Ya gelde anlat
Iyiler hoslar insani bogmazlar ama boyle azcik saflar kim boyle birseyi kabul eder
Cok sinirleniyorum
Yrn arayacagim

Geçen sene sezon sonunda vicco dan aldim cnm botu . Ben de çok beğeniyorum ayak tabanı rahat ediyor... Benim kuzucuga takım alamıyorum üst alta gore tombik tek tek alıp birlestiruyorum... bir bakayim.netten de

Aynen canım hayırlısı olsun.
Burada ol hep...
Ben iyi olmaya çalışıyorum. Babamı kaybettikten sonra annem rahatsızlandı.
Okulum ilçede ben ile 37 km uzaktayim git gel yapıyorum. Ama okulun güzel sevdim.
Anneye cok gecmis olsun ins geçici bir durumdur... mesafen cokmus canim ama onemli olan memnun olman

Iyi akşamlar kızlar,
Yoğun ve yorucu ve bir hafta sonu geçiriyorum,
Temizlik, yemek...
Ilaç içip 12 saat uyumuşum nerdeyse.
Toparlanmaya çalışıyorum, gerginim
Sizler iyi misiniz
Aa ne oldu... gergin olunca insan her şey zor geliyor..

Ben de idare eder diyerek geçiriyorum zamani

Günaydın kızlarrrrrr
Nasılsınız bakalım
Akşama ne pişireceksiniz? Hiç fikrim yok yaw. Bugün çamaşırları ütüleyeceğim banyo wc temizleyeceğim. Toz alacağım kısmetse aşure yaptım gene. İlkine göre güzel olmuş kötü olanı dağıtmıştım komşulara... çok kötü değildi de suluydu. Bu daha kıvamlı.
GÜYA DİYETTEYİM spor yapıyorum biraz inceldim kızlar. Giydiğim zaman kötü duran ince kazak vardı small beden. Şimdi daha güzel duruyor motivasyon oldu bana bu durum.
Ekonomiye gelince ekonomimiz çökük. Bakalım ne zaman düzelecez:)

Canım ben de vicco ya baktım ışıklı istiyordu oğlum, indirim De vardı, sayende haberim oldu, teşekkür ederim

Ne zamandir beklediğimiz haberrrr bu,inanmıyorum şu an gerçekten, canim teşekkür ederim.
Bir arkadaşım da atmış haberi ben horul horul uyuyayim :))
Ayin 1inden itibaren yazıyor, bankada muhatap oldugum kişiyi aradim, mutlaka dönüş yapacaktır bana.

Sabah oğlanı okula gönderdikten sonra yattim, haber falan izlemedim.

merhaba kızlar ben haftasonu giremedim malum çalışınca market pazar ev temizliği çamaşır ütü derken zaman nasıl geçti anlamadım cumartesi günü LCW gittik kızlara kışlık kıyafet falan almaya normalde ilk çocukta 500 tl lik alışveriş yapardım eşim bu defa 1000 tl yi gözden çıkarmıştı ama bilmiyor ki artık birikim yapıp az harcama yapacağımı ondan dolayı 420 tl ile lcw dan çıktık ve eşim şok neyse pazara falan gittik ordan markette de gereksiz şeyleri almayı bıraktım. pazar günü de ev temizliği ütü yemek derken zamansu gibi geçti :)

K kahvemsi mutluluk kahvemsim senin ödemelerini de etkileyecek bu yapilandirma, müthiş bir haber bu bizim için
Benim toplam geri ödemede 20 bin TL civarı farkediyor turtis.
Bankacı bir tanıdık da şu an yapma, birkaç aya kadar konut faizleri daha da düşecek o zaman yapilandirmada da düşüş olur. Hem şimdi hem o zaman yapılandırma yaparim diye düşünme, benim krediye göre her defasında 6.500 TL ceza oluyor. Bekle diyor.
Banka mudurunu aradım henüz elimize detaylar gelmedi, birkaç gün bekleyelim dedi.
Ceza olayını da sordum, yüzde iki şu an oran.
Ama yönetmelikle onda da değişiklik olabilir dedi.
Bu hafta bekleyeyim bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…