- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.821
Tebrik ederim spor yapınca çok iyi hissediyor insan yorgun olsa daŞuraya spordan pert olmuş bir tatlu koyalim
Canım benim inşallah bi sıkıntı olmaz rabbime bol bol dua edinEvet
Kamera sakasi icindeyim gibi geliyor diyor
1.750 olmus bebek
Rengi bembeyaz tansiyonu sinirda.
Artik yorgunluktan bayilmak uzereyim
Benim başka bir besim var. Ona devam ediyorum. Devletin yaptığını iptal ettirdimSiz de öğretmendiniz sanırım. Bes bize zorunlu sanırım değil mi? Benim halihazırda besim olduğu için, devlet yapmamış. Siz onu iptal mi ettirdiniz?
Evet iyi hissediyorum.. vücudumu arınmış ve rahatlamış hissetmek guzelTebrik ederim spor yapınca çok iyi hissediyor insan yorgun olsa da
2 hafta once tüm tahliller yenilendi iyi cıktı..Canım kan değerlerin nasıl, hemoglobin değeri düşükse çok üşür insan, bacak ağrıların da kansızlıktan olabilir, çabuk yorulma, çabuk hasta olma geç iyileşme, soluk tırnak, soluk konjonktiva belirtilerden...
Evet
Kamera sakasi icindeyim gibi geliyor diyor
1.750 olmus bebek
Rengi bembeyaz tansiyonu sinirda.
Artik yorgunluktan bayilmak uzereyim
şu 2 mesaja gözlerim dolduKizlar kizlar yaşanan her olay ekonomiye yansıyor.. yükseliş var..
Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.. uyku tutmuyor beni.. anne baba eşleri çocukları olanları düşünüyorum ne hislerle bekliyorlardir
aminnnşu 2 mesaja gözlerim doldu
işyerinde olmasam bi ağlardımki ama malesef
rabbim tüm yardım bekleyenlerin yanında olsun inşallah
Merhaba,Merhabalar hanımlar.
Hastalıktı işti güçtü derken giremedim buralara ama okudum buraları.
Ülke için yeni bir süreç başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu süreçte eşim işten ayrıldı. Ayın başında son maaşını aldı. Bakalım zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ama yine de birikime devam.
Mesai arkadaşlarımızla güne girdik. Önümüzdeki hafta ilk arkaşımız parasını alacak. Ben de 2. Sıradayım diğer aya da ben alıyorum. Altına yatırmayı planlıyorum ne kadar yüksek olursa olsun.
Bu ay birikimi olarak 2.57 gr altın aldım. Bereketli olsun.
Listeye ekleyebilir misinkaramelli_turta
Hoşgeldiniz,
Ben olsam ata altın alirim.
Merhaba,
Bazen görüyorum seni konuda :)
Bereketli olsun ekliyorum..
El ve ayak usumesinde kantaron yağı sürülmesi tavsiye ediliyor, ayaklarım çok üşüdüğü bir gün denemiştim,p_ritha usuméye iyi gelecek içecek tarifi var mi...kilo yapmayan olursa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?