Iyi aksamlar kizlar
Yarin dogum olabilir, bebegin kilo alimi durmus.
Kardesim cikicam ve 1 ay daha beklicem diye bekliyor bir yandanda 2 hafta bekleme durumu var belli degil
Hastahaneye yemek tasiyoruz ben kalmadim ama cikmazsa haftaici kalacagim
Esimin ailesi ev tuttu haftaici tasiniyor
Cok uzak bir yermis hayir olsun gorumcemin akliyla ortaligi yangin yerine cevirdiler
Esimde yardim edecek acikcasi itirazim yok o evde yasiyor ve su an ihtiyac olacak ztn dengeyi kacirmaz ama durumdan cok sıkıldım
Kardesimin esinin ise yaramaz bir kardesi var. Motor diye tutturdu aldirdi. Kaza yapmis ehliyetsiz birine kullandirmis kapaklanmislar 10 10bin ceza ayaklari kirilmis motorda hasarli
Is yerine hic gidesim yok
Bari yrn cok bomba yemesek
Hastahaneden cikarken bizim baskani gordum tovbe tovbe lanet geri döndü eski baskanlada cok karsilasirdim bi gulme tuttu
Ben kanaat getirdim ordan ayrilamicam hic bisey degismiyor

Haftaya evlilik yildonumu var.
Kv telefonda evi yerlestiemeye gelin diyor gorumcemde cok yorulmus gelin varmis ama gitmemis ( kuafor randevu )
Yahu kizsam kizamiyorum tepkisiz kalsam hirslaniyorum
Sagliktan ote birsey mi var bana ne diyor benim bu tempoyu kaldiramayacagimi biliyor.
Ona tepkisiz kalmayacagimi biliyor. Kizi evde calisti diye mi ben yardima gideyim? Yardim etmese gel demeyecekmi?
Ztn sacma sapan bir yerde ev tutmuslar otobusten inince 15 dk yurume yolu var
Hayatta gidemem.
Kendi kendine takilsin

T tatlu ne sporu yapıyorsun ben de her gün 25-30 dk yürümeye başladım
Canim evimin yakınında spor salonu var.
1 gün step
1 gün pilates
1 gün de her türlü egzersiz yapıyoruz.

Ama kilo vermem durdu.. sanirim öğünlerim biraz bozuldu dikkat etmiyorum.. bakalim bu hafta değişiklik yapacagim

merhabala kızlar nasılsınız haftasonum çok tempolu geçti maşallah hiç oturmayım normalde yarın maaş günü ama karamelli_turta canım bana da 1 gr yazar mısın? 210 tl biriktirmişim yarın da maaştan tamamlicam ilk başlangıç ilk birikim rabbim devamını getirmeyi nasip etsin inşallah amiiiinnn

Merhaba :)
Çok şükür iyiyiz , sen nasılsın?
Ilk birikimini ekliyorum o zamansa bereketli olsun
selam canlarrrrr
Selâm sekerim naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…