- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.661
Sağol Esila dua okuyorum hep dualarla ayakta duruyoruz.
Doğru canım birilerini bulup vermeliBolbol sadaka vermeye calis canim
Doğru canım birilerini bulup vermeli
Canım geçmiş olsun babana.Oturduğum evin kredisini arabayı satıp kapatma kararı aldık.6 7 ay sonra araba alırız diyoruz. O sürede arabasız kalıcaz yoksa arabayı hiç satmasak 2 yıl sonra mı krediyi kkapatsak karar veremedik
K kahvemsi mutluluk sağol canım.
Bizim de yarin alışverişe çıkmamız lazım.Yürüyüşe çıkıp yoğurt alır dönerim diye exden çıktım, 205 TL harcayıp geldim.
İki kg kasar, yoğurt, organik yumurta, ton balığı, süt, kekik, birkaç parça abur cubur ve pasta aldim.
Hava tam evde çay demleyip keyif yapmalik :)
Haftaici ekmek disinda birşey almayacağım, haftalık bütçe bir günde bitti :))Bizim de yarin alışverişe çıkmamız lazım.
Keyfiniz bol olsun canım:)
Paranin sadece adı var.Haftaici ekmek disinda birşey almayacağım, haftalık bütçe bir günde bitti :))
Gerçi pazara uğramak da gerekebilir
Cumartesi misafirlerim gelirse onlar için alışveriş yapacağım.
Epey keyif yaptık ve arada evde dinlenmek güzel oluyor :)
Fairy ne kadardi cnm?gunaydın kızlar dün a101den 50li fairy aldık 3paket, gratistende 4sampuan kulak copu vs aldm stokluk.pazara gidildi
bebıse mevlid okutturcam
ınsAllah cuma günü hedıyelikler ıkramlıklar ev kıs temızlıgı abla gelıcek halılar yıkancak bin tl yi geciyor hesap,
Rabbım kabul etsın hayırlısıyla
Canım şuan zorlamıyor ama daha az borçla yaşamak adına adım atmak istiyoruz. Ocak ayını beklemeye karar verdim. İş yerinde iyi kötü söylentiler varmış. Zamlarla ilgili sosyal haklarla ilgili inş. Güzel olur şartları zorlamazlar.Canım geçmiş olsun babana.
Ödeme sizi zorluyorsasatin arabayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?