Âmin canım benim hepimiz rahat rahat ödeyelim..
Bebiş Kismetiyle gelir,
Hallolur inşallah.
Ne zaman çekmiştin krediyi?

Âmin canım benim hepimiz rahat rahat ödeyelim..
Bebiş Kismetiyle gelir,
Hallolur inşallah.
Ne zaman çekmiştin krediyi?
2016nın yazında 1.06dan çekmiştik canım. Hiç ara ödeme falan yapmadık. Eşim zaman geçtikçe paranın değeri azaldığı için erken ödeme ile kar etmediğimizi düşünüyor. Onun yerine biriktirip altın alsak daha değerlenir diyor. Tabi altın alsak o da el altında olduğu için bir ihtiyaç olsa harcanıyor. En iyisi bence senin taktikletin

bankadan çıkınca camiye gittim, İstanbul'un meşhur eserlerinden biri.
şükür namazı kıldım, nasıl hafifledim anlatamam
herkes için dua ettim.
ne sıkıntılar çektim, ne zorluklar gördüm de Rabbim hiç kimseye muhtaç etmeden bu günleri gösterdi, inşallah çok daha huzurlu günlerim de olur, yeter ki sağlık olsun.

Bu arada bir çılgınlık yapıp gratise gittim az önce.
Aman aman o ne öyle, sabahki mağazadan daha fenaydı burası. Her yer talan, bekleyemem diyip dönerken,
Sıradaki bir hanımefendi bakindigimi görünce seslendi, arkadasiymisim gibi davrandı. Alacaklarimi aldım, onun sırasında ödedim çıktım.
Duş geli, diş macunu, saç maskesi, kağıt maske, eşime şampuan,tras köpüğü ve kolonyagi aldım.
Hepsi stok için, birkaç adet aldığımda oldu. Makyaj malzemeleri falan çok pahalı geldi bana, genelde kullanmadığım için fiyatları pek bilmiyorum ama herkes kapış kapış alıyordu.

Selam kızlar
Kahvemsi şükür canım. Ne güzel oldu kızlar krediler bende arkadaşıma söylicem haberi yok sanırım yararlansınlar çok zorlanıyorlar çok yüksekti çektiklerinde kredi 1 yıl fln oldu.

Bugün 30 tl verip şemsiye aldım oğluma. Aaa diyor para varmıydı sende.
Çocuk pintiliğimi öğrendi uzun zaman sonra birşey aldım.
Gratis indirimini çok merak ediyorum ama gitmiyorum. Aseton saç bakım ürünü allığa ihtiyacım var ama indirim yazısından uzak duruyorum. Gratistende hiç alışveriş etmedim
Pek makyaj yapmadığıma ilgilenmiyorum. En son kaç ay oldu makyaj yaptığım hatırlamıyorum. Bakımsızım baya

allah razı olsun kuzum senden. Rabbim güzel günler görmenizi de nasip eder inşallah

Faizden bir nebze kurtuldum diyebilirim,
Eşimde seninki gibi düşünüyordu ama ben onu dinlemedim.

Ben seni zaten tebrik ediyorum maşallah :) eşim bir dünya faiz ödüyor ama erken ödeme cezası mı ne varya yüzde 2, onu bile zarar edeceğiz sanıyor. Üstüne ben artık ücretsiz izne ayrılıyorum ya o tren bizden kaçtı Neyse yine şükür başımızın üstünde bir evimiz var. Borç da bebeğimiz ilkokula başlayınca bitecek

Ne olacak bu eşlerin kafası -Pandora-
Biz eşimle konusuyoruz, o itiraz ediyor. Hatta bu yapılandırma öncesi epey tartıştık.
Akşam diyor ki çok karlı oldu bu :)
O zaman niye o kadar soylendin diyorum, konuyu degistiriyor.
Valla ben kendi bildigimi yapmaya devam edeceğim baska türlü bitmez borç.

Pzt ek ders yatinca eşimden de para alıp hediyelik bilezik alacagim insallah

Bugün indirim olunca marka pantolon tişört ve gömlek aldik 115 tl kapattık günü...

Bu ay kk limiti düşüreceğim yazın tatile gideceğiz diye yükseltmiştim... bir aksilik olmazsa yakıt hariç kullanmayacagiz

Bencede bildigini yap kesinlikle hayirli olsun bir nebze de olsa rahatlamissinizdir

Rabbim güzel niyetini kabul etsin canım.
Ne iyi etmişsin..
Bu aralar şanslı gunlerimizde miyiz,neyiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…