- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.621
Evet canım haklısın. Ben çocukların durumunu unuttum.Tabi kolay değil o işler, çocukların arkadaş çevresi ve alıştığı öğretmenleri var, okulu taşısan o da sıkıntı. Neyse 1.5 yıl çok değil, o zamana eşya parasını bile biriktirirsin sen, herşey yepyeni mis gibi olur.Bende taşınmak istiyorum ama gitsem çocukları onlarla birakmak zorundayim.
Önceliğim çocuklarım.
Birde şu var, eşim onun kendi evladı o bile katlaniyor ona ben hiç muhatap olmuyorum, selâmdan öte.
Bence en doğrusu bu pandoram,
Kendimi alip gitsem ne yazar yeni eve,
Çocuklarimi da istiyorum.
Iki yil dediğim, 1.5 yila düştü bile,
Belki o kadar beklemeyiz de, kismet.
Giderken hep birlikte gidelim istiyorum,
Çocuklarin okullari değişirken en doğrusu.
Biz 9 yıl çektik, 3 yılı bitti, 6 yıl kaldı. Biz de ara ara ödesek 5 ya da 4 yıl kalsa ne iyi olurdu☺Güzel para biriktirmissinsiniz cnm maşallah, bence sende gayet iyisin :)
Kaç ay ödendi şimdiye kadar? Kaç yıl kaldı.
O parayiara ödeme yapsaniz başlardaydınız diye hatırlıyorum, güzel kâr edersiniz de.
Eşler
Belli etmese de senin çalışmanı ve işyerindeki tavrını beğeniyor demekki. Hayırlısı olsun.Isyerimle alâkali bekledigim durum da gerçek oldu,
Herşey olacağına varır.
En sevilmeyen zıt denilen bir üstüm grubuna beni almış.
Oysa benden çok daha samimi olduğunu bildiğim bir elemani varken.
Benim onunla bir sorunum yok ama benim onda olacagim hiç aklıma gelmedi.
Vardır bir hayır bunda da.
Eşime kalsa hemen gidelim,Evet canım haklısın. Ben çocukların durumunu unuttum.Tabi kolay değil o işler, çocukların arkadaş çevresi ve alıştığı öğretmenleri var, okulu taşısan o da sıkıntı. Neyse 1.5 yıl çok değil, o zamana eşya parasını bile biriktirirsin sen, herşey yepyeni mis gibi olur.
3te 1i bitmiş:)Biz 9 yıl çektik, 3 yılı bitti, 6 yıl kaldı. Biz de ara ara ödesek 5 ya da 4 yıl kalsa ne iyi olurdu☺
Hayırlı olsun canım, güzel olir umarım senin icinIsyerimle alâkali bekledigim durum da gerçek oldu,
Herşey olacağına varır.
En sevilmeyen zıt denilen bir üstüm grubuna beni almış.
Oysa benden çok daha samimi olduğunu bildiğim bir elemani varken.
Benim onunla bir sorunum yok ama benim onda olacagim hiç aklıma gelmedi.
Vardır bir hayır bunda da.
Her şeyde bir hayır vardır.Biz 9 yıl çektik, 3 yılı bitti, 6 yıl kaldı. Biz de ara ara ödesek 5 ya da 4 yıl kalsa ne iyi olurdu☺
Trakyaya kış geliyorAnnem gidecektim ama hava kötü olunca vazgeçtim.
Evde tembellik yapacağım.
Kahvaltı yaptık, beyazları makinaya attım.
Haftaya bizimkileri ve kardeşimin nişanlısını davet edeceğim. Haftaici akşamları ufak ufak yaparım temizliği. Bugün dinlenme günü :)
Evet canım dediğim paranın zaten yarısını dolar yarısını altın olarak yaptım. Üstüne başka ekleyemem de kenarda güvence olarak kalsın.Her şeyde bir hayır vardır.
Mesela altın ya da döviz yapmak bazen kredi kapatmaktan daha karlı olabiliyor.
Borç öderken birikim yapabilmek çok güzel. İleride onu başka bir yatırım için kullanabilirsin
Kış gelmiş turtis, sabah çok üşüdüm.Trakyaya kış geliyor
Gelin hnm geliyor demek, ne güzel.
Çok paraymis altın alıp atsaydin ya kumbarayaYaklaşık 10 gündür kumbaraya para atamadim,
Bugün üçümüze de 50ser tl atiyorum
Benim ve çocuklarimin :)
Bende bugün yazlık kislik ayiracagim, dolap düzenlemeleri.Kış gelmiş turtis, sabah çok üşüdüm.
Bugün biraz dolap düzenleyip uzun kollu birşeyler, yorgan falan çıkarsam iyi olacak.
Gelin hiç gelmedi bana, ilk olacak :)
Nevresim takımı ve havlu almıştım geldiğinde vereceğim.
Onlarınki tl olsun şimdi:)Çok paraymis altın alıp atsaydin ya kumbaraya
Ben altindan çok kâr ettim pandora,Evet canım dediğim paranın zaten yarısını dolar yarısını altın olarak yaptım. Üstüne başka ekleyemem de kenarda güvence olarak kalsın.
Bizim şirket çok sıcak oluyor birkaç parça kısa birakirim ama genel olarak artık yaza veda.Bende bugün yazlık kislik ayiracagim, dolap düzenlemeleri.
Artık kisa kollu giymem ben, üşürüm.
Kahvemsim ben küçük gorumcemi çok severim hiçbirşeyime karismaz, iyi karsilar, uyumludur.
Umarım siz ikiniz de bizim küçükle olduğumuz gibi olursunuz.
Büyük görümcem için aynilarini soyleyemem ama onunla da görüşüyorum sonuçta eşimin ablasi.
Aynen, doğalgaz acilmasin daha:)Bizim şirket çok sıcak oluyor birkaç parça kısa birakirim ama genel olarak artık yaza veda.
Şöyle bir ay kadar daha doğalgazı acmasak evde iyi olacak.
Biliyorsun ben hep kardeşim gibi olsun istiyorum, öyle yaklaşıyorum, seviyorum da zaten kızı, umarım o da öyle düşünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?