- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.361
Oh herseyi bitirmişsin erken kalkan yol alıyor.bizde şimdi başlıycazSelam kızlar,
Kahvaltı sonrası yemekleri ocağa koydum.
Ortalığı topladım, duş ve bakım işlerimi hallettim.
Erken kalkmanin faydalari :)
Pek işim kalmadı.
Belki dışarı çıkarız.
islakken günese asinselam kızlarr bişi sorcam sizee hurçta sararmış kıyafetler düzelirmiki nasıl yıkasak
Kaz dağları cok guzel bol oksijen temmuzda serindi ama harikaBu yıl tatile gidemedik ve çok yoruldum gecen yıl çok geziyoduk.Bu yılda evlilik yıldönümümüzde 2-3 günlüğüne bir yere gidelim dedik.Eşim kaz dagları diyor ben bolu,abant,mudurnu,sakarya gibi yapacagımız bir gezi programı düşündüm.sizce hangisi daha iyi olur.
Gecen yıl canakkale,balıkesir gezisi yaptık kaz dagları kalmıştı sadece bende göremeyi inanılmaz istiyorum sadece daha engebeli yerler var hamileyim onuda kırmak idtemiyorum.serin olabilecegi aklıma gelmemişti onuda düşünmek lazım biz en iyisi bolu tatafına gidelimKaz dağları cok guzel bol oksijen temmuzda serindi ama harika
Sizin dediğiniz yerler gezmek guzel her birinde farkli yerler görüp eğlenip yemek tadabilirsiniz
Hamileyken de engebe falan risk olabilir cnm orda safari falan yapmak guzel zatenGecen yıl canakkale,balıkesir gezisi yaptık kaz dagları kalmıştı sadece bende göremeyi inanılmaz istiyorum sadece daha engebeli yerler var hamileyim onuda kırmak idtemiyorum.serin olabilecegi aklıma gelmemişti onuda düşünmek lazım biz en iyisi bolu tatafına gidelim
Aslinda bugün ama her pazar fazla mesai yapıyoruz..Kolay gelsin izin günün yok mu canım ya ben olsam pert pazartesi spatulayla kaldırırlar
Gerçekten öyle canım çok pahallı artık lcw bu kadar değildi. Kalitesinden de pek memnun değilim. Pazara gidicem mecburen çok masraf yapamıcamBugün farkli yerlere misafirliğe gittik. 100 tl harcadık.
B Bademsekerlerim cocuk kıyafetleri cok pahalı. Bikac gun once lcw dan eşofman takımını 70 tl ye aldim
Cocuk bu sonucta haftada en az 10 tane kirletiyor...Yıpranıyor.. ben de başka yerlere bakacağım ihtiyaç çünkü
Sagol canım artık gelecek yıllarda nasip olur inşHamileyken de engebe falan risk olabilir cnm orda safari falan yapmak guzel zaten
Aynen canım hayırlısı olsun.Merhaba canimm ben de özledim buraları...
Tayin de hayirli zaman var inanıyorum
Sen nasılsın alıştın mi evine yeni şehrine
Oğluna keriz mi dediiGerçekten öyle canım çok pahallı artık lcw bu kadar değildi. Kalitesinden de pek memnun değilim. Pazara gidicem mecburen çok masraf yapamıcam
Selam kızlar
Kv geldi gitti
50 tl verdi oğlana hop kumbaraya attım
1 kilo tavuk but
1 kilo tavuk pirzola biraz kuşbaşı getirmiş bölüp dondurucuya koyucam
Densizlik yine tavan yapmış
Oğlum parayı kumbaraya koyucam babam yeni araba alırken kullanıcak dedi kv de de hııı alsın keriz x diyor eşime
Aynen canım şok olduk eşimleOğluna keriz mi dedii
Kendini bilmez densiz kadin,Aynen canım şok olduk eşimle
O nasıl lafsa
hiç sallamadım valla alıştım patavatsız laflarına gülmeye başladım her söylediğine.Kendini bilmez densiz kadin,
Canınızı sıkmaya değmez cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?