- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.181
Geçmiş olsun canım.gunaydın kızlar menenjit b grubu özel asısı yaptırdık kızlar 5-6 saat sonra bi ağlama başladı yok böyle bişe doğdu dogalı böyle ağlamamıstı 45dk katılarak agladı ağır bi asıymıs calpol verdim. gece boyuda ates kontrolü yaptık cok sükür ates sorunu olmadı
maalesef böyle şeyler çok oluyor canım takibinde ol canım paranı geri alabilirsin inşallahSelamlar kızlar
Birikimleriniz bol olsun
Dün eşim kredi kartından 80 TL lik bir alışveriş yapmış, pos cihazı hata vermiş tutarı bir daha geçmişler.
Şimdi online işlemlerden provizyonda bekleyenleri görüntülüyorum. İki kere 80 TL geçilmiş gözüküyor ve gerçekten de 80 TL yerine 160 TL lik bir eksiklik var bakiyede.
Provizyonda kaldığı için işlem de yapamadım.
Dönem içi işlemlere geçse de öncelikle bankayı bir arasam diye bakıyorum. Yoksa satıcı ile irtibattan başka şansımız kalmıyor
Pos cihazlarının hata vermesinden gına geldi artık
bende 1 ay oldu başlayalı ama eminim ki şimdiye kadar 100 tl olmuştur bende açmak istiyorum ama bir yandan da ağzına kadar dolduktan sonra açmayı istiyorum inşallah o zamana kadar tamamen dolmuş olurYemeklerimi yaptım iki gün yeter,
Bulaşıkları doldurdum,
Çamaşır attim makineye iki posta,
Ütü vardı biraz onları da bitirdim tamamdir artık dinleneyim.
Ben kumbarami yılbaşında patlatacagim kızlar
çok geçmiş olsun canımCok yogun bir donemdeyiz
Kardesim hala hastahanede
Degerleri bugun 100 un altina indi
Tarih veriyorlar ama bekliyorlar önumuz kapali
Is yerim cok kotu cok moralim bozuk
Bu hafta hastahane islerimi hallediyorum kontrolleri yaptiriyorum sendika indirimi ve ayni gun indirimi ile biraz daha az odedim
Damarima cok hasar verdiler kolum mahvoldu..
Kan verdim ciktim bi islaklik hissettim bastiriyordum elimi kaldirdim kan fiskiriyor
Zor toparladik 2 saat hastahanede kaldim
Evlilik yildonumumuz, bugun bir kacamak yaptik biraz iyi geldi
Gecen hafta o kadar sıkıldımki anlatamam yuregim kapandi sanki
Dusunmemeye calisiyorum elbet yoluna girecek..
Siz nasilsiniz?
Esim 3 hafta izinli biraz iyi gelir belki
çok geçmiş olsun canım aşılar biraz zor oluyo özellikle ateşe çok dikkat et rabbim şifa versingecmıs olsun kuzum
benim de dogum iznim bitti gecen hafta pesıne bi ay senelik izinlerimden aldım seneye az kaldı izin ama olsun
bugunde aşi yaptırdık 5-6saat sonra agrısı basladı 45dk bi agladı sorma doğdu doğalı bu kadar ağlamamıstı mahvoldum resmen ınsAllah gece atesi çıkmaz calpol verdim biz de durumlar boyle cnım
hoşgeldin canım şükür iyiyiz sen nasılsınMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilir miyim?
Altın biriktiriyorum. Hatta az evvel bi tane daha aldım
Neler yapıyorsunuz?
Ben de iyiyim çok teşekkür ederim.hoşgeldin canım şükür iyiyiz sen nasılsın
iyi yapmışsın canım birazdanBen de iyiyim çok teşekkür ederim.
Birikim yapmaya başladım topiği gördüm katılmak istedim.
Tamamdır çok sağolun tekrar.iyi yapmışsın canım birazdankaramelli_turta seninle ilgilenecektir canım
rica ederim canımTamamdır çok sağolun tekrar.
Aralik 29 30 gibi açarız o zamanBeraber açalım o zaman.
Biraz ağırlık veririm belki iyi olabilir
Benimde yılbaşına kadar anca 200 250 olur, çok atamiyorum.merhaba kızlar nasılsınız?? Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
maalesef böyle şeyler çok oluyor canım takibinde ol canım paranı geri alabilirsin inşallah
bende 1 ay oldu başlayalı ama eminim ki şimdiye kadar 100 tl olmuştur bende açmak istiyorum ama bir yandan da ağzına kadar dolduktan sonra açmayı istiyorum inşallah o zamana kadar tamamen dolmuş olur
çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım aşılar biraz zor oluyo özellikle ateşe çok dikkat et rabbim şifa versin
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilir miyim?
Altın biriktiriyorum. Hatta az evvel bi tane daha aldım
Neler yapıyorsunuz?
Hoşbuldum.Aralik 29 30 gibi açarız o zaman
Benimde yılbaşına kadar anca 200 250 olur, çok atamiyorum.
Hoşgeldiniz
Tabiki katılabilirsin, çeyrek altin mi alıyorsun?
Kendinden bahseder misin biraz
Allah bağışlasın kuzularini maşallah:)Hoşbuldum.
Kk da çok eski üyeyim fakat ekonomi bölümünde yeniyim.
2 oğlum var. Biri 7.5 yaşında diğeri 1.5 yaşında.
Ben de birikim yapmaya çalışıyorum.
Hatta başladım yapmaya
Sizin topiği görünce yazmak istedim, tekrar teşekkür ediyorum
Bereketli olsun,Bu arada evet birikimi çeyrek altın olarak yapıyorum.
2 eylülde ,3 tane de ekimde yani bu ay aldım.
Ama epey bi tutumlu davranarak.
Bende seneye kullanacağım aslında. Evi taşıyacağız, tüm eşyalar değişecek. Çok eskidiler. Muhtemelen birikimin bir kısmı oraya gidecek. Masallah kuzularına. Benim oğlumda 2.sınıf. Gecen yıl çok zordu bu yıl kolayBereketli olsun,
Ev kredisine girmeden önce bende altin olarak biriktiriyordum, artik tl ye döndüm yakin zamanlarda kullandığım için.
Altin bana hep kâr ettirdi.
Evi neden tasiyacaksiniz?Bende seneye kullanacağım aslında. Evi taşıyacağız, tüm eşyalar değişecek. Çok eskidiler. Muhtemelen birikimin bir kısmı oraya gidecek. Masallah kuzularına. Benim oğlumda 2.sınıf. Gecen yıl çok zordu bu yıl kolay
Evimiz kendimizin. 13 yıldır buradayız evlendiğimizden beri. Ama artık hem küçük geliyor hem de asansörü olmadığı İçin inip çıkması çok zor.Evi neden tasiyacaksiniz?
Kira mi kendi eviniz mi.
Anladim, hayirlisi olsun hakkinizda..Evimiz kendimizin. 13 yıldır buradayız evlendiğimizden beri. Ama artık hem küçük geliyor hem de asansörü olmadığı İçin inip çıkması çok zor.
Kendi evimizi kiraya verip kiraya çıkacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?