- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.241
biz ikisininde tadını bilmiyoruz ya sağlıkla doğsun yeter yavrum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah büyük mürvetlerini de göstersin canımkronikuykucu :) şu an havalar tam ideal yara iyileşmesi için. hem büyük olduklarında korku, kaygı, travma gibi riskler oluyor, şimdi hatırlamayacak bile:) bezini değiştirirken pansumanı da yapılır, çabucak toparlar inşallah... maşallahlar küçük adamımıza gelsinnn:))
sekerim00 Allah sağlıkla kavuştursun inşallah... eşim kız daha çok istiyordu biz bebek beklerken, sonra diyor ki oğlum bana kız aratmıyor:) hepsi seviliyor, hepsinin yeri ayrı:) hem belki de bu doktor yanılmıştır, olabilir mi:) ben herşeyi ortak renklerden almıştım sarı, yeşil, kırmızı falan. sadece bir kaç parça son zamanda ekledim oğlum için mavi vs.
M muhendiseylul eviniz hayırlı uğurlu olsun, mutlulukla, güzel günlerde oturun inşallah...
bende şimdi sana yazcaktım uyumadınmı diye geçmiş olsun canımBeni uykudan uyandirdi avize ile gardrobun sallanmasi
Geçmiş olsun
Rüya bile görüyordum şekerim,bende şimdi sana yazcaktım uyumadınmı diye geçmiş olsun canım
ayy baya şiddetli olmuş gerçekten bende o anı yaşadığımı düşünemiyorum şu anRüya bile görüyordum şekerim,
Seslere uyandım
Selam kızlar,kronikuykucu canım paşa erkek oluyor, 1-2 gün içinde her şey normale dönecek, iyi ki diyeceksin, geçmiş olsun şimdiden. T tatlu geçmiş olsun, hoş geldin. Tayin konusunda da Allah gönlüne göre versin. sekerim00 oğluşunla sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat diliyorum size. Kaptanımız karamelli_turta cım sizlere güzel bir haberim var, ev alıyoruz inşallah, kaporayı verdik yarın da bankaya başvuracağız, ödemeler şimdiden korkutmaya başladı ama borçsuz da bir şey yapılamıyor bakalım hayırlısı. Benden haberler bu kadar. K kahvemsi mutluluk seni de çok seviyorum ayrıca, takdir edilesi o kadar yönün var ki, Allah her şeyi gönlüne göre versin. Herkese sevgiler kızlar
Ev alacaklara, Ev kredisi ödeyenlere hala beğendiği evi bulamayanlara Rabbim bunaltmadan en hayırlısını nasip etsin. mühendiseylül şimdiden güle güle otur. Kronikuykucu geçmiş olsun hemen iyileşsin paşa. Ben bugün sizi okumak için oturdum yine güzel haberler var sizlerde çok sevindim. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum sabah sevgili ailemi evden çıkardıktan sonra inanın plansız olan ben, ev beni planlıyor. Eşim daha çıkmadan oturduğumuz odanın perdesini çıkarıp makineye yerleştirerek güne başladım. Sonrasında kahvaltıyı topla mutfağı düzenle yemek olarakta çorba ve biber dolması yaptım. Dünden de biraz var salata ve ayran ile bayağı çeşit olur. Sonrasında ütü ve bütün evin camlarını silip en sonunda oturabildim. Ama yine de şikayet etmiyorum seviyorum ben evimi ev işlerimi Allah sağlık sıhhat versin yapalım.
cok tesekkurler kızlar Allah razı olsun uyuyo sımdılık kuzum ağrı kesıcının uyusuklugu gecınce bakalım nolcakAllah büyük mürvetlerini de göstersin canımkronikuykucu :) şu an havalar tam ideal yara iyileşmesi için. hem büyük olduklarında korku, kaygı, travma gibi riskler oluyor, şimdi hatırlamayacak bile:) bezini değiştirirken pansumanı da yapılır, çabucak toparlar inşallah... maşallahlar küçük adamımıza gelsinnn:))
sekerim00 Allah sağlıkla kavuştursun inşallah... eşim kız daha çok istiyordu biz bebek beklerken, sonra diyor ki oğlum bana kız aratmıyor:) hepsi seviliyor, hepsinin yeri ayrı:) hem belki de bu doktor yanılmıştır, olabilir mi:) ben herşeyi ortak renklerden almıştım sarı, yeşil, kırmızı falan. sadece bir kaç parça son zamanda ekledim oğlum için mavi vs.
M muhendiseylul eviniz hayırlı uğurlu olsun, mutlulukla, güzel günlerde oturun inşallah...
Gerçekten kötüydü canım çok geçmişolsunhayatımda ilk kez deprem yaşıyorum ve inanılmaz korktum.
ofiste 4 kızdık herkes panik oldu, soğukkanlılıkla kızları dışarı çıkarttım ama resmen kanım çekildi
Rabbim herkesi korusun çok sallandık çoook
Hayırlı olsun canımSelam kızlar,kronikuykucu canım paşa erkek oluyor, 1-2 gün içinde her şey normale dönecek, iyi ki diyeceksin, geçmiş olsun şimdiden. T tatlu geçmiş olsun, hoş geldin. Tayin konusunda da Allah gönlüne göre versin. sekerim00 oğluşunla sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat diliyorum size. Kaptanımız karamelli_turta cım sizlere güzel bir haberim var, ev alıyoruz inşallah, kaporayı verdik yarın da bankaya başvuracağız, ödemeler şimdiden korkutmaya başladı ama borçsuz da bir şey yapılamıyor bakalım hayırlısı. Benden haberler bu kadar. K kahvemsi mutluluk seni de çok seviyorum ayrıca, takdir edilesi o kadar yönün var ki, Allah her şeyi gönlüne göre versin. Herkese sevgiler kızlar
Bereketli olsun,bende sabah 5 tl atmistimHayırlı olsun canım
Kronikuykucu damatlığınıda gör inş. Hayırlı olsun darısı başımıza.
Depremi yaşayanlara geçmiş olsun fena hissettik.
Turta 1 tl mi attım ben
Ama eşimin elinde para az kalmış maaşa kadar atamayabilirim. Toplu atarım
Herkese geç miş olsun,kızlar deprem oldu, herkes iyidir inşallah...
İstanbul da olanlar... Rabbim korusun herkesi...
Ya inanmıyorum hayırlı olsun şok ya kaçıncı haftada değişti bizede kız denildi bakalım değişir mikız turtiş şimdi bebiş erkek oldu ya kendimi daha bi güçlü daha bi yıkılmaz hissediyorum sanki eşimde öyle davranıyor gibi geliyoo
kızken daha bi narin kibardım sanki eşimde öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?