yaa sakın moralini bozma ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıkmış kan tahlilinde ne çıktıki niftyi önerdi
Ya yaşım 33 zaten 1/359 çıkmış hemen nifty dedi sonra arastırdım yan taraftada bir çizelge gibi bişey varya orda yeşildeyim 270lerde falan istenmiyomuş.test pahalı yaptıralım onun derdinde değilim ama tedavisi yokki.aldırmak istiyosanız bilirsiniz dedi ben ona baktım doktor bey dedim amniyosentez yapılıp heyet kararı ile aldıtılıyormuşki ben istemiyorum zaten.nasip artık eşimde özel hastaneye başlamıştık test yaptırmaya bayılıyorlar keşke hiç yaptırmasaydık ikili testide diyor.eşi çok rahatlattı beni emanet olarak ne gelirse biz bakarız diye beni yüreklendirdi.Erkekler genelde bebek ile sorumluluk almak istemiyorlar ya bu bile mutlu ediyor.tıp fakultesinden randevu aldım ona göre doktor arastırması yapıcam

Alya bu testlerden pek anlamamakla birlikte, dr lar risk orani tahmini yapsa da bebise birşey olmayan d çok var.
Icini ferah tut.

Alya bu testlerden pek anlamamakla birlikte, dr lar risk orani tahmini yapsa da bebise birşey olmayan d çok var.
Icini ferah tut.
İnş canım tarama sonuçta kesinlik yok dediğin gibi.çok takılmamak için liste yapıp bebiş için yavaş yavaş alışverişe başladık.bebek bezi,ateş ölçer,ıslak mendil falan aldık.bu ayda süt sagma makinesi fakan bakıcam.birikim kısmına dokunmayıp bunları bebiş bütcesinden ayarladık.

Selam kızlar, kahvaltıdan sonra dışarı çıktık. Son olay eşimi çok etkilemiş. Evden çıkmayan adamı ev basıyor resmen.
Yemek yedik, yürüyüş yaptık, belediyenin sosyal tesislerinde oturduk. Evimize yürüme mesafesinde çok guzel mekanlar varmış keşif oldu biraz da.
Migrosa uğradık. Pirinç ve kirmizi mercimek aldım, ikişer paket.
Bu hafta kahvaltiliklar yeter. Pazara da haftaici giderim. Temizlik ve yemek işleri yarın hallederim.
Kumbaramiz epey dolmuş eşimi ikna edersem patlatmak istiyorum.
Akşam çaya komsumuzu cagiracagim. Bu ara kafa dagitmaya ihtiyacımız var.
Meşhur Lokmacı var yakında oradan tatlı aldım.
Atıştırmalıklar falan var çıkartırım.
Ufak bir deprem çantası yapıp kapının girişine koyduk.
İki makina da çamaşır yıkadım :)

Selâm kızlar,
Sabah iş çıkışı yattin hemen öğlen 2ye kadar uyumuşum.
Büyük oğlumun arkadaşının annesi davet etmişti oraya gittik, güzel eğlenceli zaman geçirdik iyi oldu.

Dönüşte a101e uğradık,
4 adet abc yumuşatıcı beyazindan:))
3 paket türk kahvesi (kahve dünyası markali 3,75adeti)
Familia tuvalet kağıdı (40li ) 37tl
Birkaç acil ihtiyaç da aldım.
Bir paket de danone çikolatali süt aldim 12li 10 tl.

Tamamdır canım çok teşekkür ederim

Şimdi geldik dışarıdan.
Hiç harcama yapmayacaktım
Deterjan hiç almayacaktım
Perwol alıp çıkacaktım
Eşim tutturdu tursil al rinso al iyi dedim sen kaşındın. 2 paket 7 kilo tursil
1 er kilo rinso 3 paket aldım.
Yarın a 101 e kahve süt yumuşatıcı almaya gidicem.
Kumbaraya 3 tl attım
Yemek yedik
Lcw ye gittim oğlana pijama yine bulamadım pazara gidicem ya çok pahallı.

Tıp fakültesinden Randevu almakla çok iyi yapmışsın canım, özeller farklı bakıyorlar olaya. Bize de bağırsak parlaklığı var demişti tam gelişmediği içinmiş bir süre sonra kayboldu. Ama onlar çoookk küçük bir ihtimal bile olsa paylaşmak zorunda oldukları için söylüyorlar. Allah’ın izniyle bir şey yoktur

Bencede sorun yoktur.araştırıp randevu almıştım doktor normal dogumu destekliyormuş ve en küçük ihtimalde test istiyomuş.farklı bir gözde baksın Allahın izni ile bişey çıkmaz inş.Dediğin gibi ayrıntılıda daha net belli oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…