Kardesimi doguma aliyorlar kizlar, 30+4 te su an.
Degerleri hizla yukseliyor cok kritik
Premature icin ne gerekir ne yapmak gerekir
oy kuzum Rabbim yardımcısı olsun hıc bılmıyorum canım ya korkmayın Allahın ıznıyle buyur saglıkla premature bir suru bebek var kardesını guzelce dınlendırın saglıkla beslensın bebıse sut olsun en cok ıhtıyacı olan o bol bol su ıcsın

Kardesimi doguma aliyorlar kizlar, 30+4 te su an.
Degerleri hizla yukseliyor cok kritik
Premature icin ne gerekir ne yapmak gerekir
inşallah anne de bebek de sağlıcakla çıkarlar doğumdan. Prematüre olduğu için bir süre küvöz süreci olacak, anneye destek olun, anne sütünü artıracak yemekler ve komposto falan yapın, bol bol süt olsun inşallah minişe.

Benim de besim var. Ben altın hesabına cevirttim memnunum.. en azindan param değerini koruyor ve aynı zamanda aylık zorunlu kesildiği icin ufaktan birikiyor..

Ben de hediyelik bilezik alacaktım cok arttı bir ara aklima yatan bir fiyat olursa alacagim

Siz de öğretmendiniz sanırım. Bes bize zorunlu sanırım değil mi? Benim halihazırda besim olduğu için, devlet yapmamış. Siz onu iptal mi ettirdiniz?

Canım kan değerlerin nasıl, hemoglobin değeri düşükse çok üşür insan, bacak ağrıların da kansızlıktan olabilir, çabuk yorulma, çabuk hasta olma geç iyileşme, soluk tırnak, soluk konjonktiva belirtilerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…