- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.561
Teşekkür ederim güzel dileklerin, niyetlerin içinEsila kardeşine acil şifalar diliyorum Şafi isminin hürmetine Rabbim kalıcı şifalar versin. Karamelli turtam Maşallah diyorum senin yanında diğer tutumlu hanımlara hepimiz bir mülke sahip olurken illaki zorlanıyoruz ama ben buradan pes etmemeyi öğrendim. Mutlaka tasarruf yapılacak hemde en zorunlusundan seviyorum sizleri. Bende kendi çapımda tasarruf yapıyorum öyle çok bişey değil ama ona bile öyle mutlu oluyorum ki. Bademşekerlerim seni de takip ediyorum çok güzel gidiyorsun bak genç yaşında ikinci bir ev daha aldın. Daha neler alırsın darısı da isteyen-çabalayan-biriktiren ve azmedenlerin başına diyorum.
karamelli_turta mm cok sevindim senin adına, ödeme yapmana... kalbin gibi güzel olmuş bu iş..
darısı K kahvemsi mutluluk un başına inşallah... :)bir de o düşen miktarla altın mı alsan yine? nasıl olsa ödemeyi göze almıştın:) fikir olsun:)) yada eşyalarını alabilirsin gönlünce... inşallah...
@Esila09 Allah acil şifalar versin... sağlıkla doğar, büyür inşallah...
@Bademsekerlerim yerim o turşu yapan elleri:)) yanlış hatırlamıyorsam 3 4 yaşlarında değil mi? bu etkinlikler bu yaş çocuklar için çok iyi, onlara katkısı çok. motor becerileri gelişiyor, hayata dair beceriler edinmiş oluyorlar vb... ben de oğlumla barbunya bezelye ayıklardım :)) resim çizip, kenarlarından iğne ile geçerdik... kurabiye kek ton balıklı salata yapardık:))
dün evdeki seccadeleri toplayıp, eşantiyon verilen bir şişe yumuşatıcı vardı, onunla yıkadım mis gibi kokmuşlar... insanın namaz kılası geliyorteşvik edici unsur olarak kullanılabilir:))
geçen gün okuduğum bir araştırmaya göre yıllar içinde en çok getiri getiren emtia gram altın olmuş, bunu bist hisseleri izliyor, döviz pek değil... mevduat olarak değerlenmiyorsa pek getirisi yok. yatırımlarınızda dikkat edin diye yazdım, bilginiz olsun diye... kesinlikle ytd:))
100 kere söyleye söyleye gerçek oldu diyorum ben artik:)))
Verdiğin fikir çok güzel cnm,eşim de kombi alabiliriz diyor,
Benimse acelem yok:))
Ne güzel böyle borcumuz biraz azaldi biraz daha azalsin istiyorum, 5 yila kadar düşürebilmek hedefim.
Erkekler hepsi böyle, illâ biz durduracağız.Evet canım 4.5 yaşında tüm ev işlerinde yardımcım. Hem motor becerisi kazanıyor hem ileride çok faydası olacak. Kek yapıyoruz börek yaparız hamur kararken ellerini yıkar koşar daldırır ellerini salata yapıyorlar babasıyla makinaları boşaltır çamaşır leğenini taşır yerden çekerek süpürge yapıyor vileda yapıyor yani gelecekte gelinim çok şanslı olacak babası da şimdide tembihliyor annene yardım et bayanlar incedir narindir biz erkekler ddestekev işlerinde diye. Kv mi sevmem ama eşimde yapar oğlum babadan gördükçede motive oluyor
Evin yeni gündemi evin kredisini nasıl kapatmalı.arabayı isteyen bir arkadaşı varmış dedim dursun borç düşsün iyice satıp 1 yıl sonra kkaparız.
Kışın d.gaz çok korkutuyor beni haftaya hava soğucakmış hedefim kasıma kadar yakmamayı başarmak
Trakyanin soğuğu geliyorum demez,
Yarin 10 derece birden düşecekmiş.
Tatlum kolayliklar diliyorum,Merhba kizlar pek önceki kadar takılamıyorum bu yil 1. Sinif ogretmeniyim zor gunler geçiriyoruz...su an dus alıp yeni uzandım
Yapacak cok sey var aklimda bakalim ne zaman olur.
Hediye bilezik alacağız az düşse de alsak diyorum...o yuzden bu ay birikim olmaz heralde gün var sabit ödemeler derken puff uçtu gitti paracıklar...
.Benim azcik çocuklar okumaya gecince isteyen olursa kurs açmayi planlıyorum... tayinim çıkmazsa seneye oğlumu mecbur özele göndereceğim...
O yuzden ne kadar birikim o kadar kâr..
Hayırlısıyla bir seyler duzene girse ev sahibi olsaydık diyoruz...o da zor su an benim okul yüzünden hayırlısı...
1. Sinif zor gerçekten hem öğrenci hem öğretmen hemde veli için.
Rabbim gönlüne göre versin.