Canim FAZLA ara verdim haklisin

Bebeğine gecmis olsun.. nice hayirli guzel günlerini gör arkadasim

Canııım hoşgeldin
Geçmiş olsun, rabbim sihhatine kavuştursun inş,
Bende durumlar iyi şükür, stabil,
100tl lik günüm var kasım da alıyorum,
Çok idareli harcama yapmaya çalışıyorum,
Hosbulduk canim... teselkur ederim saglik me degerli bir seymis inan bazen stabil olması daha iyi. Günün bereketli olsun...

Ben dr stoklardan kullanıyorum.
Bu hafta sonu genel kontrol edip ekleme yapayım kış kapıda

karamelli_turta
Cnm Eylül de 2 gün parası aldim.
Bir tanesi biten gun son bende idi
Diğeri yeni başlayan gün
35 gr aldim. Çok şükür....

Ayrıca esim sigarayı bırakana kadar aylık 1 gr kendime alacagim diye sözüm vardi onu d aldim.

Okula da haftalık 20 tl kumbarasi yaptim... ınsallah yıl boyle devam eder

Ay tatlu süpersin bereketli olsun.

selam kızlar,
baş ağrısı ile güne başladım,
gece hiç uyumadım desem yeridir, hep tetikteydim 23,20 deki sarsıntıyı da hissedince hepten tedirgin oldum.
ufak bir poşete bir iki parça eşya koyup kapının yanına attım, haftasonu deprem çantası hazırlamaya karar verdik.
dün bir kez daha anladım ki hayat dediğimiz şey bir kuşun kanadı, ölüm nefesimizden daha yakın bize.
Rabbim esirgesin. Herşeyin hayırlısını versin.

Turtiş dün gördüm senii bende ordaydımm
Eşim tutturdu gidelim gidelim
Almıcam birşey dedim canı gezmek istemiş pervol al bari diyor dedim almıcam canım hiç istemiyor. Şaka tabi nerden göreyim de haftasonuna doğru gidicem yine.

Günaydınlar kızlar şükür uyandık sabaha

Dün annem arap sabunu almış a 101 den bana bu sabah kalktım mutfak dolaplarını sildim ayy nasıl güzel tavsiye ediyorum kızlar birazdan yer silicem toz alıcam

Kv geliyor ya tavuk but aldım
Haşlayıp yanına pilav mı yapsam
Salçalı patatesli yemeğini yapıp bulgur pilavımı yapsam bilemedim.

Ay kendi annem olsa yemek konusunu hiç dert etmez ama kv ağız burun yapıp her seferinde aç kaldım diyor

Kızlar selam, depremi hisseden tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. Bir sorum olacaktı size , biliyorsunuz ev alacağız kısmetse, bankayla görüştüm ara ödeme seçeneğini, şey denildi o belirttiğin zamanda ödemezsen takibe girersin. Sizlerden okuduğum kadarıyla tarih miktar falan bildirmediniz. Bilen birisi yardımcı olabilir mi K kahvemsi mutluluk karamelli_turta

bankacının dediği balon ödemeli kredi, sen krediyi çekerken ara ödeme miktar ve zamanı belirtme,
paran oldukça durumuna göre kendin ayarlarsın. sözleşmeye ara ödeme yazdırma sabit tutarlı yapmalısın

bankacının dediği balon ödemeli kredi, sen krediyi çekerken ara ödeme miktar ve zamanı belirtme,
paran oldukça durumuna göre kendin ayarlarsın. sözleşmeye ara ödeme yazdırma sabit tutarlı yapmalısın
Teşekkür ederim canım, kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese ev almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…