- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.541
Ne tatli olmuştur o turşu kuzunun parmaklarindan :)Öğleni yaptık şükür
Yemek koydum mantı yapıcam
Turşu kurduk oğlumla lahana turşusunu pek sever.böylece salata yapmaktan kurtuluyorum.
ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sabah açıklama yapıp iptal ettik diyebilirler.Bankanin kk ve otomatik ödeme talimatlari hâlâbulunuyor olmasi gerekiyormuş vakifta.
Ziraatin zorunlu birşeyleri varmidir gitmeden sor istersen.
Yalandir muhtemelen haber ama olsun.
Bakmiyorlar canım tlflara.ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sabah açıklama yapıp iptal ettik diyebilirler.
müşteri temsilcime ulaşamadım, zaten şubeye gelin bakalım diyor herşeye,
kk var benim hiç kullanmadım ama duruyor, faturaları yanıma alırım gerekirse otomatik ödeme veririm.
parayı da ayarladım.
bakalım ne kadar farkedecek
Hoşgeldin,iyiyiz sen nasılsın?merhaba canlar nasılsınız
şükür bende iyiyim canım ne yapayım çalışmya devam :)Hoşgeldin,iyiyiz sen nasılsın?
Etkinlik bahanesine baya mutfak işlerine yatkın hale geldi.Ne tatli olmuştur o turşu kuzunun parmaklarindan :)
aynen öyle bankadan daha zengin değiliz neticede, niye fazla ödeyelimKahvemsim benim faiz oranimin yanina bir 0 koy yaklaşık o kadar düştüğüne göre,
Senin oran 1,12 miydi cnm 120 tl gibi bir rakam olabilir diye tahmin ediyorum,
yarim gram altın parasi neredeyse.
Neden onu bankaya boşuna ödeyelim.
Benim ödemeyeceğim miktar, büyük oğlumun aylik gideri kadar neredeyse.
Evet canım 4.5 yaşında tüm ev işlerinde yardımcım. Hem motor becerisi kazanıyor hem ileride çok faydası olacak. Kek yapıyoruz börek yaparız hamur kararken ellerini yıkar koşar daldırır ellerini salata yapıyorlar babasıyla makinaları boşaltır çamaşır leğenini taşır yerden çekerek süpürge yapıyor vileda yapıyor yani gelecekte gelinim çok şanslı olacak babası da şimdide tembihliyor annene yardım et bayanlar incedir narindir biz erkekler ddestekev işlerinde diye. Kv mi sevmem ama eşimde yapar oğlum babadan gördükçede motive oluyorkaramelli_turta mm cok sevindim senin adına, ödeme yapmana... kalbin gibi güzel olmuş bu iş..
darısı K kahvemsi mutluluk un başına inşallah... :)bir de o düşen miktarla altın mı alsan yine? nasıl olsa ödemeyi göze almıştın:) fikir olsun:)) yada eşyalarını alabilirsin gönlünce... inşallah...
E Esila09 Allah acil şifalar versin... sağlıkla doğar, büyür inşallah...
B Bademsekerlerim yerim o turşu yapan elleri:)) yanlış hatırlamıyorsam 3 4 yaşlarında değil mi? bu etkinlikler bu yaş çocuklar için çok iyi, onlara katkısı çok. motor becerileri gelişiyor, hayata dair beceriler edinmiş oluyorlar vb... ben de oğlumla barbunya bezelye ayıklardım :)) resim çizip, kenarlarından iğne ile geçerdik... kurabiye kek ton balıklı salata yapardık:))
dün evdeki seccadeleri toplayıp, eşantiyon verilen bir şişe yumuşatıcı vardı, onunla yıkadım mis gibi kokmuşlar... insanın namaz kılası geliyorteşvik edici unsur olarak kullanılabilir:))
geçen gün okuduğum bir araştırmaya göre yıllar içinde en çok getiri getiren emtia gram altın olmuş, bunu bist hisseleri izliyor, döviz pek değil... mevduat olarak değerlenmiyorsa pek getirisi yok. yatırımlarınızda dikkat edin diye yazdım, bilginiz olsun diye... kesinlikle ytd:))
Ben geçen yıl ekimde yakmıştım ama komşular kasıma kadar dayanmıştı bu yıl bende açmıcam valla çok kararlıyım soğuk da olsa giyeriz kalın otururuz ne yapalım. Su tarafı yazın kapalı benim bir tek onu açarım oğlum şimdiden sular çok soğuk demeye başladı.Slm kızlar
Bizim geçen sene merkezi ısınma Kasım’da yakıldı Aralık da ödedik ilk faturayı. Bu sene de öyle yaparlar gibi geliyor banainş öyle olur biraz ev soğuk oluyor üşümüştük Ekim ayında geçen sene. Ama dayanılmayacak gibi değildi. Geçen sene üşüyünce elektrikli fan ısıtıcı almıştık. Biraz da onunla idare ederiz.
Yaktınız mi cnm merkezi sistem mi90tl doğalgaz faturası gelmiş bize, şok oldum..
Öğretmene de zor veliye de şu 1. SınıfMerhba kizlar pek önceki kadar takılamıyorum bu yil 1. Sinif ogretmeniyim zor gunler geçiriyoruz...su an dus alıp yeni uzandım
Yapacak cok sey var aklimda bakalim ne zaman olur.
Hediye bilezik alacağız az düşse de alsak diyorum...o yuzden bu ay birikim olmaz heralde gün var sabit ödemeler derken puff uçtu gitti paracıklar...
.Benim azcik çocuklar okumaya gecince isteyen olursa kurs açmayi planlıyorum... tayinim çıkmazsa seneye oğlumu mecbur özele göndereceğim...
O yuzden ne kadar birikim o kadar kâr..
Hayırlısıyla bir seyler duzene girse ev sahibi olsaydık diyoruz...o da zor su an benim okul yüzünden hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?