Günaydın hanımlar
karamelli_turta ara ödemelerini okudukça ben de hevesleniyordum.Bizde de işler değişti.Esime iş bankasi 1,17 ya da 1,19 bu ikisinden birinde yapilandirma yapıyoruz demişler.Biz halkbankasindan 1,55 çekmiştik.
Konuşmuş halkı kapatmak için 2 bin,iş Bankası giderleri de 2 bin seklindeymis.
Bizimkiside 85 bin kredi çekerek elde olan 20 bini de katıp borcu 4 yılda bitiricekmis.
Aylık odeyecegimiz tutar 1800 du halkta.İs bankasında 2300 olucakmis.
Mantıklı mi hiç bilemedim..

kız turtiş şimdi bebiş erkek oldu ya kendimi daha bi güçlü daha bi yıkılmaz hissediyorum sanki eşimde öyle davranıyor gibi geliyoo
kızken daha bi narin kibardım sanki eşimde öyleydi
Her anne güçlüdür, sende öylesin :)

Yeminle kahkahalar atiyorum yorumlarina,
Bence susma
Oğlun da sana benzesin inş, neşeli kıpır kıpır:))

Her anne güçlüdür, sende öylesin :)

Yeminle kahkahalar atiyorum yorumlarina,
Bence susma
Oğlun da sana benzesin inş, neşeli kıpır kıpır:))

Dr yine bir değişiklik söylerse,
Bence sorun sizde değil onda

Bebeğin alinacak böyle kiz da kiz ol diye tutturursan:)
ay yok kız işin esprisi artık bendeki oğlanada alıştım sağlıklı olsunda bu ayrımı yapmak ne haddime dimi :)
zaten yiğenlerimi gördükçe içim eriyo parçalayasım geliyoo insan onları böyle severken kim bilir kendi evladını nasıl sever çok çok merak ediyorum :)

Turtanin uyku vakti geldiii

iyi uykular bebişimmmm

sekerim00 canım bebeği bilmiyorum alınır mı ama Allah alınır canım deme ya evlat evlattır. Evlat sahibi olmayan bir sürü insan var. Sağlıklı bir evlat doğuramayan bir sürü ana var. Evlat çok kıymetli hiç önemi yok kızı erkeği.

Günaydın kızlar
Benim erkenci paşa kalktı erkenden.

Hiç bir iş yapasım yok anneme gidicem ortalığıda toplamıcam yatakları kapadım mutfağı topladım. Yemeğim hazır bugünlük bu kadar. Gece geç yatıyor sıpa sabah 7 de uyanıyor. Uyumayı sevmiyorum diyor.

ya bende artık esprisindeyim işin sizi yakın gördüğüm içinde burda yazıyorum farkındayım yani hepsinin kızı erkeği yok bunun bende 5 yıldır bu anı bekledim rabbimden evlat sahibi olamamayı çok iyi biliyorum yani çok şükür nasip etti olayı aştım o yüzden gülelim diye diyorum hem bişey dediğimiide sanmıyorum zaten yazdıklarımdan ifadelerimden anlaşılır sanıyorum espri yaptıgım

Ben birşey dedin demiyorum şekerim içinde uhte kaldıysa kalmasın kuzum hepsi çok tatlı.
Bak kimi derki ne var alt tarafı gözlük takmış oğlun ama gel bana sor. Birşey olacak diye aklımız kalıyor. Seneye anaokuluna gidecek tek benim evladım mı gidiyor ama kaç ay evvelden sıkıntısı çöküyor tüm analar böyle.
Bende ondan diyorum. Arkadaşım kız isterfi doğumda bile tek hast. Çıkışı aldı kızsa diye çok üzülmüştüm.

Sakin kalmaya çalış uykucum.
Söylemesi kolay ama senin stresin onu etkilemesin.
Bugün erkek oluyor bebisimiz hadi hayırlısı ile.
tesekkur ederım kızlar Allah razı olsun ben de ağladım gırerken doktor hanım sarıldı sagolsun o da bı anne, yeni aldılar içeri herhangı bı tetkik vs yok cok sukur lokal olarak yapıcak sütümü de sagıp verdım aglarsa verıcekler ınsAllah hıc bıberon almadı ılk defa yabancılarla bakalım ne yapacak

Selam kızlar, kronikuykucu canım paşa erkek oluyor, 1-2 gün içinde her şey normale dönecek, iyi ki diyeceksin, geçmiş olsun şimdiden. T tatlu geçmiş olsun, hoş geldin. Tayin konusunda da Allah gönlüne göre versin. sekerim00 oğluşunla sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat diliyorum size. Kaptanımız karamelli_turta cım sizlere güzel bir haberim var, ev alıyoruz inşallah, kaporayı verdik yarın da bankaya başvuracağız, ödemeler şimdiden korkutmaya başladı ama borçsuz da bir şey yapılamıyor bakalım hayırlısı. Benden haberler bu kadar. K kahvemsi mutluluk seni de çok seviyorum ayrıca, takdir edilesi o kadar yönün var ki, Allah her şeyi gönlüne göre versin. Herkese sevgiler kızlar

teşekkür ederim, utandım :)
evin hayırlı olsun dilerim, gerçekten borç olmadan birşey olmuyor artık bu devirde.
Rabbim ödeme kolaylığı versin, içinde sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin.

Ev alacaklara, Ev kredisi ödeyenlere hala beğendiği evi bulamayanlara Rabbim bunaltmadan en hayırlısını nasip etsin. mühendiseylül şimdiden güle güle otur. Kronikuykucu geçmiş olsun hemen iyileşsin paşa. Ben bugün sizi okumak için oturdum yine güzel haberler var sizlerde çok sevindim. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum sabah sevgili ailemi evden çıkardıktan sonra inanın plansız olan ben, ev beni planlıyor. Eşim daha çıkmadan oturduğumuz odanın perdesini çıkarıp makineye yerleştirerek güne başladım. Sonrasında kahvaltıyı topla mutfağı düzenle yemek olarakta çorba ve biber dolması yaptım. Dünden de biraz var salata ve ayran ile bayağı çeşit olur. Sonrasında ütü ve bütün evin camlarını silip en sonunda oturabildim. Ama yine de şikayet etmiyorum seviyorum ben evimi ev işlerimi Allah sağlık sıhhat versin yapalım.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun
sizin içinde çok sevindim Allahım evinizde güle güle oturmayı zorlanmadan borçlarınızı ödemeyi nasip etsin inşallah

Allah büyük mürvetlerini de göstersin canım kronikuykucu :) şu an havalar tam ideal yara iyileşmesi için. hem büyük olduklarında korku, kaygı, travma gibi riskler oluyor, şimdi hatırlamayacak bile:) bezini değiştirirken pansumanı da yapılır, çabucak toparlar inşallah... maşallahlar küçük adamımıza gelsinnn:))

sekerim00 Allah sağlıkla kavuştursun inşallah... eşim kız daha çok istiyordu biz bebek beklerken, sonra diyor ki oğlum bana kız aratmıyor:) hepsi seviliyor, hepsinin yeri ayrı:) hem belki de bu doktor yanılmıştır, olabilir mi:) ben herşeyi ortak renklerden almıştım sarı, yeşil, kırmızı falan. sadece bir kaç parça son zamanda ekledim oğlum için mavi vs.

M muhendiseylul eviniz hayırlı uğurlu olsun, mutlulukla, güzel günlerde oturun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…