- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.261
Canim bence senin bebek ikiz.yarın doktora gidiyorum bu arada cinsiyet belki yine değişmiştirfakirin ekmeği umut
ay oğluma haksızlık yapıyorum sanki susıyım ben en iyisi
Canim FAZLA ara verdim haklisinhosgeldin T tatlu cum merak ettık canım seni ben annelıge alısmaya calısıyorum evlat bambaskaymıs ıse nası donucem dıye stresle mesgulum
karamelli_turta turtişş oglus bugun sunnet olacak eve gelınce surda iki davul çaldırın hele ay guldugume bakmayın dunden basladım ağlamaya cok stres oldm
Hosbulduk canim... teselkur ederim saglik me degerli bir seymis inan bazen stabil olması daha iyi. Günün bereketli olsun...Canııım hoşgeldin
Geçmiş olsun, rabbim sihhatine kavuştursun inş,
Bende durumlar iyi şükür, stabil,
100tl lik günüm var kasım da alıyorum,
Çok idareli harcama yapmaya çalışıyorum,
aminn canım benim tesekkur ederım cok sukur buyuyor kuzum teyzesiCanim FAZLA ara verdim haklisin
Bebeğine gecmis olsun.. nice hayirli guzel günlerini gör arkadasim
Ay tatlu süpersin bereketli olsun.karamelli_turta
Cnm Eylül de 2 gün parası aldim.
Bir tanesi biten gun son bende idi
Diğeri yeni başlayan gün
35 gr aldim. Çok şükür....
Ayrıca esim sigarayı bırakana kadar aylık 1 gr kendime alacagim diye sözüm vardi onu d aldim.
Okula da haftalık 20 tl kumbarasi yaptim... ınsallah yıl boyle devam eder
amin canım Allah razı olsunkronikuykucu geçmiş olsun damatlığını da göresin inşallah
hiç belli olmaz 19. haftada değişti benimYa inanmıyorum hayırlı olsun şok ya kaçıncı haftada değişti bizede kız denildi bakalım değişir mi
Canim bence senin bebek ikiz.
Her gittiğinizde 1 tanesi sahne de diğeri keyfinde
bankacının dediği balon ödemeli kredi, sen krediyi çekerken ara ödeme miktar ve zamanı belirtme,Kızlar selam, depremi hisseden tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. Bir sorum olacaktı size , biliyorsunuz ev alacağız kısmetse, bankayla görüştüm ara ödeme seçeneğini, şey denildi o belirttiğin zamanda ödemezsen takibe girersin. Sizlerden okuduğum kadarıyla tarih miktar falan bildirmediniz. Bilen birisi yardımcı olabilir mi K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta
Teşekkür ederim canım, kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese ev almayı nasip etsinbankacının dediği balon ödemeli kredi, sen krediyi çekerken ara ödeme miktar ve zamanı belirtme,
paran oldukça durumuna göre kendin ayarlarsın. sözleşmeye ara ödeme yazdırma sabit tutarlı yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?