- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.601
Rabbim güzel niyetini kabul etsin canım.
Ne iyi etmişsin..
Bu aralar şanslı gunlerimizde miyiz,neyiz:))
Bize de 60 TL gelmiş anlayamadım bir turlu neden90tl doğalgaz faturası gelmiş bize, şok oldum..
Ben de bu akşam ugradim gratise canım. Esim isten gelir gelmez tras bıçağı alalım indirimdeymis dedi ben de kostüm takildim ona. 2 paket kulak cubugu 2 paket makyaj temizleme mendili cımbız 2 tane de küçük boy sensodyne 2 de gilette un tras bıçağı aldım 154 TL tuttu. Sonra esimle tatlı yiyip sinemaya girdik. Güzeldi bu gece esimle bas başaGünaydın kızlar
Banka isini hallettim :)
Şimdi şükür ve tesekkur için manevi bir ziyaretim var.
Meshur Gratis indirimi başlamış, birkaç eksiği alır öğlenden sonra ise dönerim.
Teşekkür ederimBen seni zaten tebrik ediyorum maşallah :) eşim bir dünya faiz ödüyor ama erken ödeme cezası mı ne varya yüzde 2, onu bile zarar edeceğiz sanıyor. Üstüne ben artık ücretsiz izne ayrılıyorum ya o tren bizden kaçtıNeyse yine şükür başımızın üstünde bir evimiz var. Borç da bebeğimiz ilkokula başlayınca bitecek
Oo süper :))Bu arada bugün ben diyetisyene de gittim,
Belediyenin ücretsiz hizmeti.
Yağ ve kas oranına baktı. Kan tahlillerim vardı son doktor kontrolünden.
Yeni nesil diyetisyen, elektriğimiz de uydu.
Pazartesi başlıyorum.
Hedef şubata kadar 65 kg ve yağdan vermek.
2016/17bütçe kayitlarim benimde duruyor,Akşam çekmeceleri temizledim biraz, 2017 yılında defter tutuyordum bütçe için. Onu buldum.
Eylül ayında 428 TL mutfak gideri yapmışım.
Birkac fişi de saklamisim, resmen dört katı fiyat artışı olmuş iki senede
canımm gecen aklıma geldın nasıl bebıs Allahım hayırlı dogumlar versın saglıkla kucagına al ınsAllah normal dogummu dusunuyosunSelam kızlar
kredileriniz ne güzel düşmüş valla merakla okuyorum. Allah daha da ödeme kolaylığı versin. Biz o zaman gidip neden tebden çektik krediyi anlamadım. En mantıklı oranı o zaman o veriyordu sanırım. Şimdi de yapılandırma falan hiç bir şeyi yok. Çok özendim size ❤
Doğumum yaklaşıyor, doğum sonrası da ücretsiz izne karar verdim. İlk defa maaşsız kalacağım, içim biraz buruk ama bebeğimle olacağım diye de mutluyum, bakalım geçimimiz nasıl olacak.
Kredi eşimin üstüne olduğu için ben pek zora sokamıyorum onu. Siz iyi hallettiniz. Bu süreçte zar zor 35bin kadar bir para biriktirdik. Onu verip vadeyi düşürsek diyorum. Bir de size anlatmışımdır, eşim etrafa borç vermeyi çok seviyor. Hemen diyorki, parayı borç vermeyim diye yapıyorsun dimi diyorNe olacak bu eşlerin kafası-Pandora-
Biz eşimle konusuyoruz, o itiraz ediyor. Hatta bu yapılandırma öncesi epey tartıştık.
Akşam diyor ki çok karlı oldu bu :)
O zaman niye o kadar soylendin diyorum, konuyu degistiriyor.
Valla ben kendi bildigimi yapmaya devam edeceğim baska türlü bitmez borç.
