Aşılamış toruna da bende diyorum valla gündüz vakti ışık açma suyu az aç tamam yeter kapa artık ,dişini akan suda yıkama
Sabunu mıncıklayıp ziyan etme paranı kumbarana at.ne yapalım şimdiden öğrensin ilerde görür belki bir faydasını.

Hayırlı ugurlu olsun eşime anlattım dün bekleyelim giysi almak için hatta abarttı dogunca alalım dedierkeklerde bir çocuk
doğmamış çocuğa don biçilmez derler ya gerçekten çok doğru her anlamda
rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi canım
sen usgde gördünmü cinsiyeti?

Kızlar birikim listesini yaptınız mı bilmiyorum ben bu ara koptum biraz.15 gram altın 1 çeyrek ve 15 euro aldım.bebege 2li test yaptırdık ense kalınlığı ve burun kemiği normal.kan tahlilinde bence çok riskli değil ama doktor nifty yaptıabilirsiniz dedi.bişey olsa aldırmıycam yaptırmadım.ama düşünüyorum tarama testi tanı degil sonuçta onun elini kolunu gördüm kıpır kıpır dualarınıza ihtiyacım var bebegim her türlü kabulum aslında

doğmamış çocuğa don biçilmez derler ya gerçekten çok doğru her anlamda
rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi canım
sen usgde gördünmü cinsiyeti?
İkili testte söyledi ama kesin degil diye vurguladı bazı hastalarda kavga cıkıyomuş sen bunu dedin böyle oldu diye

İkili testte söyledi ama kesin degil diye vurguladı bazı hastalarda kavga cıkıyomuş sen bunu dedin böyle oldu diye
ay keşke onlar kadar çingen olabilseydim
kız diyen doktora gittim siz kız dediniz ama erkek çıktı diye tekrar baktırdım emin olmak için
öyle pişkin erkek diyişi vardı ki sinir etti beni
yinede teşekkür edip çıktım odadan

yaa sakın moralini bozma ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıkmış kan tahlilinde ne çıktıki niftyi önerdi

Aslında doktor kesin degil diye vurgulaması gerekiyor.ilk çocuk olunca iyice şevke geliyosun komşunun oğlu oldu doğuma girerken kız diye biliyodu adam inanmıyor bu bizim drğil diye doktorlara söylenmek gerekiyor bencr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…