- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.801
oy kuzum Rabbim yardımcısı olsun hıc bılmıyorum canım ya korkmayın Allahın ıznıyle buyur saglıkla premature bir suru bebek var kardesını guzelce dınlendırın saglıkla beslensın bebıse sut olsun en cok ıhtıyacı olan o bol bol su ıcsınKardesimi doguma aliyorlar kizlar, 30+4 te su an.
Degerleri hizla yukseliyor cok kritik
Premature icin ne gerekir ne yapmak gerekir
Rabbim yardimcisi olsun inşallah esila..Kardesimi doguma aliyorlar kizlar, 30+4 te su an.
inşallah anne de bebek de sağlıcakla çıkarlar doğumdan. Prematüre olduğu için bir süre küvöz süreci olacak, anneye destek olun, anne sütünü artıracak yemekler ve komposto falan yapın, bol bol süt olsun inşallah minişe.Kardesimi doguma aliyorlar kizlar, 30+4 te su an.
Canim yakin soğuksa bebek de sen de üşüme... Bugün biraz burda ılık hava.. ama artık önümüz kışgunaydın kızlarr buz gibi bi havaya uyandık gece dogalgazı actık
Benim de besim var. Ben altın hesabına cevirttim memnunum.. en azindan param değerini koruyor ve aynı zamanda aylık zorunlu kesildiği icin ufaktan birikiyor..Günaydın, altın çok artmış, elimde 2 gr alacak param var ancak, kışın düşüyor genelde şu an ne yapsam bilemedim..
Bir de benim bes im var, 250 lira kesiliyor her ay, 120 ile başlamıştı, banka kendi artırdı. Her ay 1 gr çekselerdi çok kardaydım 4 yıldır, acaba onu altın hesabına mı çevirsem?
evet canım dıkkat edıyorum cok ınsAllah usutmem kalın gıydım bugun bu sefer terledm su gibi oldum dısardaCanim yakin soğuksa bebek de sen de üşüme... Bugün biraz burda ılık hava.. ama artık önümüz kış
Canım rabbim yardımcınız olsun her şey yolunda gitsin inşDogumhanede takiptelermis refakatci yok baska bilgimiz yok
Siz de öğretmendiniz sanırım. Bes bize zorunlu sanırım değil mi? Benim halihazırda besim olduğu için, devlet yapmamış. Siz onu iptal mi ettirdiniz?Benim de besim var. Ben altın hesabına cevirttim memnunum.. en azindan param değerini koruyor ve aynı zamanda aylık zorunlu kesildiği icin ufaktan birikiyor..
Ben de hediyelik bilezik alacaktım cok arttı bir ara aklima yatan bir fiyat olursa alacagim
Canım kan değerlerin nasıl, hemoglobin değeri düşükse çok üşür insan, bacak ağrıların da kansızlıktan olabilir, çabuk yorulma, çabuk hasta olma geç iyileşme, soluk tırnak, soluk konjonktiva belirtilerden...Biraz uyudum uyandim simdi...ıyi geldi
@iyiniyetli ben dolar degil de euro aldim bir ara azıcık. O da yurt dışı yaparsak olsun elimde diye düşündüm..tabi yurt dışı ancak bikac yıl sonra ins
Ben çok üşüyorum bu yıl nedense...
Heralde kazak giyeceğim yakında..
Eşim biraz geç gelecek.. Ben de aylik ödemeleri hesaplayayim... kk limitini düşurteym biraz daha
Hiiim, bekliyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?