Canim devlette dr una gore değişir benim hem dahiliye hem diyetisyenim cok ilgili..deneyebilirsin bulunduğun yerde.
. Ama acele etme bebegin küçük henuz

Kizlar hani istanbuldan bir belediye beni aramisti ses cikmamisti.
Bugun benim calistigim yerde eski personel bana sordu. Oranin kaymakami taniyor, beni soylemis alalim demisler dur sorayim belki istemez demis. Ne diyecegimi bilemedim
Kiminle ne kdr konustun diye soruyorum sanane diyor belki benimde anlatacaklarim vardir diyorum nee diyor
En son biri geldi kactim. Kesin olumlu sonuc olacagina emin olmaliyim yoksa basvurdugum ortaya cikarsa sorun yasarim.
Sen gitmek istiyormusun diyor bugun buradan gitmeyi birak kapiya cikip geri kalani yakmak istiyorum diyemiyo ki insan

hayırlısı olsun canım

Hadi hayırlısı o zaman :)

Hadi hayırlısı o zaman :)

Amin canim ama cok yanlis bir gunde giris yapti ya ztn ya aa evet alacaktik unuttuk diyecekler yada yine sallamayacaklar.
Ben bu deprem korkusu ile pek dusunmuyorum ama her an hersey olabilir su an cinnet gecirmek uzereyim

Canim devlette dr una gore değişir benim hem dahiliye hem diyetisyenim cok ilgili..deneyebilirsin bulunduğun yerde.
. Ama acele etme bebegin küçük henuz
ne guzel canım ben de arastırayım bakayım ama hep ılgısızleri duydum ben ya az sayıda dıyetısyen var koca sehırde devlette 5-6tane anca vardır unıversite hastanesı haric

Maaşallah kızlar çok güzel sohbet etmişsiniz, yoğunluktan giremedim,
Hafta sonu hasta ziyareti yapmam gerekti, Rabbim bütün hastalara şifa versin,
Yemek yaptım meyve ekmek yoğurt aldım götürdüm
Çekmece temizledim,
Oturdum şimdi haber izliyorum, mutfak toparlamam lazım
Dünden tavuk yemeği vardı, kısır yaptım, yeşillik, ayran..
Yarına taze fasulye ya da börülce pişirebilirim

Pazara gitmicektim eşim ısrar etti iyi dedim hadi gidelim
Balık 1 kg 10 tl
Yeşillik roka kıvırcık maydanoz taze soğan 7 tl
Domates 2.5
Üzüm 3.5
Elma 2.5
Limon 2.5 tl
Havuç 1.5 tl ye aldık.
Oğlumada pijama altı aldım 20 tl.
Her hafta gitmek istemiyorum ama meyve az kalıyor manavlar çok pahalı.

Eşimden 50 tl kırptım 40 tl kumbaraya koydum

Gunaydinnn herkese
Ctesi buranın pazarıydı. Pazardan uç kilo barbunya 4 kg da iç fasulye alıp ayıklayıp buzluca koydum. Kışı n sebze ne kadar pahalı olacak Allah bilir. Bunlar alternatif olacak bizim için.
Bugün yine taze fasulyeyi yumurtalı yapıp yedik. Yanına da buranın mantısı varmış pazardan aldım içi göceli ondan yaptım.
Bana 24 saat yetmiyor işlerimi yetişti remiyorum cildiriciiimm.
Bu arada sabah yazdığım mesaja ekleme yaptım ancak attimm

Akıllı kadinsin bademcim
Insan üşeniyor ama manavlar pahalı.
Bizim burada pazar günü büyük bir yerel marketin halk günü oluyor, meyve sebze indirimli olduğu için oradan aliyoruz.

Sabah bahsettiğim dr luleburgazda ve erkek :)) m.... bas harfi a degilmis, sasirmisim
Senin bahsettigin sanirim bizim ilcede birkaç ay önce özel hastanedeydi şimdi kendi yerini açtı ayşe sena dimi:))

Son düzenleme:
Kizlaaar artik isiklari kapasak kimse beni gormese
Hani cinnet noktasindayim dedim ya.
Bilgisayarimi yapamayan esnaf bana whatsaptan msjlar atarak tehdit etti yok baska birini mi cagirdiniz yok konuyu yonetime iletmem gerekiyor. Sonrasini hatirlamiyorum. Yanimda biri vardi. O cevap yazdi cok ileri gidince yuzyuze gorusmeye gitti. Hala yazmaya devam etti. Ben coguna cvp atmadim. Ben orada devletim esila degilim devletsem o kurumun amiri muhattap olur bende baskani aradim ekran goruntusu attim boyle davranmasina izin vermemelisiniz dedim baska personeller ilede sorun yasamis ben anladim sen uzulme ben konusurum dedi. Yrn neler olacak bilmiyorum. Kalbime vurdu boyle seyleri hic sevmem. Cumartesi de ruyamda gormustum pazar cok huzursuz gecirdim. Bundan sonrada yalan yanlis birsuru sey tasiyacak ama aslinda foyasi ortaya cikti ama benden korkun imaji vermeye calisiyor basima bela oldu

Buun acil durum vardi hem diş hastanesine hem spora gidecektik mecburen bindik... ama oglum binmeyelim para gidiyor biz o parayla başka bir şey aliriz diye tutturdu

Sonunda oğluma da aşıladım para yonetimini
op oglusunu bizim için.
Ağaç yaşken eğilirmis malum. Alissin junior da
Tatlu geçen ay doğal gaz faturamız 20 TL idi bu ay 60 TL geldi inanabiliyor musun hala soktayim ben

Bir konu daha var hani biri gelinlik sormustu ben bak desemde kendisi tesekkur edip arastirmaya devam etti.
Bu seferde 3. Birine benim seti sormus.
Oda altin bu kimse vermez demis bence hic sorma demis ama anneme anlatmis
Annemde bana sordu
Acikcasi verme taraftari degilim
Zarar gorse telafi edemez gelinlige uzulmezdim ama sette esime mahcup olurum
O esimin hediyesiydi esimde sevmez ztn
Yahu mubarek beni ne gozetlemis ben olsam hayatta hatirlamam cesarete bak

Yok artik.
Gelinlik tamam da taki ne alâka,
Ne sorarim ne isterim.
Verme bence.

Yok artik.
Gelinlik tamam da taki ne alâka,
Ne sorarim ne isterim.
Verme bence.

Verme taraftari degilim
Ben zarar gorse telafi edecegim birseyi isterim ee gucum varsa alirim yoksa istemem.
Karsi tarafa da o guveni vermeliyim
Esime soylemeye niyetim yok.
Ben taki konusunda sansliydim
Demekki dikkatini cekmis buda beni rahatsiz etti.
Ztn acaip bi gun gecirdim
Bide onu dusunemem

op oglusunu bizim için.
Ağaç yaşken eğilirmis malum. Alissin junior da
Tatlu geçen ay doğal gaz faturamız 20 TL idi bu ay 60 TL geldi inanabiliyor musun hala soktayim ben
Operim teyzesi zam hemen belli etti degil mı bize de 60 geldi ben sinirlendim.. daha havalar soğuyacak o zaman ne olacak

ne guzel canım ben de arastırayım bakayım ama hep ılgısızleri duydum ben ya az sayıda dıyetısyen var koca sehırde devlette 5-6tane anca vardır unıversite hastanesı haric
Evet cnm haklisin sen anlarada miydin
Yakın olsan burayı tavsiye ederdim tüm işlemler 1 günde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…