- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.341
Ya yaşım 33 zaten 1/359 çıkmış hemen nifty dedi sonra arastırdım yan taraftada bir çizelge gibi bişey varya orda yeşildeyim 270lerde falan istenmiyomuş.test pahalı yaptıralım onun derdinde değilim ama tedavisi yokki.aldırmak istiyosanız bilirsiniz dedi ben ona baktım doktor bey dedim amniyosentez yapılıp heyet kararı ile aldıtılıyormuşki ben istemiyorum zaten.nasip artık eşimde özel hastaneye başlamıştık test yaptırmaya bayılıyorlar keşke hiç yaptırmasaydık ikili testide diyor.eşi çok rahatlattı beni emanet olarak ne gelirse biz bakarız diye beni yüreklendirdi.Erkekler genelde bebek ile sorumluluk almak istemiyorlar ya bu bile mutlu ediyor.tıp fakultesinden randevu aldım ona göre doktor arastırması yapıcamyaa sakın moralini bozma ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıkmış kan tahlilinde ne çıktıki niftyi önerdi
Alya bu testlerden pek anlamamakla birlikte, dr lar risk orani tahmini yapsa da bebise birşey olmayan d çok var.Ya yaşım 33 zaten 1/359 çıkmış hemen nifty dedi sonra arastırdım yan taraftada bir çizelge gibi bişey varya orda yeşildeyim 270lerde falan istenmiyomuş.test pahalı yaptıralım onun derdinde değilim ama tedavisi yokki.aldırmak istiyosanız bilirsiniz dedi ben ona baktım doktor bey dedim amniyosentez yapılıp heyet kararı ile aldıtılıyormuşki ben istemiyorum zaten.nasip artık eşimde özel hastaneye başlamıştık test yaptırmaya bayılıyorlar keşke hiç yaptırmasaydık ikili testide diyor.eşi çok rahatlattı beni emanet olarak ne gelirse biz bakarız diye beni yüreklendirdi.Erkekler genelde bebek ile sorumluluk almak istemiyorlar ya bu bile mutlu ediyor.tıp fakultesinden randevu aldım ona göre doktor arastırması yapıcam
Leke cikarici mi eklesen acaba ilk yikamaya,selam kızlarr bişi sorcam sizee hurçta sararmış kıyafetler düzelirmiki nasıl yıkasak
Erkekler de bebek doğuyoray keşke onlar kadar çingen olabilseydim
kız diyen doktora gittim siz kız dediniz ama erkek çıktı diye tekrar baktırdım emin olmak için
öyle pişkin erkek diyişi vardı ki sinir etti beni
yinede teşekkür edip çıktım odadan
Erkekler de bebek doğuyor
İnş canım tarama sonuçta kesinlik yok dediğin gibi.çok takılmamak için liste yapıp bebiş için yavaş yavaş alışverişe başladık.bebek bezi,ateş ölçer,ıslak mendil falan aldık.bu ayda süt sagma makinesi fakan bakıcam.birikim kısmına dokunmayıp bunları bebiş bütcesinden ayarladık.Alya bu testlerden pek anlamamakla birlikte, dr lar risk orani tahmini yapsa da bebise birşey olmayan d çok var.
Icini ferah tut.
Tamamdır canım çok teşekkür ederimAra ödeme seçeneğini baştan tarih yazdirirsan o ayda tarihte ödemen lazim.
Ben öyle yapmadim anlaşmayı, aylik sabit ödeme.
Ama istediğim ay istediğim gün bakon/ara odeme yapiyorum.
Baştan tarih sakın bildirme. Ne olur ne olmaz ya verdiğin tarihte ara ödeme yapamazsan diye.
Rica ederim canımTamamdır canım çok teşekkür ederim
Amin canım, darısı en kısa zamanda sizlere inşallahGüle güle oturun saglık huzur hiç eksik olmasın evinizden darısı bizlere inş
Tıp fakültesinden Randevu almakla çok iyi yapmışsın canım, özeller farklı bakıyorlar olaya. Bize de bağırsak parlaklığı var demişti tam gelişmediği içinmiş bir süre sonra kayboldu. Ama onlar çoookk küçük bir ihtimal bile olsa paylaşmak zorunda oldukları için söylüyorlar. Allah’ın izniyle bir şey yokturYa yaşım 33 zaten 1/359 çıkmış hemen nifty dedi sonra arastırdım yan taraftada bir çizelge gibi bişey varya orda yeşildeyim 270lerde falan istenmiyomuş.test pahalı yaptıralım onun derdinde değilim ama tedavisi yokki.aldırmak istiyosanız bilirsiniz dedi ben ona baktım doktor bey dedim amniyosentez yapılıp heyet kararı ile aldıtılıyormuşki ben istemiyorum zaten.nasip artık eşimde özel hastaneye başlamıştık test yaptırmaya bayılıyorlar keşke hiç yaptırmasaydık ikili testide diyor.eşi çok rahatlattı beni emanet olarak ne gelirse biz bakarız diye beni yüreklendirdi.Erkekler genelde bebek ile sorumluluk almak istemiyorlar ya bu bile mutlu ediyor.tıp fakultesinden randevu aldım ona göre doktor arastırması yapıcam
Bencede sorun yoktur.araştırıp randevu almıştım doktor normal dogumu destekliyormuş ve en küçük ihtimalde test istiyomuş.farklı bir gözde baksın Allahın izni ile bişey çıkmaz inş.Dediğin gibi ayrıntılıda daha net belli oluyomuşTıp fakültesinden Randevu almakla çok iyi yapmışsın canım, özeller farklı bakıyorlar olaya. Bize de bağırsak parlaklığı var demişti tam gelişmediği içinmiş bir süre sonra kayboldu. Ama onlar çoookk küçük bir ihtimal bile olsa paylaşmak zorunda oldukları için söylüyorlar. Allah’ın izniyle bir şey yoktur
Kolay gelsin izin günün yok mu canım ya ben olsam pert pazartesi spatulayla kaldırırlarSelâm kızlar,
Ben her pazar olduğu gibi bugün de çalışıyorum.
Çok isildiyorum çook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?