Selam kızlar,
Gardrobu indirdim komple, bir kısım verilmek üzere ayırdım, birkaç parça satışa koydum.
Çekmeceleri, bazayi falan sildim.
Stokları kontrol ettim :)
Epey bir süre temizlik grubu hiç birşey almayacağım, biraz stoklar erisin.
Bir makina çamaşır attım.
Akşam oldu, birkez daha anladım ki evde kalınca zaman çok çabuk geçiyor

Tasarruf böyle böyle oluyor cnm:)
Oh eşyalar azaldi rahatladık.
O kadar çok çocuk kıyafeti varmış ki bende, yarisini ayirdim.
Küçüğünün giyebileceklerini bıraktım.
Ablam da veriyor ona, yeğenimin kıyafetlerini.

Bu sene iki sefer gardrobu ayikladim, yine bir sürü fazlalık çıktı. Zamanında ne çok almışım
Azaldıkça ferahladim gerçekten.
Kapsül gardroba doğru gitmek niyetindeyim

Bu sene iki sefer gardrobu ayikladim, yine bir sürü fazlalık çıktı. Zamanında ne çok almışım
Azaldıkça ferahladim gerçekten.
Kapsül gardroba doğru gitmek niyetindeyim
Zaten evir çevir aynı şeyleri giyiyoruz,
Kendi kıyafetlerimi geçen yil da çok ayirmistim,
Dünde bu yil için eledim:)
Çocukların kıyafetlerini dışarı bırakmıştım hepsi alinmiş, ihtiyacı olan kullansın hiç olmazsa.

Fairy ne kadardi cnm?

Ben bu kez gratise gitmedim,
Bir önceki yüzde 50de 500 tl lik alışveriş yapmıştım unutamiyorum
Birde baktim herseyim var hâlâ.

Mevludunuzu rabbim kabul etsin canım benim.
amin canımm ben de ıkı seferdir 100er liralık aldım
fairy 50li 37.95ti canım esım üç tane almıs ıkı sanıyodm bn bı taneye de kv ye aldım

Bikac hafta da saglik raporu falan olsan olmaz mı cnm
canım gecen sana cevap yazıcaktım unutmusum
rapor mühim bıse olmadıkca dogru bulmuyorum sonucta bu saglık için verılmıs bir hak bu,almayan, alamayan insanların hakkına girmiş olunuyor bence,tabi bu benim sahsi fikrim,olurda ben de sonradan alırsam hak yemıs olurum yani kendim içinde gecerli sözlerim.

Düşüncelerine fazlasiyla katılıyorum ama kadını ufacık bebeğinden ayıran sistemi de doğru bulmuyorum.
Rapor alsan bebeginle daha çok vakit gecirsen ve rapor parasını da ihtiyaç sahiplerine hatta yetimhaneye bagislasan nasıl olur.

Ben de kahvemsi ye katılıyorum...
Küçücük bebeği bırakıp işe başlamak cok zor benim doğum inimin bir kısmı yaz tatiline geldiginden kullanamadım. Zorunlu hizmet bitsin diye 4 aylık bebeği bırakıp işe basladim..

Bugün aynı durum olsun kesinlikle rapor alirim..Yanı mevzu para degil bebek anne ilişkisi... zaten çalışan anne çocukları hep yalnız buyuyor

Bende size katılıyorum.
Büyük oğlum 3 aylıktı işe geri döndüm.
Anne için de bebek için de çok zor.
O dönem de geçiyor ama unutulmuyor.

Selam kızlar dışarı çıktık 57 tl gitti oğluma dergi eşime traş bıçağı biraz çikolata çeşidi muz paranın adı var valla bişiy yok ortada.
Bu hafta pazara gitmicem stok kullanıcam patlıcan var lahana var meyvede elma muz var salata malzemeside var biraz yeter.
Stoklara başladım sadece şampuan aldım 25 tl üzerine bugün
Birde saçlarımı boyadım kuaföre gitsem dip boya 70 tl veriyorum 9 tl hallettim annem çok söylendi bozcan saçını diye görünce ooo çok iyi yapmışsın ya dedim alt tarafı dip boya rengi tuttumu boya yapması kolay

Boya işi süper olmuş.
Kumbaraya at Artani:)

ben de dogru bulmuyorum hıc canım aglaya aglaya gıdıcem hatta ıse 2sene ücretsiz izin hakkı keske maaslı olsa.
rapor parası yok bızde canım normal maaş var,rapor alınca paran kesılmıyor yani tam maas alıyosun canım. maaşımı da bagıslayacak kadar bütcem yok canım bnım,imkanım olsa ücretsiz izin alırım.
paşa paşa gıdıcem yani işe malesef Rabbim saglık versin işimiz gücümüz olsun da gidelim napalım

zor olmazmı canım daha süt kuzusu, benim annem de calısıyordu pesınden nası aglardım,benim için de en önemli sey bebek anne ilişkisi ama ucretsiz izin imkanım olmadıgımdan işe gıdıyorum raporda tercih meselesi,ben de alıp gitmek ıstemem ama içim rahat etmeyecegınden almıyorum sımdılık durumum boyle

Boya işi süper olmuş.
Kumbaraya at Artani:)
Ayy ben de öyleyim gecen gun okuldan döneceğiz otobüse bindik.. taksiye vereceğim parayı attim oğlumla ikimizin ortak kumbaraya...dipnot:esime söylemedik o oğlumla ikimizin hakkı diye

Havalar iyi gittiği sürece binmeyelim diyoruz.. Biraz yürüyoruz ama olsun..

Günaydın canım
Ücretsiz izni bir şekilde 2-3 ay alsan. En azından ek gıda dönemine başlamış olur.

Raporu doğru bulmadığını okudum ama bu sana verilmiş bir rapor değil de bebeğe verilmiş gibi görüyorum ben. Hiç bir aile hekimi kucağında bebeğiyle gelen anneye yok rapor veremem demiyor.

kronikuykucu bencede rapor almalisin canim minicik bebek ne bilsin raporu izin gununu sistemde tek cezaya kalan cezasini ceken tercih yapamayan o olacak sen bebegin icin dogru olani yapmalisin rahat ol 20 gun daha seninle olsun kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…