kronikuykucu bencede rapor almalisin canim minicik bebek ne bilsin raporu izin gununu sistemde tek cezaya kalan cezasini ceken tercih yapamayan o olacak sen bebegin icin dogru olani yapmalisin rahat ol 20 gun daha seninle olsun kuzun
tesekkur ederım kızlar minişko öpüyormus hepınızı

gunaydın cumleten bu arada
bizim evde temızlık var bugun abla geldı ben de kv ye geldım bebısle

Günaydın kızlar
Diyete başladım bugün ama ciddi ciddi :)
Arada siz de sorun, kontrol edin anlaştık mı
yaa kahvemsim ben de baslamak ıstıyorum ama olmadı bı turlu tatlı hıc sevmem emzırmeden sonra tatlıya sardım yaa 13kılo almıstım 9u ılk 20gun gıttı dıger 4ü kaldı e 4kıloda hamıle kalmadan almıstım Acılen 8kılodan kurtulmam lazım
ben hayatımda hıc dıyet yapmadım sımdıde bılmeden yapıp sutumu azaltmak ıstemıyorum bu yuzden dıyetısyene gıdım dıyorum o da 160mı neymıs yaa bıde kontrol hakkı yokmus yani seans basına

Günaydın kızlar
Diyete başladım bugün ama ciddi ciddi :)
Arada siz de sorun, kontrol edin anlaştık mı
Hadi hayirli olsun yeni programin cnm.
Arada durtcem seni
Gunaydin kizlar
Dun cok yormusum kendimi esim calisiyodu temizlik yemek derken bu sabah cok zor kalktim hafta ici hic bisey yapamiyorum pazara kaliyor hepsi
Kalcamdan belime dogru bi agri varki sormayin
Mutlu haftalarrrr
Sekerim yorma fazla kendini.
Göremiyor bu gözler seni buralarda ,sevgili sabah sekerim
Yavaş yavaş verirsin uykucum.
Ama o ne insan parayi verince zayiflar zaten otomatik olarak:))

Ay dedikodu gibi olmasin da yaklaşık 120 kg civari bir arkadaşım var, yemeği de çok seviyor ünlü bir diyetistene gitti bizim buralarda.
Belki ayda o dr için 500 tl harcadi ama ortada kocaman bir sıfır var çünkü yiyiyor.
Sonra birakti diyetisteni.

Son düzenleme:
Çok iyi yapmissin canım damlaya damlaya göl olur. Hem yürüyüş sağlık için gerekli her halükarda kazanctasin

kafana göre diyet şu an çok riskli,
benim gittiğim diyetisyen belediyenin ücretsiz hizmeti
çok profesyonel ve özel kadar ilgili, bulunduğun yerde böyle bir hizmet var mı onu araştır istersen

500 TL versem ben diyetisyeni de yerdim :)))
benim kilo fazlalığım diyetisyendeki ölçümde boyuma göre 5 kg görünüyor ama kolestrolüm çok yüksek ve yağ oranım fazla, hedef yağdan kilo vermek ve kolestrolü düşürmek
ama benim temel hedefim düğünde böbrek dekolteli görümce elbisesi giymek :))))

Gunaydin kizlar
Sabah sabah sahane bir gune uyandim
Odamda 1 kisi izinliydi. Yogun bir hafta yine de kabul ettim. Yeni sisteme gecilecek, egitimine gittim. Bilgisayarim sistemle uyum saglamiyor yazilimci cozemiyor. Odada tarayicilarda sorun var siyasi inat yuzunden yapacak olanlari cagirmiyorlar. Gecen hafta izinli personel sorarim dedi sormadan gitti. Ayin 21 inde gecis zorunlu ve bingo adam 2 hafta izin almis. Gecis bana patladi. Haftaya doktor kontrollerine gitmem lazim. Uzun suruyor. Ayin 18 inde esim izin alacak 21 22 bizim evlilik yildonumu. Program yapti cunku izin al demisti biliyorum. Ben cok kotu sıkıstım. Ama yapacagimi biliyorum, ayin 21inden 30una kadar baglayacagim. Yok oyle yarim agizla izne kacmak. Cok sinirliyim.

Ayy bugün maaş günü kaç günü 0 ile geçirdik eşimin maaşından bir kısmına el koydum söylendi durdu koca ayı 5 parasız geçirttin diye bu ay yapamam ama bugün baya tırtıklıcam oraya ver buraya ver derken yavaş yavaş alırım bugün 70 tl koparamam günde günde.
Boya işi süper olmuş.
Kumbaraya at Artani:)

Selam kızlar iş yapıyorum yoruldum kahve çikolata molası verdim devam edicem şimdi.
Dün hurçları çıkarttım bazadan bugün yerleştirmesi kaldı.

Turta o A ile başlayan ünlü diyetisyense arkadaşımda gitti değişen olmadı.
Ben devlet hastanesinde dahiliyeye gittim ilk kez diyetisyene sevk etti hayatımda ilki yaşadım ki nice özel dr gezdim neler neler içtim yok olmadı sonuç alamadım diyetisyen kalorili içecek yazdı hedef kiloma ulaştım. Herkesin derdi kilo vermek benimki almak ama 2 yıldır çok mutluyum kadından Allah razı olsun derdime derman oldu. Millette doğum yaptım aldım sanıyor hamileliğimde bile 57 üzerine çıkmış insan değilim nasıl bir bünye nasıl bir metabolizma

kafana göre diyet şu an çok riskli,
benim gittiğim diyetisyen belediyenin ücretsiz hizmeti
çok profesyonel ve özel kadar ilgili, bulunduğun yerde böyle bir hizmet var mı onu araştır istersen
gebelık okulunda vardı bi diyetısyen devletın, bi def gittim hiç dogru durust ılgılenmedi,devlettede daha evvel sordum dahiliye dr u sevk etmesi gerekıyor dedıler.tekrar bi sorsam aslında oraya ama bastan savma lıste vs verırlerse sütümden korkuyorum

merhaba kızlar nasılsınız maşallah baya sohbetler olmuş anca okuyabildim. Bu hafta pazara eşim gittiği için n ekadar harcama oldu bilmiyorum malum bende evde çamaşır yemek derdine düşünce gidemedim :) dünde markete uğradım yoğurt süt ufak tefek şeyler almama rağman 18 tl tuttu nasıl oldu anlamadım ki fişide kontrol ettim ama maşallah az tutmuştu demekki para bereketliymiş tabi 50 tl nin gerisi kalanı hop kumbaraya

Bende yerdim sanırım
5 kg yavaş yavaş verirsin az zaten cnm.
Yakışır kahvemsime böbrek dekoltrsi☺

Çok iyi yapmissin canım damlaya damlaya göl olur. Hem yürüyüş sağlık için gerekli her halükarda kazanctasin
Buun acil durum vardi hem diş hastanesine hem spora gidecektik mecburen bindik... ama oglum binmeyelim para gidiyor biz o parayla başka bir şey aliriz diye tutturdu

Sonunda oğluma da aşıladım para yonetimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…