Anladım canım,
Ben yarin sabah banka ile görüşmeye gideceğim muhtemelen bize henüz yazi gelmedi 1 hafta 10 günü bulur diyecek de olsun.

Anladım canım,
Ben yarin sabah banka ile görüşmeye gideceğim muhtemelen bize henüz yazi gelmedi 1 hafta 10 günü bulur diyecek de olsun.
Konunun takipçisi olduğumuzu bilsinler :)
Açıkçası ben bankacı tanıdığı dinlemeyi düşünmüyorum. Bir daha yapılandırma olursa o zamanki şartlara göre yine değerlendiririm.
Benim kafamda birkaç planım var, ayin onu ödeme günüm o zamana kadar netlesir herhalde uygulamanin nasıl olacağı

Yine yapılandırma gelirse yine yapariz,
Iki hakkimiz mi vardi sanki.
Kâr kardir bana göre de cnm.
Sadece 5bin tl ödeme ile bir yil borcum düşmüştü ilk ara ödemede.
Kendi kârımıza bakalım biz :)

Bu konut kredisi işini ben yonlendiriyorum bence
Birkaç ay önce halkbanktan krediyi 1,55 çektik, üstüne faiz oranı düştü.
Geçen hafta isbankasi yapılandırma yapıyormuş diye bizim borcu oraya taşıyacaktik, ekspertiz ücretini filan yatırdık, bugün gelicekti derken,sabah devlet bankalarında da yapılandırma olacağı açıklandı.
Neyseki bu sefer çok kıyısından dönmüş olduk gereksiz masrafın.Cok şükür

Yine yapılandırma gelirse yine yapariz,
Iki hakkimiz mi vardi sanki.
Kâr kardir bana göre de cnm.
Sadece 5bin tl ödeme ile bir yil borcum düşmüştü ilk ara ödemede.
Kendi kârımıza bakalım biz :)
İki yapılandırma hakkı var,
az önce bankadan aradılar beni detaylar hala net değil,
ben şöyle düşündüm
ödeme tutarını biraz yükseltip, biraz da ara ödeme yaparak 103 ay kalan borcu 66-72-78 ay olarak yapılandırayım diyorum.
bu vade seçenekleri için bugün eşimle de konuşup, ne kadar ara ödeme yapabiliriz iyice hesap kitap yapıp ona göre karar vereceğim.
Bana göre bu faizler bir daha bulabileceğimiz oranlar değiL, onun için sıkacagım biraz

Bugün eşim aradı bizde yapicaz inş hayırlısı bence yapın bidaha nerde bulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…