Günaydın kızlar
Banka isini hallettim :)
Şimdi şükür ve tesekkur için manevi bir ziyaretim var.
Meshur Gratis indirimi başlamış, birkaç eksiği alır öğlenden sonra ise dönerim.
Ben de bu akşam ugradim gratise canım. Esim isten gelir gelmez tras bıçağı alalım indirimdeymis dedi ben de kostüm takildim ona. 2 paket kulak cubugu 2 paket makyaj temizleme mendili cımbız 2 tane de küçük boy sensodyne 2 de gilette un tras bıçağı aldım 154 TL tuttu. Sonra esimle tatlı yiyip sinemaya girdik. Güzeldi bu gece esimle bas başa

Teşekkür ederim
Utandım.
Yüzde 2 ceza silinen faizin 100de 1i kadar görünüyor benim gözüme.
Bana faizi fazla ödemek paramızı sokağa atıyormuşuz gibi geliyor.
Eşime kalsa kombi ve salon takımı alinabilirdi taksitle.
Mal sahibi olurmuşuz, birde onlarin taksidi binecekti bunlara ilâve.
Salon takımı ve kombi için faiz isteyen yok ama kredi için çok var.

Bir şekilde sizde ödüyorsunuz canım, takma kafana.

Oo süper :))
2016/17bütçe kayitlarim benimde duruyor,
Bazen bakiyorum ve inanılmaz zamlı herşey.

K kahvemsi mutluluk slm cnm hayırlı olsun senin de yapılandırman... kaç kaç ödeyeceksin kaç yılın kaldı?
Bizim komşu da eşinin emekli ikramiyesini ev kredisine yatırmış. Dolar borcumu kapatsaydım keşke diyor. Dolar arttığı için ödemekte zorlanıyormuş.
Hesap kitap bilmek ne kadar önemli...
tebrik ediyorum seni ve turtişi

canımm gecen aklıma geldın nasıl bebıs Allahım hayırlı dogumlar versın saglıkla kucagına al ınsAllah normal dogummu dusunuyosun

Kredi eşimin üstüne olduğu için ben pek zora sokamıyorum onu. Siz iyi hallettiniz. Bu süreçte zar zor 35bin kadar bir para biriktirdik. Onu verip vadeyi düşürsek diyorum. Bir de size anlatmışımdır, eşim etrafa borç vermeyi çok seviyor. Hemen diyorki, parayı borç vermeyim diye yapıyorsun dimi diyor

Ben şu an maaşsız kalacağım için o parayı zor gün parası yaptım, vermeyeceğim borç isteyene. Gerçi şimdi bana hak verdi, tmm o para kenarsa hep dursun diyor. Eşimin rahatlığı benim maaştan geliyormuş Ücretsiz izne ayrılmakta şüphedeydim ama bence doğru bir karar oldu.

canımm gecen aklıma geldın nasıl bebıs Allahım hayırlı dogumlar versın saglıkla kucagına al ınsAllah normal dogummu dusunuyosun
Selam canım, bebişim iyi şükür, az kaldı doğuma, yakında kavuşacağız inşallah :) 39. haftada sezeryan olacağım. Senin minnoşun nasıl? okuyorum grubu, sünnet oldu, iyidir inşallah.

Şu yönden de sabırlısın canım; Ben ev alsam koşa koşa gidip taşınmak isterim, sen valla o anlattığın kayınpederle aynı binada iyi duruyorsun. Zaten o yüzden topiğini okuyorum, çok şey öğrendim sizden. Mesela sizden akışkanlık bu sene de yazın sonunda stok alışverişi yaptım, çok iyi oldu. Hamileliğin şu son günlerinde bırak detaylı alışverişi, yerimden bile kalkamıyorum. Haftalık alınacakları yazıyorum, eşim kolay alıp geliyor.

Selam canım, bebişim iyi şükür, az kaldı doğuma, yakında kavuşacağız inşallah :) 39. haftada sezeryan olacağım. Senin minnoşun nasıl? okuyorum grubu, sünnet oldu, iyidir inşallah.
masAllah canım az kalmıs hayırlısıyla dogurursun ınsAllah
mınnos ıyı cok sukur teyzesi evet sünnet olduk gecıyo yarası yavas yavas sukur , ıletısım kurmaya baslayınca annelık daha bı baska oldu cok sukur Allah herkese nasıp etsın

Bende taşınmak istiyorum ama gitsem çocukları onlarla birakmak zorundayim.
Önceliğim çocuklarım.
Birde şu var, eşim onun kendi evladı o bile katlaniyor ona ben hiç muhatap olmuyorum, selâmdan öte.

Bence en doğrusu bu pandoram,
Kendimi alip gitsem ne yazar yeni eve,
Çocuklarimi da istiyorum.
Iki yil dediğim, 1.5 yila düştü bile,
Belki o kadar beklemeyiz de, kismet.
Giderken hep birlikte gidelim istiyorum,
Çocuklarin okullari değişirken en doğrusu.

Yerim onu, ne tatlidir şimdi seni takip eder hep.
Ne kadar kaldi işe geri dönmene uykucum?

Güzel para biriktirmissinsiniz cnm maşallah, bence sende gayet iyisin :)
Kaç ay ödendi şimdiye kadar? Kaç yıl kaldı.
O parayiara ödeme yapsaniz başlardaydınız diye hatırlıyorum, güzel kâr edersiniz de.
Eşler

Dinlenmeye de ihtiyacın var cnm, dikkat et kendine..

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Yarın annemle sinemaya gideceğiz kısmetse... annem filmine ...
anneme telefonda seni biraz ağlatayım dedim gülüyorrr bugün sütçü gelir yoğurt yaparım :)
Annise ne güzel bir sürpriz
Ama yazik hüngür hüngür aglatacaksin kadını,
Ben sanirim komedi vs tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…