Selam kızlar,
Kahvaltı sonrası yemekleri ocağa koydum.
Ortalığı topladım, duş ve bakım işlerimi hallettim.
Erken kalkmanin faydalari :)
Pek işim kalmadı.
Belki dışarı çıkarız.
Oh herseyi bitirmişsin erken kalkan yol alıyor.bizde şimdi başlıycaz

Bu yıl tatile gidemedik ve çok yoruldum gecen yıl çok geziyoduk.Bu yılda evlilik yıldönümümüzde 2-3 günlüğüne bir yere gidelim dedik.Eşim kaz dagları diyor ben bolu,abant,mudurnu,sakarya gibi yapacagımız bir gezi programı düşündüm.sizce hangisi daha iyi olur.

Kaz dağları cok guzel bol oksijen temmuzda serindi ama harika
Sizin dediğiniz yerler gezmek guzel her birinde farkli yerler görüp eğlenip yemek tadabilirsiniz

Kaz dağları cok guzel bol oksijen temmuzda serindi ama harika
Sizin dediğiniz yerler gezmek guzel her birinde farkli yerler görüp eğlenip yemek tadabilirsiniz
Gecen yıl canakkale,balıkesir gezisi yaptık kaz dagları kalmıştı sadece bende göremeyi inanılmaz istiyorum sadece daha engebeli yerler var hamileyim onuda kırmak idtemiyorum.serin olabilecegi aklıma gelmemişti onuda düşünmek lazım biz en iyisi bolu tatafına gidelim

Merhaba kizlar dun gezme günü olun bugun evde olalım dedik... Tabi eksik biter mi hiç
Dedim hem cocuk hava alsin hem ufak tefek seyler alayim 70 tl harcadım geldim

sanirim grip olacağım kemiklerim ağrıyor...
Yarına yemek menümüz belli tavuk pilavalışverişte göze görünen tek şey aldığım tavuktu

Biraz rahatlarsam okul işlerim var onu yaparim...

Hamileyken de engebe falan risk olabilir cnm orda safari falan yapmak guzel zaten

Gerçekten öyle canım çok pahallı artık lcw bu kadar değildi. Kalitesinden de pek memnun değilim. Pazara gidicem mecburen çok masraf yapamıcam

Selam kızlar
Kv geldi gitti
50 tl verdi oğlana hop kumbaraya attım
1 kilo tavuk but
1 kilo tavuk pirzola biraz kuşbaşı getirmiş bölüp dondurucuya koyucam
Densizlik yine tavan yapmış
Oğlum parayı kumbaraya koyucam babam yeni araba alırken kullanıcak dedi kv de de hııı alsın keriz x diyor eşime

T tatlu nete bak canım vicco nun botunu 75 tl aldım seneye giydiricem avm de 150 200 den aşağı bulamadım. Flodan memnun kalmamıştım vicco çok kaliteli 29 no aldım.
Çok iyi indirimler oluyor n11 trendyol takip et bot ayakkabı kaban tek kalanlar oluyor
Kışın 300 tl bir mont beğenmişti eşim n11 den tek kalmış 125 tl aldı

Merhaba canimm ben de özledim buraları...
Tayin de hayirli zaman var inanıyorum
Sen nasılsın alıştın mi evine yeni şehrine
Aynen canım hayırlısı olsun.
Burada ol hep...
Ben iyi olmaya çalışıyorum. Babamı kaybettikten sonra annem rahatsızlandı.
Okulum ilçede ben ile 37 km uzaktayim git gel yapıyorum. Ama okulun güzel sevdim.

Oğluna keriz mi dedii

Kizlar nasilsiniz.
Esimin ailesinin evi cok kotu
Ben belediyeye haber versem ne olur
Sonra kendimi hic affetmem
Kolonlar Patlak
50 yillik ev
Apartmandakiler odeyemezmis diye kendi canlarini hice sayiyolar
Yada cimere gizli yazicam

Kendini bilmez densiz kadin,
Canınızı sıkmaya değmez cnm
hiç sallamadım valla alıştım patavatsız laflarına gülmeye başladım her söylediğine.
Huyu böyle.

Esila canım ya ödeyemezlwr diye can heba edilir mi. Zor durum karar vermesi. Ama çok tehlikeli durulmaz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…