- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.381
hiç sallamadım valla alıştım patavatsız laflarına gülmeye başladım her söylediğine.
Huyu böyle.
Esila canım ya ödeyemezlwr diye can heba edilir mi. Zor durum karar vermesi. Ama çok tehlikeli durulmaz öyle
Geçen sene sezon sonunda vicco dan aldim cnm botu . Ben de çok beğeniyorum ayak tabanı rahat ediyor... Benim kuzucuga takım alamıyorum üst alta gore tombik tek tek alıp birlestiruyorum... bir bakayim.netten deT tatlu nete bak canım vicco nun botunu 75 tl aldım seneye giydiricem avm de 150 200 den aşağı bulamadım. Flodan memnun kalmamıştım vicco çok kaliteli 29 no aldım.
Çok iyi indirimler oluyor n11 trendyol takip et bot ayakkabı kaban tek kalanlar oluyor
Kışın 300 tl bir mont beğenmişti eşim n11 den tek kalmış 125 tl aldı
Anneye cok gecmis olsun ins geçici bir durumdur... mesafen cokmus canim ama onemli olan memnun olmanAynen canım hayırlısı olsun.
Burada ol hep...
Ben iyi olmaya çalışıyorum. Babamı kaybettikten sonra annem rahatsızlandı.
Okulum ilçede ben ile 37 km uzaktayim git gel yapıyorum. Ama okulun güzel sevdim.
Aa ne oldu... gergin olunca insan her şey zor geliyor..Iyi akşamlar kızlar,
Yoğun ve yorucu ve bir hafta sonu geçiriyorum,
Temizlik, yemek...
Ilaç içip 12 saat uyumuşum nerdeyse.
Toparlanmaya çalışıyorum, gerginim
Sizler iyi misiniz
O da kanser canım ama daha çok başında umarım iyileşirAnneye cok gecmis olsun ins geçici bir durumdur... mesafen cokmus canim ama onemli olan memnun olman
cok guzel haber canımmkaramelli_turta sabah sabah mükemmel motivasyon
Konut kredisi çekenlere faiz müjdesi! Yapılandırma geldi
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan konut kredisi kullanmış ve mevcut kredi bakiyesi 500.000 TL’nin altında olan müşterilerine, talep etmeleri halinde...www.hurriyet.com.tr
Canım ben de vicco ya baktım ışıklı istiyordu oğlum, indirim De vardı, sayende haberim oldu, teşekkür ederimT tatlu nete bak canım vicco nun botunu 75 tl aldım seneye giydiricem avm de 150 200 den aşağı bulamadım. Flodan memnun kalmamıştım vicco çok kaliteli 29 no aldım.
Çok iyi indirimler oluyor n11 trendyol takip et bot ayakkabı kaban tek kalanlar oluyor
Kışın 300 tl bir mont beğenmişti eşim n11 den tek kalmış 125 tl aldı
ben yumuşatıcıyı komple bıraktım. içim bi nebze daha rahat.Türk kahvesi ve yumuşatıcı geliyor bende onları stok yapıcam.
10 tl üzerinede kakaolu süt gelecek alıcam oğlana
Ne zamandir beklediğimiz haberrrr bu,inanmıyorum şu an gerçekten, canim teşekkür ederim.karamelli_turta sabah sabah mükemmel motivasyon
Konut kredisi çekenlere faiz müjdesi! Yapılandırma geldi
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan konut kredisi kullanmış ve mevcut kredi bakiyesi 500.000 TL’nin altında olan müşterilerine, talep etmeleri halinde...www.hurriyet.com.tr
Rica ederim canım sevindim bulduğunuzaCanım ben de vicco ya baktım ışıklı istiyordu oğlum, indirim De vardı, sayende haberim oldu, teşekkür ederim
Benim toplam geri ödemede 20 bin TL civarı farkediyor turtis.K kahvemsi mutluluk kahvemsim senin ödemelerini de etkileyecek bu yapilandirma, müthiş bir haber bu bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?