- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.201
Kahvemsiii nim kardeşinin düğünü oldu muK kahvemsi mutluluk görümce oldu
T tatlu
sekerim00 Bebisi de erkekmiş
kronikuykucu nün bebisi doğdu, anne oldu ☺
Canim diyetisyen ve dr sayesinde oldu kilolarımın gitmesiHoş geldin Tatlu elinn de boş gelmemişsin. Kilo da vermişsin ben hala 70 kilodayım. Ama artık ilkgünler kadar heyecan vermiyor. Açlık çok kötü Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın. Yemeyince başım ağrıyor yiyincede suçlu hissediyorum. Ama artık veremiyorum. Neyse tayinin olmamış üzülme vardır bunda da bir hayır. İnşallah Ocak ayında olur. Hakkında hayırlısı olsun. Birikim yapan hatunlar birikimleriniz bereketli olsun. Kışlık hazırlıklarınızı Rabbim sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla yemek nasip etsin. Hepinize iyi akşamlar.
Geçen hafta sonu nişan oldu:)Kahvemsiii nim kardeşinin düğünü oldu mu
Sekerim00 hayirli olsun ben isim cinsiyeti
Canııım hoşgeldinMerhabaaa kizlarrrrr geldim geldim buradayim
Beni merak eden altin kızlarım arkadaslarim hepinizi çok cok opuyorum...
Mini bir tatil yaptim sonrasında hizli bir şekilde okul hayatına başladım... ve ne yazik ki tayinim cikmadi cok üzgünüm resmen sinirlerim bozuldu. Oyle cok zorlaniyorum ki okulda cok zor bir bölge. Durum böyle olunca taşınamadım tabiki...
Biraz rahatsizlandim bu süreçte hastane isleri falan cok şükür saglik olarak daha iyiyim.
Diş ile ilgili sorunlarım var ilerleyen günlerde onun tedavisi baslayacak
2 tane gün e girdim.
1 tanesinde ilk cıktı kurada..... Hemen altına cevirdim.
2. Sinde son istedim...
Bunların haricinde 9 buçukta uymuş dalıyorum yorgunluktan gece uyanıyorum ..
Mini bir tatil yaptim sonrasında hizli bir şekilde okul hayatına başladım... ve ne yazik ki tayinim cikmadi cok üzgünüm resmen sinirlerim bozuldu. Oyle cok zorlaniyorum ki okulda cok zor bir bölge. Durum böyle olunca taşınamadım tabiki...
Biraz rahatsizlandim bu süreçte hastane isleri falan cok şükür saglik olarak daha iyiyim.
2 tane gün e girdim.
2. Sinde son istedim...
2 tane gün e girdim.
2. Sinde son istedim...
Kızlar onemli neler oldu yazin lutfen kendimi cok geri kalmis hissediyorum
hosgeldin T tatlu cum merak ettık canım seni ben annelıge alısmaya calısıyorum evlat bambaskaymıs ıse nası donucem dıye stresle mesgulumK kahvemsi mutluluk görümce oldu
T tatlu
sekerim00 Bebisi de erkekmiş
kronikuykucu nün bebisi doğdu, anne oldu ☺
Sakin kalmaya çalış uykucum.hosgeldin T tatlu cum merak ettık canım seni ben annelıge alısmaya calısıyorum evlat bambaskaymıs ıse nası donucem dıye stresle mesgulum
karamelli_turta turtişş oglus bugun sunnet olacak eve gelınce surda iki davul çaldırın hele ay guldugume bakmayın dunden basladım ağlamaya cok stres oldm
Sekeriiim sekerimmT tatlu hoş geldin canımm özlettin kendini
kronikuykucu canımm hayırlı olsun Allah damatlıgınıda göstersin inşallah bebekken yaptırması en güzeli merak etme iyiki diyeceksin ilerde nasipse bende hemen yaptırmak istiyorum doğmadan olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?