Herkese günaydınnnn
Dün 92tl harcadım. Arkadaşım ile yemek kahve çay derken güzel geçti . Sonra eşim geldi
Domates çorbaSı ,köfte, bulgurlu pırasa, yeşil salata yaptım yedik .
Cumartesi uçak ile İstanbul’a gideceğiz kısmetse ,bir kaç gün kalacağım biraz harcanmalı geçer. Ben de gezmiş olurum hem de ayrılmayız. 12 gün daha çalışacak kısmetse. otel de sıkılmazsam aslında hep kalmak istiyorum
@kahvemsi_mutluluk cnm Allah kolaylık versin feraha çıkarsın. Bizim de iş durumları sallantılı biliyorsun . Zor zamanlar inş geçer

Merhaba altın kızlar. Benim elektrik 210 su 88 geldi. Zannetmeyin müsrif biriyim 4 kişilik bir aileyiz ama kombi yanınca artık elektiriği düşünemiyorum şimdi güneş enerjisini kullanıyorum hala ama gelen zamlarla fatura yükseldikçe yükseliyor. Kahvemsi inşalah güzel paylaşımlarını yine buradan bize yazarsın. Hepimizin hakkında her ne istiyorsak en hayırlısı olsun. Hepimizin Cumaları mübarek olsun.

Sağolun kızlar.
Hiç icimden birşey yapmak gelmiyor, sanırım beklentilerim çok yüksekti bu sefer, bu kadar kısa sürede de hayal kırıklığı yaşayınca planlarım altüst oldu ve uzuldum açıkçası. Biraz da yılların yorgunluğu var tabi.
Birkaç gün kendimi dinlemek istiyorum sadece, biraz kafamı toparlayıp yeni bir yol çizmek gerekiyor. Pazartesi için izin almıştım ama vazgeçtim. Eşime kırginim evde bu kadar uzun vakit geçirmek pek iyi olmayacaktır.
Bakalım Rabbim bu sefer hangi kapısını açacak, hiç zorda bırakmadı beni, biliyorum yine gösterecek büyüklüğünü

Bazen oluyor öyle kahvemsim,
plânlar yapıyoruz olmuyor tutmuyor üzme kendini, Herşey olacağına varır.
Herşeyde vardır bir hayır, rabbim bilir en doğrusunu.

Faturalarin gerçekten yüksekmiş.

Yine bir iş sonrası yemekleri pişirdim, 2 gün yeter bize.
Çocukların çantalarını attım makinaya, bir renkli bir de beyazlari attim oldu sana üç posta çamaşır.
Nevresimleri değiştirdim,
Çocuklar iki gece beraberler kiz kardeşim aldi bu haftasonu onlari, çok ozlesmisler yeğenim de orda üç cocuk:) curcuna bu haftasonu orasi.
Alışveriş yapmalıyız, eksikler artti.
Haftaya yemek menümü hazirladim, alışverişimizi ona göre yapacağım.
Bu haftakibütçeden 4,5 tl kaldi, hoop kumbaraya:))

Son düzenleme:
K kahvemsi mutluluk canım 2 yıl evvel geçtim bu yollardan
İşim işsiz kaldı. Çalıştığı şirket kapandı. Çocuk bezli mamalı kış günü 2 milyar para ile kala kaldık. Tazminat daha önce aldığı için azdı. Bir yerden haber bekliyorduk insanlar oyaladı işsiz maaşı sadece kredimize yetiyordu. Bende çalışmıyorum. Bir yere girdi ama eşim çok söylendi beklentisini karşılamafı yeniden çıktı böyle bir durumda çıktığı için çok üzülmüş çok kızmıştım.
Ama hiç belemediğimiz yerdrn bir kapı açıldı.
Rabbim kullarını sınar ama darda koymaz en zor anda açar kapı. Hepimize yardım etsin. O günler gelecek yine diye çok korkuyorum. Rabbim kimseleri böyle sınamasın ama kapıların ardını bilmiyoruz bir tek Rabbim biliyor.hayırlısını verir üzme yıpratma kendini.

Biz de işsizlik maaşıyla geçiniyoruz inş rabbim hepimiz için hayırlıların en güzelini nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…