- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.841
Ayy bak ıhlamur da yok evde onu da almalıyım...El ve ayak usumesinde kantaron yağı sürülmesi tavsiye ediliyor, ayaklarım çok üşüdüğü bir gün denemiştim,
Sıcak ıhlamur ısıtıyor içini insanın
Benim eşim de işten çıktı ... işsizlik maaşı ile geçinmeye başladık... benim de gelirim yok... umarım her şey yoluna girer...Merhabalar hanımlar.
Hastalıktı işti güçtü derken giremedim buralara ama okudum buraları.
Ülke için yeni bir süreç başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu süreçte eşim işten ayrıldı. Ayın başında son maaşını aldı. Bakalım zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ama yine de birikime devam.
Mesai arkadaşlarımızla güne girdik. Önümüzdeki hafta ilk arkaşımız parasını alacak. Ben de 2. Sıradayım diğer aya da ben alıyorum. Altına yatırmayı planlıyorum ne kadar yüksek olursa olsun.
Bu ay birikimi olarak 2.57 gr altın aldım. Bereketli olsun.
Listeye ekleyebilir misinkaramelli_turta
Allah yardımcıları olsun canım geçmiş olsunKizlar ciger gelistirici yaptilar servise aldilar pazartesiye kdr hastahanede kalicak ama doktorda ztn cikarmayacagini soyledi alt degeri cok az dusmus ama anlamli degil demis bekliyor
31+6 da su anda
Canım anneminkiler kistmis kanser değil Lee ama 6 ayda bir kontrol ettir demisleriyiniyetli annen nasil oldu
E Esila09 kardeşinin durumu nasıl bebek doğdu mu
A Alya_sura88 cnm bir yerde okudum robot supurgeden bahsetmişsin... anlatır mısın nasil kullanışlı mi
çoook sevindirm gözünüz aydın canımCanım anneminkiler kistmis kanser değil Lee ama 6 ayda bir kontrol ettir demisler
Rabbim yardımcısı olsunKizlar ciger gelistirici yaptilar servise aldilar pazartesiye kdr hastahanede kalicak ama doktorda ztn cikarmayacagini soyledi alt degeri cok az dusmus ama anlamli degil demis bekliyor
31+6 da su anda
Sagol kahvemsim Allah razi olsun canımçoook sevindirm gözünüz aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?