Ya kizlar bu ara çok şişkinlik var ne doymak biliyorum hatta kilo aldim...
Ne yapsam detoks flan diye düşünüyorum

Soyle afedersiniz icimi temizleten raharlatabilecek bir seyler..

Canım çiğ sebzeler tüketmen lazım. Cherry domates bol yeşillik (bu mevsimde almıyorum yoksa salatalık da olur) kahvaltıya ve salata olarak diğer öğünlere ekle ama içine tuz vs atma . Onlar seni uzun süre tok tutar bir dene farkı göreceksin. Ekmeği çok azalttığında oluyor bu durum genelde. Sabah 2 dilim diğer öğünlerde hiç ekmek yerine ,her öğüne bir dilim ekleyebilirsin ama küçük bir dilim.

Herkese güzel bir gün diliyorum
Gününüz aydın olsun
Arabalarımız bugün az benzin yaksın markette ve internette indirimlere denk gelinsin.
Elektrik su tüketiminiz azca olsun ekonomik bir gün olsun
Arkadaş ile yemek ve kahve için çıkacağım güzel bir gün olsun işte ne güzel

Bende senle ayniyim tatlu.
Yiyip doymuyorum,
Siskinligim de var hiç anlamadım bu hafta niye böyle oldum.
selam kızlar nasılsınız
Selâm kızlar,
Iyiyiz siz nasılsınız?

merhaba kızlar nasılsınız
sabahtan beri belim koptu bu aksam yarın aksam mısafırım var yarın carsıda ısler var evi toparla süpür et pasta yap bu saat oldu
sıze bi haberim var dogumun 20.günü 8 kiloyu vermıstım 5 kılo yapıştı ustume e tabi ha gayret yıyorum bide malum hayatımda hiç diyet yapmadm yanlıs bıse yapmak istemıyorum yarına randevu aldım dıyetısyene
benim için cok buyuk bir adım basarabilirsem ilk diyetim aylık muayene 150 tl bi adette kontrol seklindeydi. 3aylık 15er gün kontrollü 400tl miş ona yazılcam yarın ınsAllah, devlette yakında yok bide hastane asırı kalabalık dogru duzgun ılgılenmıyolar fıyatı dusune dusune gıtmedım bugune kadar kendım için bişeyler yapmak ıstıyorum

Turta iyiyim ben canım.
3 tl attım kumbaraya.
Eşimin para bitmeden 3 5 toplayıp atarım
Yarın oğlanın kontrolü var aşılar bitti herhalde boy kilo bakarlar. Banyo yaptırıcam şimdi.
Ay çok yoruldum bugün ya işim hiç bitmiyor evde olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…