- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.221
Rabbim feraha çıkarsın kahvemsimPek keyfim yok turtisim, eşimin işiyle ilgili sorun var.
Canım Rabbim yardımcınız olsunPek keyfim yok turtisim, eşimin işiyle ilgili sorun var.
Merhaba 81 tl elektrik 65 su geldi.Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar
Ekim ayı elektrik faturanız ne kadar geldi ?
Bazen oluyor öyle kahvemsim,Sağolun kızlar.
Hiç icimden birşey yapmak gelmiyor, sanırım beklentilerim çok yüksekti bu sefer, bu kadar kısa sürede de hayal kırıklığı yaşayınca planlarım altüst oldu ve uzuldum açıkçası. Biraz da yılların yorgunluğu var tabi.
Birkaç gün kendimi dinlemek istiyorum sadece, biraz kafamı toparlayıp yeni bir yol çizmek gerekiyor. Pazartesi için izin almıştım ama vazgeçtim. Eşime kırginim evde bu kadar uzun vakit geçirmek pek iyi olmayacaktır.
Bakalım Rabbim bu sefer hangi kapısını açacak, hiç zorda bırakmadı beni, biliyorum yine gösterecek büyüklüğünü
Faturalarin gerçekten yüksekmiş.Merhaba altın kızlar. Benim elektrik 210 su 88 geldi. Zannetmeyin müsrif biriyim 4 kişilik bir aileyiz ama kombi yanınca artık elektiriği düşünemiyorum şimdi güneş enerjisini kullanıyorum hala ama gelen zamlarla fatura yükseldikçe yükseliyor. Kahvemsi inşalah güzel paylaşımlarını yine buradan bize yazarsın. Hepimizin hakkında her ne istiyorsak en hayırlısı olsun. Hepimizin Cumaları mübarek olsun.
Iyiyiz cnm sen nasılsın,merhaba kızlar nasılsınız dün izinliydim giremedim bi türlü fırsat bulamadım. bugün şükür girebildim
Çok şükür bende iyiyim teşekkür ederimIyiyiz cnm sen nasılsın,
Biz de işsizlik maaşıyla geçiniyoruz inş rabbim hepimiz için hayırlıların en güzelini nasip eder.K kahvemsi mutluluk canım 2 yıl evvel geçtim bu yollardan
İşim işsiz kaldı. Çalıştığı şirket kapandı. Çocuk bezli mamalı kış günü 2 milyar para ile kala kaldık. Tazminat daha önce aldığı için azdı. Bir yerden haber bekliyorduk insanlar oyaladı işsiz maaşı sadece kredimize yetiyordu. Bende çalışmıyorum. Bir yere girdi ama eşim çok söylendi beklentisini karşılamafı yeniden çıktı böyle bir durumda çıktığı için çok üzülmüş çok kızmıştım.
Ama hiç belemediğimiz yerdrn bir kapı açıldı.
Rabbim kullarını sınar ama darda koymaz en zor anda açar kapı. Hepimize yardım etsin. O günler gelecek yine diye çok korkuyorum. Rabbim kimseleri böyle sınamasın ama kapıların ardını bilmiyoruz bir tek Rabbim biliyor.hayırlısını verir üzme yıpratma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?