- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.301
Türk kahvesi ve yumuşatıcı geliyor bende onları stok yapıcam.Eki Görüntüle 2540100
Stokcu kızlar:)
Familia tuvalet kağıdı fiyati iyiymiş ,parfumsuzunu kullanmıştım kalitesi de güzel ben alabilirim.
Hoş geldin canım, Allah bağışlasın prensesleriniben ümran 2 prenses annesi30yaşında devlet memuruyum izmir de yaşıyorum :)
şimdilik bi gram yazalım canım adapte süresi olaraksonraki zamanlar değişim yaparız inşallah
Abc yumuşatıcı benim yumuşatıcım ☺Türk kahvesi ve yumuşatıcı geliyor bende onları stok yapıcam.
10 tl üzerinede kakaolu süt gelecek alıcam oğlana
Kataloğu görünce kulaklarını cinlattim :)Abc yumuşatıcı benim yumuşatıcım ☺
Son indirimde 12 tane almistim
7 tane kalmış, 6 7 tane alirimyine :)
Teşekkürler canimAy tatlu süpersin bereketli olsun.
Aa super oldu ben de sabun alabilirim ins unutmamEki Görüntüle 2540100
Stokcu kızlar:)
Familia tuvalet kağıdı fiyati iyiymiş ,parfumsuzunu kullanmıştım kalitesi de güzel ben alabilirim.
Beyazının kokusunu seviyorum bendr alıcam beyaz yine değişik değişik alıyorum hep ama beyazını çok sevdim alıcamAbc yumuşatıcı benim yumuşatıcım ☺
Kizlarrr nereye geliyor yumusaticiAbc yumuşatıcı benim yumuşatıcım ☺
A101 e gelecek canım.Kizlarrr nereye geliyor yumusatici
Hihii :))Kataloğu görünce kulaklarını cinlattim :)
Ben yumos aldım hb indiriminden yoksa beyazlardan alırdım :)))
Yok canım siz benden iyisinizBeyazının kokusunu seviyorum bendr alıcam beyaz yine değişik değişik alıyorum hep ama beyazını çok sevdim alıcam
12 tane mi maşallah canım yok eline su dökemem stok konusunda.
Benim eşim yumuşatıcı aldırmıyor aldırsa hepsinden alır koyarım çeşit çeşit. Nasıl seviyorum kokularınıHihii :))
Gördüğümde sevindim zaten ne zamandir indirime hiç girmedi.
Yok canım siz benden iyisiniz
Arkadasimin kızınin pilli bir bebeği var. İşyerinden kızlarla gittiğimizde bebekle oynadık. Geldi bebeği elimizden aldı. Kapatma zamanı geldi dedi. Çok çalıştı pilleri bitiyor, pil ne kadar biliyormusuniz dedi. Biz hepimiz şok. Annesi de hiç para hesabı yapan biri değil, babaannesi bakıyor :))Benim eşim yumuşatıcı aldırmıyor aldırsa hepsinden alır koyarım çeşit çeşit. Nasıl seviyorum kokularını
Stokçuluk oğluma da geçti
Bugün anneannesinle çikolata alıyorlar
Fazla al anneanne stoğuma koyucam diyor.
Anasının oğlu
Geçende arabalar farlarını erken yakıyorlar elektrik parası çok gelcek bunlara çok israflar diyor. Nassl işlemişsem çocuğumu
Benim eşim yumuşatıcı aldırmıyor aldırsa hepsinden alır koyarım çeşit çeşit. Nasıl seviyorum kokularını
Anasının oğlu
Geçende arabalar farlarını erken yakıyorlar elektrik parası çok gelcek bunlara çok israflar diyor. Nassl işlemişsem çocuğumu
Çocuklar da bizim gibi olacak bu gidişle:)))Arkadasimin kızınin pilli bir bebeği var. İşyerinden kızlarla gittiğimizde bebekle oynadık. Geldi bebeği elimizden aldı. Kapatma zamanı geldi dedi. Çok çalıştı pilleri bitiyor, pil ne kadar biliyormusuniz dedi. Biz hepimiz şok. Annesi de hiç para hesabı yapan biri değil, babaannesi bakıyor :))
amin canımRabbim hepimize ödeme kolaylığı versin inş:)
Topigin yarisi ev borcu ödüyor :)
hoşbuldum canım amin ecmainHoş geldin canım, Allah bağışlasın prenseslerini
hoşbuldum canımasivemai hoşgeldin
Bende yumuşatıcı çok sevmeme rağmen kullanmamBenim eşim yumuşatıcı aldırmıyor aldırsa hepsinden alır koyarım çeşit çeşit. Nasıl seviyorum kokularını
Anasının oğlu
Hoşgeldin canımKahvalti beslenme hazırlama giyinme derken zaman geçer.
Diş tedavisine ekim de başlayacağım 2. Randevumu aldim
Saglikli enerji dolu bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?