Bankanin kk ve otomatik ödeme talimatlari hâlâbulunuyor olmasi gerekiyormuş vakifta.
Ziraatin zorunlu birşeyleri varmidir gitmeden sor istersen.

Yalandir muhtemelen haber ama olsun.
ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sabah açıklama yapıp iptal ettik diyebilirler.
müşteri temsilcime ulaşamadım, zaten şubeye gelin bakalım diyor herşeye,
kk var benim hiç kullanmadım ama duruyor, faturaları yanıma alırım gerekirse otomatik ödeme veririm.
parayı da ayarladım.
bakalım ne kadar farkedecek

Bakmiyorlar canım tlflara.
Ilk gün kaç kez aradim açmadılar diye sinirlendim diye gittim.
Ayin 1iydi işte.
Bilgilerime vs bakti kk ini iptal ettirmissin başvurmamız gerek yoksa yapamayiz dedi.
Perşembe tekrar geleceğim dedim ama bekleyemedim.
Yarin bu işin peşini birakma cnm.
Ben bankalara güvenmiyorum.

Kahvemsim benim faiz oranimin yanina bir 0 koy yaklaşık o kadar düştüğüne göre,
Senin oran 1,12 miydi cnm 120 tl gibi bir rakam olabilir diye tahmin ediyorum,
yarim gram altın parasi neredeyse.
Neden onu bankaya boşuna ödeyelim.

Benim ödemeyeceğim miktar, büyük oğlumun aylik gideri kadar neredeyse.

Son düzenleme:
aynen öyle bankadan daha zengin değiliz neticede, niye fazla ödeyelim
canım 1,15 idi benim faiz oranım,
kendi hesaplamama göre 170 TL aylık ödemede fark edecek

Esila kardeşine acil şifalar diliyorum Şafi isminin hürmetine Rabbim kalıcı şifalar versin. Karamelli turtam Maşallah diyorum senin yanında diğer tutumlu hanımlara hepimiz bir mülke sahip olurken illaki zorlanıyoruz ama ben buradan pes etmemeyi öğrendim. Mutlaka tasarruf yapılacak hemde en zorunlusundan seviyorum sizleri. Bende kendi çapımda tasarruf yapıyorum öyle çok bişey değil ama ona bile öyle mutlu oluyorum ki. Bademşekerlerim seni de takip ediyorum çok güzel gidiyorsun bak genç yaşında ikinci bir ev daha aldın. Daha neler alırsın darısı da isteyen-çabalayan-biriktiren ve azmedenlerin başına diyorum.

karamelli_turta mm cok sevindim senin adına, ödeme yapmana... kalbin gibi güzel olmuş bu iş..
darısı K kahvemsi mutluluk un başına inşallah... :) bir de o düşen miktarla altın mı alsan yine? nasıl olsa ödemeyi göze almıştın:) fikir olsun:)) yada eşyalarını alabilirsin gönlünce... inşallah...
E Esila09 Allah acil şifalar versin... sağlıkla doğar, büyür inşallah...
B Bademsekerlerim yerim o turşu yapan elleri:)) yanlış hatırlamıyorsam 3 4 yaşlarında değil mi? bu etkinlikler bu yaş çocuklar için çok iyi, onlara katkısı çok. motor becerileri gelişiyor, hayata dair beceriler edinmiş oluyorlar vb... ben de oğlumla barbunya bezelye ayıklardım :)) resim çizip, kenarlarından iğne ile geçerdik... kurabiye kek ton balıklı salata yapardık:))
dün evdeki seccadeleri toplayıp, eşantiyon verilen bir şişe yumuşatıcı vardı, onunla yıkadım mis gibi kokmuşlar... insanın namaz kılası geliyor teşvik edici unsur olarak kullanılabilir:))
geçen gün okuduğum bir araştırmaya göre yıllar içinde en çok getiri getiren emtia gram altın olmuş, bunu bist hisseleri izliyor, döviz pek değil... mevduat olarak değerlenmiyorsa pek getirisi yok. yatırımlarınızda dikkat edin diye yazdım, bilginiz olsun diye... kesinlikle ytd:))

Evet canım 4.5 yaşında tüm ev işlerinde yardımcım. Hem motor becerisi kazanıyor hem ileride çok faydası olacak. Kek yapıyoruz börek yaparız hamur kararken ellerini yıkar koşar daldırır ellerini salata yapıyorlar babasıyla makinaları boşaltır çamaşır leğenini taşır yerden çekerek süpürge yapıyor vileda yapıyor yani gelecekte gelinim çok şanslı olacak babası da şimdide tembihliyor annene yardım et bayanlar incedir narindir biz erkekler ddestekev işlerinde diye. Kv mi sevmem ama eşimde yapar oğlum babadan gördükçede motive oluyor

Evin yeni gündemi evin kredisini nasıl kapatmalı.arabayı isteyen bir arkadaşı varmış dedim dursun borç düşsün iyice satıp 1 yıl sonra kkaparız.

Kışın d.gaz çok korkutuyor beni haftaya hava soğucakmış hedefim kasıma kadar yakmamayı başarmak

Slm kızlar
Bizim geçen sene merkezi ısınma Kasım’da yakıldı Aralık da ödedik ilk faturayı. Bu sene de öyle yaparlar gibi geliyor bana inş öyle olur biraz ev soğuk oluyor üşümüştük Ekim ayında geçen sene. Ama dayanılmayacak gibi değildi. Geçen sene üşüyünce elektrikli fan ısıtıcı almıştık. Biraz da onunla idare ederiz.

Ben geçen yıl ekimde yakmıştım ama komşular kasıma kadar dayanmıştı bu yıl bende açmıcam valla çok kararlıyım soğuk da olsa giyeriz kalın otururuz ne yapalım. Su tarafı yazın kapalı benim bir tek onu açarım oğlum şimdiden sular çok soğuk demeye başladı.

Merhba kizlar pek önceki kadar takılamıyorum bu yil 1. Sinif ogretmeniyim zor gunler geçiriyoruz...su an dus alıp yeni uzandım

Yapacak cok sey var aklimda bakalim ne zaman olur.

Hediye bilezik alacağız az düşse de alsak diyorum...o yuzden bu ay birikim olmaz heralde gün var sabit ödemeler derken puff uçtu gitti paracıklar...

.Benim azcik çocuklar okumaya gecince isteyen olursa kurs açmayi planlıyorum... tayinim çıkmazsa seneye oğlumu mecbur özele göndereceğim...

O yuzden ne kadar birikim o kadar kâr..
Hayırlısıyla bir seyler duzene girse ev sahibi olsaydık diyoruz...o da zor su an benim okul yüzünden hayırlısı...

Öğretmene de zor veliye de şu 1. Sınıf
Elalar laleler karışık eskiden daha kolaydı gibi geliyor bana. E den başlanıyor şimdi galiba evde mümkün olduğunca göstermemeye çalışıyorum merak ediyor soruyor ben bilirim a be ce sistem değişmiş iyice. Arkadaşlardan görüyorum içimden eyvahlar çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…