- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.701
Gunaydin canimm basarilar hadii bakim arkandayimm :)))Günaydın kızlar
Diyete başladım bugün ama ciddi ciddi :)
Arada siz de sorun, kontrol edin anlaştık mı
Günaydın canım
Ücretsiz izni bir şekilde 2-3 ay alsan. En azından ek gıda dönemine başlamış olur.
Raporu doğru bulmadığını okudum ama bu sana verilmiş bir rapor değil de bebeğe verilmiş gibi görüyorum ben. Hiç bir aile hekimi kucağında bebeğiyle gelen anneye yok rapor veremem demiyor.
tesekkur ederım kızlar minişko öpüyormus hepınızıkronikuykucu bencede rapor almalisin canim minicik bebek ne bilsin raporu izin gununu sistemde tek cezaya kalan cezasini ceken tercih yapamayan o olacak sen bebegin icin dogru olani yapmalisin rahat ol 20 gun daha seninle olsun kuzun
yaa kahvemsim ben de baslamak ıstıyorum ama olmadı bı turlu tatlı hıc sevmem emzırmeden sonra tatlıya sardım yaa 13kılo almıstım 9u ılk 20gun gıttı dıger 4ü kaldı e 4kıloda hamıle kalmadan almıstım Acılen 8kılodan kurtulmam lazımGünaydın kızlar
Hadi hayirli olsun yeni programin cnm.Günaydın kızlar
Sekerim yorma fazla kendini.Gunaydin kizlar
Dun cok yormusum kendimi esim calisiyodu temizlik yemek derken bu sabah cok zor kalktim hafta ici hic bisey yapamiyorum pazara kaliyor hepsi
Kalcamdan belime dogru bi agri varki sormayin
Mutlu haftalarrrr
Yavaş yavaş verirsin uykucum.yaa kahvemsim ben de baslamak ıstıyorum ama olmadı bı turlu tatlı hıc sevmem emzırmeden sonra tatlıya sardım yaa 13kılo almıstım 9u ılk 20gun gıttı dıger 4ü kaldı e 4kıloda hamıle kalmadan almıstım Acılen 8kılodan kurtulmam lazım
ben hayatımda hıc dıyet yapmadım sımdıde bılmeden yapıp sutumu azaltmak ıstemıyorum bu yuzden dıyetısyene gıdım dıyorum o da 160mı neymıs yaa bıde kontrol hakkı yokmus yani seans basına
Çok iyi yapmissin canım damlaya damlaya göl olur. Hem yürüyüş sağlık için gerekli her halükarda kazanctasinAyy ben de öyleyim gecen gun okuldan döneceğiz otobüse bindik.. taksiye vereceğim parayı attim oğlumla ikimizin ortak kumbaraya...dipnot:esime söylemedik o oğlumla ikimizin hakkı diye
Havalar iyi gittiği sürece binmeyelim diyoruz.. Biraz yürüyoruz ama olsun..
kendini yormadan yavaş yavaş yap işlerini canımGunaydin kizlar
Dun cok yormusum kendimi esim calisiyodu temizlik yemek derken bu sabah cok zor kalktim hafta ici hic bisey yapamiyorum pazara kaliyor hepsi
Kalcamdan belime dogru bi agri varki sormayin
Mutlu haftalarrrr
kafana göre diyet şu an çok riskli,yaa kahvemsim ben de baslamak ıstıyorum ama olmadı bı turlu tatlı hıc sevmem emzırmeden sonra tatlıya sardım yaa 13kılo almıstım 9u ılk 20gun gıttı dıger 4ü kaldı e 4kıloda hamıle kalmadan almıstım Acılen 8kılodan kurtulmam lazım
ben hayatımda hıc dıyet yapmadım sımdıde bılmeden yapıp sutumu azaltmak ıstemıyorum bu yuzden dıyetısyene gıdım dıyorum o da 160mı neymıs yaa bıde kontrol hakkı yokmus yani seans basına
500 TL versem ben diyetisyeni de yerdim :)))Hadi hayirli olsun yeni programin cnm.
Arada durtcem seni
Sekerim yorma fazla kendini.
Göremiyor bu gözler seni buralarda ,sevgili sabah sekerim
Yavaş yavaş verirsin uykucum.
Ama o ne insan parayi verince zayiflar zaten otomatik olarak:))
Ay dedikodu gibi olmasin da yaklaşık 120 kg civari bir arkadaşım var, yemeği de çok seviyor ünlü bir diyetistene gitti bizim buralarda.
Belki ayda o dr için 500 tl harcadi ama ortada kocaman bir sıfır var çünkü yiyiyor.
Sonra birakti diyetisteni.
Boya işi süper olmuş.
Kumbaraya at Artani:)
gebelık okulunda vardı bi diyetısyen devletın, bi def gittim hiç dogru durust ılgılenmedi,devlettede daha evvel sordum dahiliye dr u sevk etmesi gerekıyor dedıler.tekrar bi sorsam aslında oraya ama bastan savma lıste vs verırlerse sütümden korkuyorumkafana göre diyet şu an çok riskli,
benim gittiğim diyetisyen belediyenin ücretsiz hizmeti
çok profesyonel ve özel kadar ilgili, bulunduğun yerde böyle bir hizmet var mı onu araştır istersen
Bende yerdim sanırım500 TL versem ben diyetisyeni de yerdim :)))
benim kilo fazlalığım diyetisyendeki ölçümde boyuma göre 5 kg görünüyor ama kolestrolüm çok yüksek ve yağ oranım fazla, hedef yağdan kilo vermek ve kolestrolü düşürmek
ama benim temel hedefim düğünde böbrek dekolteli görümce elbisesi giymek :))))
Ben seni yoklarım cnm arada ben de diyetteyim ... bu ara kilo vermem durdu ama inanıyorum daha kilo verecegimGünaydın kızlar
Buun acil durum vardi hem diş hastanesine hem spora gidecektik mecburen bindik... ama oglum binmeyelim para gidiyor biz o parayla başka bir şey aliriz diye tutturduÇok iyi yapmissin canım damlaya damlaya göl olur. Hem yürüyüş sağlık için gerekli her halükarda kazanctasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?