Canım anneminkiler kistmis kanser değil Lee ama 6 ayda bir kontrol ettir demisler
Günün en güzel haberi canım çok sevindim Rabbim tüm hastalara şifa versin

Ay borç üstüne borç
Şimdi yalıtım çıkardılar o yetmedi borular dediler o yetmedi çatı dediler o da yetmedi mermerler dediler. Yavaş yavaş gelin senelerce durmuşlar şimdi akıllarına gelmiş

Kış gelmesini mi beklemişler.

Bu saat oldu şimdi oturdum camasir iyi vs bitti iyi oldu... 2 gün sehir disnda olacagiz düğün vs diye ev düzenli olsun istedim.

Ortalığı her topladigimda evde eksikler oluyor....Haftaya yemek planı yaparsam rahat ederim.. Bu hafta planlı gittim hicbir sey bozulmadı atılmadı gereksiz harcama da olmadi

Plan yapinca iyi oluyor, ziyan olmuyor hiçbir şey.
Bu arada maaşa son 4 gün... gelsin artık maas faturalar kiralar kk ödensin nefes alayim..

karamelli_turta siz orda doğalgaz yaktığınız anda bizde bikac güne kalmaz yakarız.. hemen yakmayı tamam mi
Az kalmış maasa,
Bende avansbekliyorum:)

Hiç istemiyorum tatlum açmayı :)
Pastirma sıcağı varmış bir hafta kadar,
Ekim sonu açılır diye tahmin ediyorum.

Kış gelmesini mi beklemişler.
Aynı şekilde düşündüm yani dar vakitte borç mu yapılır ya.hiç akıl yok bu millette böyle şeyler bahara çıkarken yapılır. Kışa girerken değil. Zaten doğalgaz masrafları oluyor birde dış cephe tutturdular. Tuzları kuru herhalde başka dert kalmamış.

Kizlaaar, kapı, pencere açık oturuyoruz su an
Yatarken de camı az kısık açıyoruz
Planlı gitmek iyi oluyor bence de
Taze fasulye
Patlıcanlı etli güveç
Bezelye etli (konserve)
Yarına börülce temizledim
Bunların hepsi bahçeden
Börülceyi kızım yemez, haşlayıp soslarsam salata gibi eşim öyle yer
Dolapta karnabahar var onu mu yapsam ki
Canım kızartma yapmak istemiyor
Menü belirlemem gerek

Ay orası neresi.
B Bademsekerlerim ve K kahvemsi mutluluk u da alip sana misafiriz bu kış

Bugün benim için çok güzel bir gün.
Çok şükür Rabbime eşimin tedavisinde ilerleme kaydettik. Doktoru çalışabilir iznini verdi.
Epeydir görüştüğü bir firma vardı, hayırlısıyla pazartesi işbaşı yapacak.
Yepyeni bir sayfa açıyoruz.
İlk amacimiz yılbaşına kadar kk ve ek hesap borçlarını temizlemek. Gidişata gore Aralık ayında yeni hedefleri yazarım.
Eşime kıyafet alışverişi yapmak gerekecek yuklu bir gider olacak ama yeni iş kurumsal bir yer. takım elbise, gomlek, mont acil ihtiyaç.
Rabbim kimseyi hastalıkla sinamasin, şifa bekleyen herkese merhamet etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…