- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.861
Cokk şükür canimm cok sevindimCanım anneminkiler kistmis kanser değil Lee ama 6 ayda bir kontrol ettir demisler
Sağol canım benim Allah razi olsunCokk şükür canimm cok sevindim
Turtisim sağol canım Allah razi olsun.iyiniyetli canım sevindim bu habere..
Günün en güzel haberi canım çok sevindim Rabbim tüm hastalara şifa versinCanım anneminkiler kistmis kanser değil Lee ama 6 ayda bir kontrol ettir demisler
Kış gelmesini mi beklemişler.Günün en güzel haberi canım çok sevindim Rabbim tüm hastalara şifa versin
Ay borç üstüne borç
Şimdi yalıtım çıkardılar o yetmedi borular dediler o yetmedi çatı dediler o da yetmedi mermerler dediler. Yavaş yavaş gelin senelerce durmuşlar şimdi akıllarına gelmiş
Plan yapinca iyi oluyor, ziyan olmuyor hiçbir şey.Bu saat oldu şimdi oturdum camasir iyi vs bitti iyi oldu... 2 gün sehir disnda olacagiz düğün vs diye ev düzenli olsun istedim.
Ortalığı her topladigimda evde eksikler oluyor....Haftaya yemek planı yaparsam rahat ederim.. Bu hafta planlı gittim hicbir sey bozulmadı atılmadı gereksiz harcama da olmadi
Az kalmış maasa,Bu arada maaşa son 4 gün... gelsin artık maas faturalar kiralar kk ödensin nefes alayim..
karamelli_turta siz orda doğalgaz yaktığınız anda bizde bikac güne kalmaz yakarız.. hemen yakmayı tamam mi
Aynı şekilde düşündüm yani dar vakitte borç mu yapılır ya.hiç akıl yok bu millette böyle şeyler bahara çıkarken yapılır. Kışa girerken değil. Zaten doğalgaz masrafları oluyor birde dış cephe tutturdular. Tuzları kuru herhalde başka dert kalmamış.Kış gelmesini mi beklemişler.
Takip ettiğimiz sayfa beni de ürkütüyor, zaten hiç sevmem kışı soğuğu.Sıcaklar ekim sonuna kadar devam edecek diyorlar turta ama face deki site felaket habercesi ayva çokmuş bu yıl çok soğuk olacakmış
Kizlaaar, kapı, pencere açık oturuyoruz su anPlan yapinca iyi oluyor, ziyan olmuyor hiçbir şey.
Az kalmış maasa,
Bende avansbekliyorum:)
Hiç istemiyorum tatlum açmayı :)
Pastirma sıcağı varmış bir hafta kadar,
Ekim sonu açılır diye tahmin ediyorum.
Ay orası neresi.Kizlaaar, kapı, pencere açık oturuyoruz su an
Yatarken de camı az kısık açıyoruz
Planlı gitmek iyi oluyor bence de
Taze fasulye
Patlıcanlı etli güveç
Bezelye etli (konserve)
Yarına börülce temizledim
Bunların hepsi bahçeden
Börülceyi kızım yemez, haşlayıp soslarsam salata gibi eşim öyle yer
Dolapta karnabahar var onu mu yapsam ki
Canım kızartma yapmak istemiyor
Menü belirlemem gerek
Ay gelin gelin çoook sevinirim
Çok da uzaksin şekerim :))Ay gelin gelin çoook sevinirim
Ev geniş
Kız okulda gelince odasında
Eş gün aşırı nöbette
Sıkılmamış olurum
Bekliyorum antakya ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?