- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.401
Anladım canım,Benim toplam geri ödemede 20 bin TL civarı farkediyor turtis.
Bankacı bir tanıdık da şu an yapma, birkaç aya kadar konut faizleri daha da düşecek o zaman yapilandirmada da düşüş olur. Hem şimdi hem o zaman yapılandırma yaparim diye düşünme, benim krediye göre her defasında 6.500 TL ceza oluyor. Bekle diyor.
Banka mudurunu aradım henüz elimize detaylar gelmedi, birkaç gün bekleyelim dedi.
Ceza olayını da sordum, yüzde iki şu an oran.
Ama yönetmelikle onda da değişiklik olabilir dedi.
Bu hafta bekleyeyim bakalim ne olacak
Konunun takipçisi olduğumuzu bilsinler :)Anladım canım,
Ben yarin sabah banka ile görüşmeye gideceğim muhtemelen bize henüz yazi gelmedi 1 hafta 10 günü bulur diyecek de olsun.
Yine yapılandırma gelirse yine yapariz,Konunun takipçisi olduğumuzu bilsinler :)
Açıkçası ben bankacı tanıdığı dinlemeyi düşünmüyorum. Bir daha yapılandırma olursa o zamanki şartlara göre yine değerlendiririm.
Benim kafamda birkaç planım var, ayin onu ödeme günüm o zamana kadar netlesir herhalde uygulamanin nasıl olacağı
İki yapılandırma hakkı var,Yine yapılandırma gelirse yine yapariz,
Iki hakkimiz mi vardi sanki.
Kâr kardir bana göre de cnm.
Sadece 5bin tl ödeme ile bir yil borcum düşmüştü ilk ara ödemede.
Kendi kârımıza bakalım biz :)
Çok geçmiş olsun canim üzüldüm. Ama iyi olacak allah'ın izniyle düşme guzel annenO da kanser canım ama daha çok başında umarım iyileşir
Bugün eşim aradı bizde yapicaz inş hayırlısı bence yapın bidaha nerde bulcazİki yapılandırma hakkı var,
az önce bankadan aradılar beni detaylar hala net değil,
ben şöyle düşündüm
ödeme tutarını biraz yükseltip, biraz da ara ödeme yaparak 103 ay kalan borcu 66-72-78 ay olarak yapılandırayım diyorum.
bu vade seçenekleri için bugün eşimle de konuşup, ne kadar ara ödeme yapabiliriz iyice hesap kitap yapıp ona göre karar vereceğim.
Bana göre bu faizler bir daha bulabileceğimiz oranlar değiL, onun için sıkacagım biraz
Devlet bankası ile bir görüşün canım borcu daha az faiz ile transfer edebilirsiniz belkiMerhaba kızlar
Biz ev kredisini tebden çekmiştik, o bankaya yapılandırma olmuyor dimi? ya da tebden devlet bankalarına geçip yapılandırma?
Bugün öğleye kadar kafam bende değildi sanki, konsantre olamıyordum,Aa ne oldu... gergin olunca insan her şey zor geliyor..
Ben de idare eder diyerek geçiriyorum zamani
Doğru diyorsun canım, biz de bir soralım bakalım. 1.06dan çekmiştik biz de. 3 yıl ödedik, 6 yıl kaldı.Devlet bankası ile bir görüşün canım borcu daha az faiz ile transfer edebilirsiniz belki
Elektrik ne olacak bilemiyorum, zaten yüksek geliyor fatura.Elektrik yine zamlanmış diyorlar
Zaten 118 geldi bu ay ne gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?