkek farketmez
Benben 400 tl kadar alisveris yaptim o yuzden cok etkilendim tmm erken basladm ama benmki ilk heves ilk heyecandi boyle bisey olacagini bilemezdm.malesef

Benben 400 tl kadar alisveris yaptim o yuzden cok etkilendim tmm erken basladm ama benmki ilk heves ilk heyecandi boyle bisey olacagini bilemezdm.malesef
Canim böyle düşünme rabbimin gücüne gider.
Benim kizkardesimi biliyorsun son ayinda kaybetti bebeğini, herşeyi hazirdi yavrumun
Kardeşim öyle zor kabullendi ve atlatti ki..
Ama yapacak birşey yok, öyle yazılmış...

Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin.
Bende kumbaraya tekrar başladım azda olsa atıyorum :)
Bereketli olsun canım kumbara çok iyi birikim ya 3 5 sıkılmadan at sonra 250 300 çıkıyor ki biz çok bekletmiyoruz
Ay kısmet olsun Rabbim sağlıkla kucağına versin sen yüzünü gör hiç hiç fark yok. Eşim istemezse diye nasıl gerilmiştim bir gördü ben kadar düşkün. Ben erkekciyim çok tatlı geliyorlar mini erkek adam kıyafetleriyle.
Minik adam o annesiii

Ya evet zaten allahim kardesin ve onun gibi benzer seyler yasayanlara sabir versin onlarininkinin yaninda benimkinin lafi bile olmaz bende zaten allah korusun bi dusuk yada oyle bisey yasasam heralde hic kaldiramazmisim diyorum allah korusun rabbim kimseye yasatmasin kardesinede en kisa surede saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah canim benim
Ayy evet lcwadan kiz giysilerini degistirmeye gittik kucuk adamima cok guzel ciciler aldim kurban olurum ben ona tontik bacaklim benim ultrasonda bacaklari tontik gorunuyoda

Sağol canım günde 1 tl bile olsa atmayi istiyorum.

Insan yüzünü görünce herşey unutuluyor gerçekten.
Bende kizlari pek severdim ilkinde hep kiz gibi hissettim, eşimse hep erkek geliyor gör bak diyordu.
Nasil üzülmüştüm o zaman kizsa sevmeyecek misin diye o öyle dedikçe.
Ikıncide ise hep erkek olduğunu hissediyordum bu kez ben şaşırmadım ama eşim şaşırdı:)) çünkü o kız istiyordu bu kez.
Sağlıklı olsunlar da evlat bambaşka.

Âmin inşallah canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin kardeşime de, hamile duasi kabul olur derler..
Dru henüz önermiyor daha,kasimda senesi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…