Selam canım, bebişim iyi şükür, az kaldı doğuma, yakında kavuşacağız inşallah :) 39. haftada sezeryan olacağım. Senin minnoşun nasıl? okuyorum grubu, sünnet oldu, iyidir inşallah.canımm gecen aklıma geldın nasıl bebıs Allahım hayırlı dogumlar versın saglıkla kucagına al ınsAllah normal dogummu dusunuyosun
Şu yönden de sabırlısın canım; Ben ev alsam koşa koşa gidip taşınmak isterim, sen valla o anlattığın kayınpederle aynı binada iyi duruyorsun. Zaten o yüzden topiğini okuyorum, çok şey öğrendim sizden. Mesela sizden akışkanlık bu sene de yazın sonunda stok alışverişi yaptım, çok iyi oldu. Hamileliğin şu son günlerinde bırak detaylı alışverişi, yerimden bile kalkamıyorum. Haftalık alınacakları yazıyorum, eşim kolay alıp geliyor.Teşekkür ederim
Utandım.
Yüzde 2 ceza silinen faizin 100de 1i kadar görünüyor benim gözüme.
Bana faizi fazla ödemek paramızı sokağa atıyormuşuz gibi geliyor.
Eşime kalsa kombi ve salon takımı alinabilirdi taksitle.
Mal sahibi olurmuşuz, birde onlarin taksidi binecekti bunlara ilâve.
Salon takımı ve kombi için faiz isteyen yok ama kredi için çok var.
Bir şekilde sizde ödüyorsunuz canım, takma kafana.
Oo süper :))
2016/17bütçe kayitlarim benimde duruyor,
Bazen bakiyorum ve inanılmaz zamlı herşey.
masAllah canım az kalmıs hayırlısıyla dogurursun ınsAllahSelam canım, bebişim iyi şükür, az kaldı doğuma, yakında kavuşacağız inşallah :) 39. haftada sezeryan olacağım. Senin minnoşun nasıl? okuyorum grubu, sünnet oldu, iyidir inşallah.
Bende taşınmak istiyorum ama gitsem çocukları onlarla birakmak zorundayim.Şu yönden de sabırlısın canım; Ben ev alsam koşa koşa gidip taşınmak isterim, sen valla o anlattığın kayınpederle aynı binada iyi duruyorsun. Zaten o yüzden topiğini okuyorum, çok şey öğrendim sizden. Mesela sizden akışkanlık bu sene de yazın sonunda stok alışverişi yaptım, çok iyi oldu. Hamileliğin şu son günlerinde bırak detaylı alışverişi, yerimden bile kalkamıyorum. Haftalık alınacakları yazıyorum, eşim kolay alıp geliyor.
Yerim onu, ne tatlidir şimdi seni takip eder hep.masAllah canım az kalmıs hayırlısıyla dogurursun ınsAllah
mınnos ıyı cok sukur teyzesi evet sünnet olduk gecıyo yarası yavas yavas sukur , ıletısım kurmaya baslayınca annelık daha bı baska oldu cok sukur Allah herkese nasıp etsın
Güzel para biriktirmissinsiniz cnm maşallah, bence sende gayet iyisin :)Kredi eşimin üstüne olduğu için ben pek zora sokamıyorum onu. Siz iyi hallettiniz. Bu süreçte zar zor 35bin kadar bir para biriktirdik. Onu verip vadeyi düşürsek diyorum. Bir de size anlatmışımdır, eşim etrafa borç vermeyi çok seviyor. Hemen diyorki, parayı borç vermeyim diye yapıyorsun dimi diyor
Ben şu an maaşsız kalacağım için o parayı zor gün parası yaptım, vermeyeceğim borç isteyene. Gerçi şimdi bana hak verdi, tmm o para kenarsa hep dursun diyor. Eşimin rahatlığı benim maaştan geliyormuşÜcretsiz izne ayrılmakta şüphedeydim ama bence doğru bir karar oldu.
Dinlenmeye de ihtiyacın var cnm, dikkat et kendine..Gunaydinn herkese...
Kahvalti sonrası ev süpürüp 2 çeşit hazırlık yapacagim.....
Sonra kauçuğun ev çalışmalarını yaparız..
Vakit bulursam uyumak istiyorum gündüz.. Bedenim zihnim çok yorgun okuldan dolayı...
Herkese güzel hafta sonlari
Annise ne güzel bir sürprizHerkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Yarın annemle sinemaya gideceğiz kısmetse... annem filmine ...
anneme telefonda seni biraz ağlatayım dedim gülüyorrrbugün sütçü gelir yoğurt yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?