- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.521
Canım benimde aklıma ek hesap geldi, limitim de yeter ama oraya da faiz ödeyeceğim.K kahvemsi mutluluk benimde nakit az vardi elimde cnm ,
Turtada çareler tükenmedi sabah sabah ek hesap limitimi yukselttim
Sen nasil yapmayi düşünüyorsun cnm yildan mi ,aylık ödemeden mi dusurteceksin?
Maaş yakin ama eldeki nakit yetmeyince ek hesaba yanaştım bende.Canım benimde aklıma ek hesap geldi, limitim de yeter ama oraya da faiz ödeyeceğim.
Maaş avansı yazdım şirkete, üç taksitte keserim dedim.
Şu an nakit hiç yok çünkü bende. Bugün maaşlar yatacak.
Yıldan düşürmek daha mantıklı geliyor ama bankacı biizm prosedür aylık ödemeden düşüyor dedi. Vakıf yapıyor dedim hatta, onlar ceza oranını yüksek alıyor dedi.
İsterseniz yapılandırma sonrası bir miktar ara ödeme yapar yıldan düşersiniz dedi.
Ben de bu cezayı ekstra avans istedim canım. Taksitle ödeyeceğim.Maaş yakin ama eldeki nakit yetmeyince ek hesaba yanaştım bende.
Yildan düşürmek de mantıklı tabi, kâr daha da fazla olur.
Ilerleyen aylarda yine ara ödeme yapabilirsem zaten yildan dusurtuyorum bu kez böyle istedim.
Her bankanin prosedürü farkli imiş cnm baksana.
Aylik ödeme ne kadar düşecek acaba
Işıçok olduğu için bakmak istememiş olabilir.Ben de bu cezayı ekstra avans istedim canım. Taksitle ödeyeceğim.
Taksitler ne kadar düşer söylemiyor.
Bu ayki taksit ödenmeden sisteme giriş yapılmıyor dedi.
Sanırım yoğun olduğu için bakmak istemedi.
Benim için de rakamdan düşmesi iyi, ben biraz ara ödeme yapıp düşürmeyi planlıyordum denk geldi.
Şunu bir yapalım sonrasinda yine yeni hesaplar yapılacak :))
Inşallah canım.gunaydın kızlarr ben de borçlarımı ödeyip sahalara dönmek ıstıyorum insAllah
yılbasına bıter umarım
dün gögüs pompası aldm posetiyle 450
ziraat bankası her haliyle enteresan işteIşıçok olduğu için bakmak istememiş olabilir.
Bu ayki taksidinin gününe var daha ama neden öyle dedi.
Hadi hayırlısı olsun inşallah:)
Vakiftan önce ona gitmistim.ziraat bankası her haliyle enteresan işte
çok garip prosedürleri var gerçekten, biz alırken dosya masrafları ile en uygun burasıydı, mecburen yani :)Vakiftan önce ona gitmistim.
Faiz orani ayniydi.
Oğlumun okulu için adresler ayri görünüyor benim eşimle, ikametiniz ayri görünüyor bir araya alin demişti :))
Bankalarin hepsi ayni,çok garip prosedürleri var gerçekten, biz alırken dosya masrafları ile en uygun burasıydı, mecburen yani :)
güzel haberler gelir umarımBugün de benim için değişiklikler olabilir.
Dünün devami gibi olsa keşke.
Bu kez işle alakalı, muhtemelen bundan sonra bir üst sorumlum sabit olacak, her vardiyamda sadece onunla çalışacağım.
Hayirli haberler çıkar inş.
Uykum kaçtı valla bu sabah, bu yüzden.
bende öyle bir yazı gördün az önce bir forumda,K kahvemsi mutluluk cnm yarin bankaya gidiyorsun değil mi,
Yapılandırma için bir hafta süre diye bir yazi okudum da.
Muhtemelen yalandir ama yinede gitmeye çalış tez elden.
Bankanin kk ve otomatik ödeme talimatlari hâlâbulunuyor olmasi gerekiyormuş vakifta.bende öyle bir yazı gördün az önce bir forumda,
yarın şubeyi ben açacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?