- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.721
Canim devlette dr una gore değişir benim hem dahiliye hem diyetisyenim cok ilgili..deneyebilirsin bulunduğun yerde.gebelık okulunda vardı bi diyetısyen devletın, bi def gittim hiç dogru durust ılgılenmedi,devlettede daha evvel sordum dahiliye dr u sevk etmesi gerekıyor dedıler.tekrar bi sorsam aslında oraya ama bastan savma lıste vs verırlerse sütümden korkuyorum
hayırlısı olsun canımKizlar hani istanbuldan bir belediye beni aramisti ses cikmamisti.
Bugun benim calistigim yerde eski personel bana sordu. Oranin kaymakami taniyor, beni soylemis alalim demisler dur sorayim belki istemez demis. Ne diyecegimi bilemedim
Kiminle ne kdr konustun diye soruyorum sanane diyor belki benimde anlatacaklarim vardir diyorum nee diyor
En son biri geldi kactim. Kesin olumlu sonuc olacagina emin olmaliyim yoksa basvurdugum ortaya cikarsa sorun yasarim.
Sen gitmek istiyormusun diyor bugun buradan gitmeyi birak kapiya cikip geri kalani yakmak istiyorum diyemiyo ki insan
Hadi hayırlısı o zaman :)Kizlar hani istanbuldan bir belediye beni aramisti ses cikmamisti.
Bugun benim calistigim yerde eski personel bana sordu. Oranin kaymakami taniyor, beni soylemis alalim demisler dur sorayim belki istemez demis. Ne diyecegimi bilemedim
Kiminle ne kdr konustun diye soruyorum sanane diyor belki benimde anlatacaklarim vardir diyorum nee diyor
En son biri geldi kactim. Kesin olumlu sonuc olacagina emin olmaliyim yoksa basvurdugum ortaya cikarsa sorun yasarim.
Sen gitmek istiyormusun diyor bugun buradan gitmeyi birak kapiya cikip geri kalani yakmak istiyorum diyemiyo ki insan
Hadi hayırlısı o zaman :)
ne guzel canım ben de arastırayım bakayım ama hep ılgısızleri duydum ben ya az sayıda dıyetısyen var koca sehırde devlette 5-6tane anca vardır unıversite hastanesı haricCanim devlette dr una gore değişir benim hem dahiliye hem diyetisyenim cok ilgili..deneyebilirsin bulunduğun yerde.
. Ama acele etme bebegin küçük henuz
Ellerine sağlık canımBu sene iki sefer gardrobu ayikladim, yine bir sürü fazlalık çıktı. Zamanında ne çok almışım
Azaldıkça ferahladim gerçekten.
Kapsül gardroba doğru gitmek niyetindeyim
Akıllı kadinsin bademcimPazara gitmicektim eşim ısrar etti iyi dedim hadi gidelim
Balık 1 kg 10 tl
Yeşillik roka kıvırcık maydanoz taze soğan 7 tl
Domates 2.5
Üzüm 3.5
Elma 2.5
Limon 2.5 tl
Havuç 1.5 tl ye aldık.
Oğlumada pijama altı aldım 20 tl.
Her hafta gitmek istemiyorum ama meyve az kalıyor manavlar çok pahalı.
Eşimden 50 tl kırptım 40 tl kumbaraya koydum
Buun acil durum vardi hem diş hastanesine hem spora gidecektik mecburen bindik... ama oglum binmeyelim para gidiyor biz o parayla başka bir şey aliriz diye tutturdu
Sonunda oğluma da aşıladım para yonetimini
Yok artik.Bir konu daha var hani biri gelinlik sormustu ben bak desemde kendisi tesekkur edip arastirmaya devam etti.
Bu seferde 3. Birine benim seti sormus.
Oda altin bu kimse vermez demis bence hic sorma demis ama anneme anlatmis
Annemde bana sordu
Acikcasi verme taraftari degilim
Zarar gorse telafi edemez gelinlige uzulmezdim ama sette esime mahcup olurum
O esimin hediyesiydi esimde sevmez ztn
Yahu mubarek beni ne gozetlemis ben olsam hayatta hatirlamam cesarete bak
Yok artik.
Gelinlik tamam da taki ne alâka,
Ne sorarim ne isterim.
Verme bence.
Operim teyzesiop oglusunu bizim için.
Ağaç yaşken eğilirmis malum. Alissin junior da
Tatlu geçen ay doğal gaz faturamız 20 TL idi bu ay 60 TL geldi inanabiliyor musun hala soktayim ben
Evet cnm haklisin sen anlarada miydinne guzel canım ben de arastırayım bakayım ama hep ılgısızleri duydum ben ya az sayıda dıyetısyen var koca sehırde devlette 5-6tane anca vardır unıversite hastanesı haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?