Cok korkuyorum kizlar
Yarim kalmaktan.. 99 daki yasadiklarimdan.. hislerimi aklimdan gecenleri anlatabilmemin yolu yok
Esim bugun geliyor.
3 defadir depremi hissetmiyorum bugun isyerinde herkes anladi ben duymadim. Bu duygu bana cok buyuk bir delil.
Su an korkudan tansiyonum dusuyor
Yeni bir depremmis sokakta kalin diyorlar artci bekleniyormus
Esim bir gelseydi

Geçmiş olsun hepimize tv açık ve yeni bir artçı bekleniyor diyor. Allahım yar ve yardımcımız ol Esila bende çok korkuyorum. İnan yarım kalmaktan ve sevdiklerimi kaybetmekten. Hep duamdır ben yaşadığım kadar yaşayalım ailecek eşim ve çocuklarımla sadece deprem ve doğal afelerde diyorum. Allahım sınavımız bu kadar büyük olmasın.

biz ikisininde tadını bilmiyoruz ya sağlıkla doğsun yeter yavrum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

cok tesekkurler kızlar Allah razı olsun uyuyo sımdılık kuzum ağrı kesıcının uyusuklugu gecınce bakalım nolcak Allah sızlere de nasıp etsın
M muhendiseylul evın hayırlı olsun canım

Gerçekten kötüydü canım çok geçmişolsun
Insan ister istemez panikliyor.

Ben uyuyordum hatta o an rüya bile gördüğümü hatırlıyorum.
Avize ile gardrobun sallanma sesine uyandım ama gözümü açıp algilayana kadar donakaldim zaten.
99 depreminde cocuktum ve hissetmemistim.
Ayni yil ekimde olmustu yine onu hissettigimi hatırlıyorum sadece.

Hayırlı olsun canım

Kronikuykucu damatlığınıda gör inş. Hayırlı olsun darısı başımıza.

Depremi yaşayanlara geçmiş olsun fena hissettik.

Turta 1 tl mi attım ben
Ama eşimin elinde para az kalmış maaşa kadar atamayabilirim. Toplu atarım

Bereketli olsun,bende sabah 5 tl atmistim

Esim geldi
Ben evde biraz yanliz kaldim agla agla icim cikti
Esim gelince agla agla bi posta daha
Az once kv ile konustum esimin kardesi anne yikiliyo diyormus korkmus yine bi posta daha
Aglaya aglaya sabahi edicez galiba

kız turtiş şimdi bebiş erkek oldu ya kendimi daha bi güçlü daha bi yıkılmaz hissediyorum sanki eşimde öyle davranıyor gibi geliyoo
kızken daha bi narin kibardım sanki eşimde öyleydi
Ya inanmıyorum hayırlı olsun şok ya kaçıncı haftada değişti bizede kız denildi bakalım değişir mi

Merhaba kizlar....
M muhendiseylul hayirli olsun eviniz.. huzur icinde oturun. Ödersiniz canim nelere para gitmiyor ki..

Okulda yakalandik depreme o curcuna felaketti resmen Aksam 8 den sonra eve girdik ama stresten uyuyamiyirum. Deprem olacak diye
Rabbim herkesi korusun.. gecmis olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…