- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.681
Tasarruf böyle böyle oluyor cnm:)Biz de her hafta damacana sipariş etmenin lüzumsuz masraf oldugunu farkedince (nestle) , bimden abant su aldık beşer litrelik iki tane 2.50 tl den. Öbürü 19 lt si 14 tl...Biraz böyle idare edip bakacagız. Cok daha ekonomik oluyor.
Oh eşyalar azaldi rahatladık.Selam kızlar,
Gardrobu indirdim komple, bir kısım verilmek üzere ayırdım, birkaç parça satışa koydum.
Çekmeceleri, bazayi falan sildim.
Stokları kontrol ettim :)
Epey bir süre temizlik grubu hiç birşey almayacağım, biraz stoklar erisin.
Bir makina çamaşır attım.
Akşam oldu, birkez daha anladım ki evde kalınca zaman çok çabuk geçiyor
Bu sene iki sefer gardrobu ayikladim, yine bir sürü fazlalık çıktı. Zamanında ne çok almışımTasarruf böyle böyle oluyor cnm:)
Oh eşyalar azaldi rahatladık.
O kadar çok çocuk kıyafeti varmış ki bende, yarisini ayirdim.
Küçüğünün giyebileceklerini bıraktım.
Ablam da veriyor ona, yeğenimin kıyafetlerini.
Zaten evir çevir aynı şeyleri giyiyoruz,Bu sene iki sefer gardrobu ayikladim, yine bir sürü fazlalık çıktı. Zamanında ne çok almışım
Azaldıkça ferahladim gerçekten.
Kapsül gardroba doğru gitmek niyetindeyim
amin canımm ben de ıkı seferdir 100er liralık aldımFairy ne kadardi cnm?
Ben bu kez gratise gitmedim,
Bir önceki yüzde 50de 500 tl lik alışveriş yapmıştım unutamiyorum
Birde baktim herseyim var hâlâ.
Mevludunuzu rabbim kabul etsin canım benim.
canım gecen sana cevap yazıcaktım unutmusumBikac hafta da saglik raporu falan olsan olmaz mı cnm
Düşüncelerine fazlasiyla katılıyorum ama kadını ufacık bebeğinden ayıran sistemi de doğru bulmuyorum.canım gecen sana cevap yazıcaktım unutmusum
rapor mühim bıse olmadıkca dogru bulmuyorum sonucta bu saglık için verılmıs bir hak bu,almayan, alamayan insanların hakkına girmiş olunuyor bence,tabi bu benim sahsi fikrim,olurda ben de sonradan alırsam hak yemıs olurum yani kendim içinde gecerli sözlerim.
Bende size katılıyorum.Ben de kahvemsi ye katılıyorum...
Küçücük bebeği bırakıp işe başlamak cok zor benim doğum inimin bir kısmı yaz tatiline geldiginden kullanamadım. Zorunlu hizmet bitsin diye 4 aylık bebeği bırakıp işe basladim..
Bugün aynı durum olsun kesinlikle rapor alirim..Yanı mevzu para degil bebek anne ilişkisi... zaten çalışan anne çocukları hep yalnız buyuyor
Boya işi süper olmuş.Selam kızlar dışarı çıktık 57 tl gitti oğluma dergi eşime traş bıçağı biraz çikolata çeşidi muz paranın adı var valla bişiy yok ortada.
Bu hafta pazara gitmicem stok kullanıcam patlıcan var lahana var meyvede elma muz var salata malzemeside var biraz yeter.
Stoklara başladım sadece şampuan aldım 25 tl üzerine bugün
Birde saçlarımı boyadım kuaföre gitsem dip boya 70 tl veriyorum 9 tl hallettim annem çok söylendi bozcan saçını diye görünce ooo çok iyi yapmışsın ya dedim alt tarafı dip boya rengi tuttumu boya yapması kolay
ben de dogru bulmuyorum hıc canım aglaya aglaya gıdıcem hatta ıseDüşüncelerine fazlasiyla katılıyorum ama kadını ufacık bebeğinden ayıran sistemi de doğru bulmuyorum.
Rapor alsan bebeginle daha çok vakit gecirsen ve rapor parasını da ihtiyaç sahiplerine hatta yetimhaneye bagislasan nasıl olur.
zor olmazmı canım daha süt kuzusu, benim annem de calısıyordu pesınden nası aglardım,benim için de en önemli sey bebek anne ilişkisi ama ucretsiz izin imkanım olmadıgımdan işe gıdıyorum raporda tercih meselesi,ben de alıp gitmek ıstemem ama içim rahat etmeyecegınden almıyorum sımdılık durumum boyleBen de kahvemsi ye katılıyorum...
Küçücük bebeği bırakıp işe başlamak cok zor benim doğum inimin bir kısmı yaz tatiline geldiginden kullanamadım. Zorunlu hizmet bitsin diye 4 aylık bebeği bırakıp işe basladim..
Bugün aynı durum olsun kesinlikle rapor alirim..Yanı mevzu para degil bebek anne ilişkisi... zaten çalışan anne çocukları hep yalnız buyuyor
Ayy ben de öyleyim gecen gun okuldan döneceğiz otobüse bindik.. taksiye vereceğim parayı attim oğlumla ikimizin ortak kumbaraya...dipnot:esime söylemedik o oğlumla ikimizin hakkı diyeBoya işi süper olmuş.
Kumbaraya at Artani:)
Günaydın canımben de dogru bulmuyorum hıc canım aglaya aglaya gıdıcem hatta ıse2sene ücretsiz izin hakkı keske maaslı olsa.
rapor parası yok bızde canım normal maaş var,rapor alınca paran kesılmıyor yani tam maas alıyosun canım. maaşımı da bagıslayacak kadar bütcem yok canım bnım,imkanım olsa ücretsiz izin alırım.
paşa paşa gıdıcem yani işe malesef Rabbim saglık versin işimiz gücümüz olsun da gidelim napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?