- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.901
canım cok sevındım yaBugün benim için çok güzel bir gün.
Çok şükür Rabbime eşimin tedavisinde ilerleme kaydettik. Doktoru çalışabilir iznini verdi.
Epeydir görüştüğü bir firma vardı, hayırlısıyla pazartesi işbaşı yapacak.
Yepyeni bir sayfa açıyoruz.
İlk amacimiz yılbaşına kadar kk ve ek hesap borçlarını temizlemek. Gidişata gore Aralık ayında yeni hedefleri yazarım.
Eşime kıyafet alışverişi yapmak gerekecek yuklu bir gider olacak ama yeni iş kurumsal bir yer. takım elbise, gomlek, mont acil ihtiyaç.
Rabbim kimseyi hastalıkla sinamasin, şifa bekleyen herkese merhamet etsin.
Canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.canım cok sevındım ya
cok merhametli birisin sadakanı ıhmal etmıyorsun Rabbimde karsılıgını verıyor masAllah
Ellerine sağlık cnm işler bitmiş.Evi supurdum, sildim. WC cifledim, toz aldım.
Üç çeşit yemek pişirdim, birkaç gün idare eder bizi.
Yatak odasının tullerini yıkadım.
Sahi siz ne sıklıkla perdeleri yikiyorsunuz ?
Bir makina da çamaşır attım.
Şimdi bitki çayı içip dinleneyim
Aynen öyle canım önce sağlık.Kahvemsi cok sevindim
Herseyin basi saglik
Sonrasi geliyor dimi
Benim perdeler kirli görünmüyordu ama 3,5 ay oldu. O sırada annem aradı daha yeni yikamadin mi sen diye sorayım dedim :))Ellerine sağlık cnm işler bitmiş.
Bende3 4 ayda bir yikiyorum, havalar daha da soğumadan halletmeliyim.
Yilda 3 kezden fazla yikamiyorum desemBenim perdeler kirli görünmüyordu ama 3,5 ay oldu. O sırada annem aradı daha yeni yikamadin mi sen diye sorayım dedim :))
Çok şüküt çok sevindim rabbim saglığınızı daim etsin sabrettiniz zor günler geçtiBugün benim için çok güzel bir gün.
Çok şükür Rabbime eşimin tedavisinde ilerleme kaydettik. Doktoru çalışabilir iznini verdi.
Epeydir görüştüğü bir firma vardı, hayırlısıyla pazartesi işbaşı yapacak.
Yepyeni bir sayfa açıyoruz.
İlk amacimiz yılbaşına kadar kk ve ek hesap borçlarını temizlemek. Gidişata gore Aralık ayında yeni hedefleri yazarım.
Eşime kıyafet alışverişi yapmak gerekecek yuklu bir gider olacak ama yeni iş kurumsal bir yer. takım elbise, gomlek, mont acil ihtiyaç.
Rabbim kimseyi hastalıkla sinamasin, şifa bekleyen herkese merhamet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?