- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.221
kız turtiş şimdi bebiş erkek oldu ya kendimi daha bi güçlü daha bi yıkılmaz hissediyorum sanki eşimde öyle davranıyor gibi geliyooSekeriiim sekerimm
Sabah sekerim benim.
Her anne güçlüdür, sende öylesin :)kız turtiş şimdi bebiş erkek oldu ya kendimi daha bi güçlü daha bi yıkılmaz hissediyorum sanki eşimde öyle davranıyor gibi geliyoo
kızken daha bi narin kibardım sanki eşimde öyleydi
Dr yine bir değişiklik söylerse,yarın doktora gidiyorum bu arada cinsiyet belki yine değişmiştirfakirin ekmeği umut
ay oğluma haksızlık yapıyorum sanki susıyım ben en iyisi
Her anne güçlüdür, sende öylesin :)
Yeminle kahkahalar atiyorum yorumlarina,
Bence susma
Oğlun da sana benzesin inş, neşeli kıpır kıpır:))
ay yok kız işin esprisi artık bendeki oğlanada alıştım sağlıklı olsunda bu ayrımı yapmak ne haddime dimi :)Dr yine bir değişiklik söylerse,
Bence sorun sizde değil onda
Bebeğin alinacak böyle kiz da kiz ol diye tutturursan:)
Turtanin uyku vakti geldiii
ya bende artık esprisindeyim işin sizi yakın gördüğüm içinde burda yazıyorum farkındayım yani hepsinin kızı erkeği yok bunun bende 5 yıldır bu anı bekledim rabbimden evlat sahibi olamamayı çok iyi biliyorum yani çok şükür nasip etti olayı aştım o yüzden gülelim diye diyorum hem bişey dediğimiide sanmıyorum zaten yazdıklarımdan ifadelerimden anlaşılır sanıyorum espri yaptıgımsekerim00 canım bebeği bilmiyorum alınır mı ama Allah alınır canım deme ya evlat evlattır. Evlat sahibi olmayan bir sürü insan var. Sağlıklı bir evlat doğuramayan bir sürü ana var. Evlat çok kıymetli hiç önemi yok kızı erkeği.
Günaydın kızlar
Benim erkenci paşa kalktı erkenden.
Hiç bir iş yapasım yok anneme gidicem ortalığıda toplamıcam yatakları kapadım mutfağı topladım. Yemeğim hazır bugünlük bu kadar. Gece geç yatıyor sıpa sabah 7 de uyanıyor. Uyumayı sevmiyorum diyor.
tesekkur ederım kızlar Allah razı olsun ben de ağladım gırerken doktor hanım sarıldı sagolsun o da bı anne, yeni aldılar içeri herhangı bı tetkik vs yok cok sukur lokal olarak yapıcak sütümü de sagıp verdım aglarsa verıcekler ınsAllah hıc bıberon almadı ılk defa yabancılarla bakalım ne yapacakSakin kalmaya çalış uykucum.
Söylemesi kolay ama senin stresin onu etkilemesin.
Bugün erkek oluyor bebisimiz hadi hayırlısı ile.
teşekkür ederim, utandım :)Selam kızlar,kronikuykucu canım paşa erkek oluyor, 1-2 gün içinde her şey normale dönecek, iyi ki diyeceksin, geçmiş olsun şimdiden. T tatlu geçmiş olsun, hoş geldin. Tayin konusunda da Allah gönlüne göre versin. sekerim00 oğluşunla sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat diliyorum size. Kaptanımız karamelli_turta cım sizlere güzel bir haberim var, ev alıyoruz inşallah, kaporayı verdik yarın da bankaya başvuracağız, ödemeler şimdiden korkutmaya başladı ama borçsuz da bir şey yapılamıyor bakalım hayırlısı. Benden haberler bu kadar. K kahvemsi mutluluk seni de çok seviyorum ayrıca, takdir edilesi o kadar yönün var ki, Allah her şeyi gönlüne göre versin. Herkese sevgiler kızlar
çok teşekkür ederim Allah razı olsunSelam kızlar,kronikuykucu canım paşa erkek oluyor, 1-2 gün içinde her şey normale dönecek, iyi ki diyeceksin, geçmiş olsun şimdiden. T tatlu geçmiş olsun, hoş geldin. Tayin konusunda da Allah gönlüne göre versin. sekerim00 oğluşunla sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat diliyorum size. Kaptanımız karamelli_turta cım sizlere güzel bir haberim var, ev alıyoruz inşallah, kaporayı verdik yarın da bankaya başvuracağız, ödemeler şimdiden korkutmaya başladı ama borçsuz da bir şey yapılamıyor bakalım hayırlısı. Benden haberler bu kadar. K kahvemsi mutluluk seni de çok seviyorum ayrıca, takdir edilesi o kadar yönün var ki, Allah her şeyi gönlüne göre versin. Herkese sevgiler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?